تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 36 اولاول ... 16222324252627282930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 358

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011 | پیش فصل

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

دقیقا همینطوره ، و به همین دلیل نامهای کوچکی مثل تو و کرش و راموس و ... با اهدافی کوچکتر از خودتان هیچوقت در رئال موفق نمیشوید جناب مهندس پیگرینی
    پیگرینی در طول فصل پیش آماری از خودش به جا گذاشت که در تاریخ بازیهای رئال هیچ مربی ای نتونسته بود چنین کنه. 96 امتیاز و 100 و خورده ای گل زده! حالا چون قهرمان نشده دلیل میشه که شما بیای و اینطوری بهش طعنه بزنی؟ تنها نقطه ی تاریک عملکرد پیگرینی جام حذفی بود که به آلکورکون باختن وگرنه توی لالیگا که عرض کردم آمارش دست نیافتنیه. تو لیگ قهرمانان هم تو مرحله ای حذف شد که مربیهای قبلی هم چند ساله که تو همین مرحله حذف شدن. بنابراین عملکرد بدی نسبت به مربیهای قبلی از این لحاظ نداره.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پیگرینی در طول فصل پیش آماری از خودش به جا گذاشت که در تاریخ بازیهای رئال هیچ مربی ای نتونسته بود چنین کنه. 96 امتیاز و 100 و خورده ای گل زده! حالا چون قهرمان نشده دلیل میشه که شما بیای و اینطوری بهش طعنه بزنی؟ تنها نقطه ی تاریک عملکرد پیگرینی جام حذفی بود که به آلکورکون باختن وگرنه توی لالیگا که عرض کردم آمارش دست نیافتنیه. تو لیگ قهرمانان هم تو مرحله ای حذف شد که مربیهای قبلی هم چند ساله که تو همین مرحله حذف شدن. بنابراین عملکرد بدی نسبت به مربیهای قبلی از این لحاظ نداره.
    در مورد آمار دست نیافتنی که گفتید لازم به ذکره که رکورد گل زده رئال در فصل پیش 102 گل بوده اما رئال در فصل 89-90 با مربیگری جان توشاک و با بازیکنانی به مراتب از لحاظ کیفی پایین تر از رئال فعلی با 107 گل زده رکورد رویایی به جا گذاشته که حتی بارسای رویایی نتونست اون رکورد رو جابجا کنه و با 105 گل زده در دوفصل پیش بر سکوی دوم ایستاد ( پس در این مورد چندان دست نیافتنی نبوده ) .

در مورد طعنه که گفتید طعنه من به خاطر از دست دادن قهرمانی نیست ، بلکه به خاطر نداشتن شهامت لازم در دو دیدار ال کلاسیکو بود که دبل شد ، و عیار مربیان در چنین بازیهایی مشخص میشه همونطور که گواردیولا در چهار بازی مهم برابر تدابیر گاس هیدینک و مورینیو از لحاظ تاکتیکی موفق نبود ( هر چند که در برابر گاس هیدینک با اتفاقاتی که در زمینه داوری افتاد و شوت شخصی که گویا متخصص گل زدن در لحظات پایانیه صعود کرد ) در مورد افتضاح آلکورکون هم که فکر نمیکنم نتیجه ی حاصله لازم به ذکر باشه و چنین مربی بتونه این نتیجه درخشان !!! رو تکرار بکنه

در مورد لیگ قهرمانان هم وقتی که شما بازیکنانی مثل رونالدو و کاکا و هیگواین و آلونسو و ... رو در اختیار دارید جای هیچ بهانه ای باقی نمیمونه و به نظر من تنها برمیگرده به اینکه مربی ما مرد لحظه های سخت و مهم و حساس نیست .

با تشکر .
    Last edited by Ezel; 18-07-2010 at 20:57.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

كارلس پويول: آرسنال نبايد مانع پيوستن سسك به بارسلونا شود

سايت گل- كارلس پويول، كاپيتان تيم بارسلونا معتقد است كه آرسنالي ها اشتباه مي كننند كه به فابرگاس اجازه نمي دهند به بارسلونا بپيوندد.

توپچي ها پيشنهاد كاتالان ها براي خريد اين ملي پوش اسپانيايي را رد كردند و اعلام كردند كه اين بازيكن در اين تابستان ورزشگاه امارات را ترك نخواهد كرد.

پويول در مصاحبه با نشريه ديلي استار ساندي گفت:" من فكر مي كنم كه آرسنالي ها بايد به كلاس كاري شان احترام بگذارند و اجازه بدهند كه بازيكني كه كارهاي زيادي براي آنها انجام داد، به تيمي برود كه خودش و خانواده اش مي خواهند.

