-والا من اكثرا روشن ميگذارم
و blur reduction رو بيشترين و judder reduction رو كمترين عدد
نميدونم دوستان چرا خاموش گذاشتن![]()
-والا من اكثرا روشن ميگذارم
و blur reduction رو بيشترين و judder reduction رو كمترين عدد
نميدونم دوستان چرا خاموش گذاشتن![]()
متاسفانه من هم به توصیه دوستان برای حل مشکل اینترنت از طریق کد مخفی کشور رو تایلند انتخاب کردم و نه تنها مشکل اینترنت حل نشد بلکه زبان فارسی هم پرید و حالا هرکاری میکنم اصلا نمیتونم برش گردونم حتی آپگرید هم کردم و ریست فکتوری هم چند بار انجام دادم اما قسمت انتخاب زبان و مدل دستگاه خاموشه و روی تایلند قفل شده راهی هست دوباره فعال بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان آیا گزینه برداشتن امن یا همان SAFE REMOVE در سری C حذف شده یا به منوی دیگه ای منتقل شده ؟ من که پیداش نکردم
-بارها به دوستان گلم ميگم توي منوي مخفي خبر خاصي نيست زياد باهاش كار نكنيد و باعث ايجاد مشكلاتي ميشه در صورتيكه اشتباها كاري رو انجام بدين
---------- Post added at 08:58 AM ---------- Previous post was at 08:58 AM ----------
-فكر ميكنم اين گزينه در سري c وجود نداره وبه محض اينكه شما از media player خارج بشين به معناي همون safe remove هست
من بالاخره فرق بین c650 و c695 و c630 و c685 رو نفهمیدم......در ضمن کدومش پیشنهاد میکنین....اینا برام خیلی مهمه
1)کیفیت تصویر و روشنایی و تشخیص رنگ صفحه
2)ساپورت هر چه بیشتر فایلهای فیلم usb و زیرنویس
3) digital tv
4)قیمت مناسب(پایین تر)
-سيامك عزيز
c630 همون c685
c650 همون c695
تفاوت در اسم گذاري مربوط ميشه به محصولات با گارانتي سام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-تفاوت بين دو مدل بر ميگرده به تفاوت در مقدار كنتراست
-تفاوت در ديزاين
-والبته فكر ميكنم مطمئن نيستم 630 گويا ultra clear panel رو نداره كه همون صفحه گلاسي ويا شفاف هست
-در مورد Usb تفاوتي با هم نداردند هر دو قابليت هاي مشتركي دارند
-در مورد ----t فكر نميكنم محصولات با گارانتي اين قابليت رو داشته باشند
-در مورد قيمت هم اختلاف نزديك 200 تومان هست تقريبا كمي سليقه اي هست
من بهتون c650 رو پيشنهاد ميدم
سلام
لطفا راهنمائی کنید کدام از همه لحاظ بهتر b690 یا c650
و حدودا قیمت هر کدامشون چقدر است با گارانتی و مدل c650 در چه اینچ هائی است
ممنون
خداحافظ
-خوب به هر صورت c650 مدل اپديت شده b650 هست و از همه لحاظ به قول شما ميتونه گزينه بهتري باشه
حدودا 1700
40.46...
سلام
آقا ممنون
ببخشید سوال دیگری هم دارم آیا c650 فرقی داره مدل شفاف و مدل مات چون گفتن که در دو مدل هست
و آیا در حال حاضر در دیگر مدل های دیگر مثل lg و یا پاناسونیک و این مدل c650 از همه بهتره با این قیمت یا مدل های دیگری هم هستن
و آیا کیفیتش چه در کانالهای داخلی که روی آنتن هستن هم خوبه و آیا باید ----- را هم عوض کرد برای این تلویزیون
ممنون
خداحافظ
-توي سري هاي 6 ال سي دي فكر ميكنم c630 صفحه گلاسي نداره وc650 صفحه گلاسي داره ومدل ديگه اي هم نداره
-در مورد اينكه توي برندهاي ديگه ايا موردي هست خوب مسلما وجود داره
-panasonic v20 -sony ex700-lg 660-sharp le700 كه تقريبا حالا كمي بالا يا پايين تر توي همين رنج هستند
-به نظر شخصي من توي اين قيمت وال سي دي كم نظير هست اين مدل
هر چند hdmi دار بگيرين مسلما بهتر هست
-كاملا راضي كنندست در تصاوير sd نيازي به تعويض رس.ي.و.ر ندارين upscaling فوق العاده خوبي داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)