او نمي تواند پيشنهاد پيوستن به بهترين باشگاه دنيا و بازگشت به خانه را رد كند. او تلاش زيادي كرد تا با آرسنال به جام دست پيدا كند و وقتي ديد كه هم تيمي هايش در تيم ملي اسپانيا با بارسلونا به موفقيت هاي زيادي دست پيدا مي كنند، طبيعي است كه او نيز بخواهد براي اين تيم بازي كند.

سسك آينده بارسلونا است و آرسنال نمي تواند جلوي اين موضوع را بگيرد. من شش هفته با او بودم و مي دانم كه او تنها مي خواهد براي يك تيم بازي كند."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ژوزه مورينيو: سيستم رئال را بر اساس بازي رونالدو طراحي مي كنم

سايت گل- ژوزه مورينيو، سرمربي تيم رئال مادريد، تاكيد كرد كه هواداران رئال مادريد مي توانند در فصل پيش رو بهترين بازي هاي رونالدو را ببينند.

او در مصاحبه با شبكه تلويزيوني پرتغالي "تي وي آي"، از چالش هاي پيش رويش در اين فصل گفت و اينكه چگونه قصد دارد سيستمي را براي تيم طراحي كند كه با قابليت هاي ستاره تيمش هماهنگي داشته باشد.

وقتي از مورينيو سوال شد كه قصد دارد از رونالدو در چه پستي استفاده كند، گفت:" براي من چالش اصلي به كار گرفتن سيستمي است كه رونالدو در آن احساس راحتي كند.

هر تيم بايد براساس بهترين بازيكنانش شكل بگيرد تا بتواند بهترين بازي اش را ارائه بدهد. بازيكني مثل كريس رونالدو نمي تواند در تيمي كاملا تاكتيكي بازي كند.

رئالي ها به من گفتند كه او اولين بازيكني است كه به تمرينات مي آيد و آخرين نفري است كه تمرين را ترك مي كند. هيچ كس سخت تر از او تمرين نمي كند و هيچ كس به اندازه او به آمادگي اهميت نمي دهد.

من مطمئنم كه او به يكي از بهترين بازيكنان تاريخ فوتبال تبديل خواهد شد، كسي كه مي خواهد بهترين باشد و همه جام ها را ببرد."

کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

در مورد آمار دست نیافتنی که گفتید لازم به ذکره که رکورد گل زده رئال در فصل پیش 102 گل بوده اما رئال در فصل 89-90 با مربیگری جان توشاک و با بازیکنانی به مراتب از لحاظ کیفی پایین تر از رئال فعلی با 107 گل زده رکورد رویایی به جا گذاشته که حتی بارسای رویایی نتونست اون رکورد رو جابجا کنه و با 105 گل زده در دوفصل پیش بر سکوی دوم ایستاد ( پس در این مورد چندان دست نیافتنی نبوده ) .

در مورد طعنه که گفتید طعنه من به خاطر از دست دادن قهرمانی نیست ، بلکه به خاطر نداشتن شهامت لازم در دو دیدار ال کلاسیکو بود که دبل شد ، و عیار مربیان در چنین بازیهایی مشخص میشه همونطور که گواردیولا در چهار بازی مهم برابر تدابیر گاس هیدینک و مورینیو از لحاظ تاکتیکی موفق نبود ( هر چند که در برابر گاس هیدینک با اتفاقاتی که در زمینه داوری افتاد و شوت شخصی که گویا متخصص گل زدن در لحظات پایانیه صعود کرد ) در مورد افتضاح آلکورکون هم که فکر نمیکنم نتیجه ی حاصله لازم به ذکر باشه و چنین مربی بتونه این نتیجه درخشان !!! رو تکرار بکنه

در مورد لیگ قهرمانان هم وقتی که شما بازیکنانی مثل رونالدو و کاکا و هیگواین و آلونسو و ... رو در اختیار دارید جای هیچ بهانه ای باقی نمیمونه و به نظر من تنها برمیگرده به اینکه مربی ما مرد لحظه های سخت و مهم و حساس نیست .

با تشکر .
    در سال 89-90 کیفیت همه ی بازیکنای فوتبال پایینتر از بازیکنان الان بوده. کلا کیفیت فوتبال هر سال رو به رشده. خصوصا مدافعان و تاکتیکهای تدافعی رشد چشمگیری داشتن و بازیها هر چه جلوتر میره کم گل تر میشه. بنابراین تصدیق میفرمایید که زدن 107 گل در سال 90 به مراتب راحت تر از زدن 102 گل به مدافعان امروزیه. در مورد امتیاز کسب شده در طول یک فصل هم رکورد پیگرینی قبلا توسط هیچ مربی ای تکرار نشده.

اینکه رئال جلوی بارسا دبل شده به خاطر اینه که بازیکنای بارسا مدت بیشتری با هم در تیم بودن و با هم هماهنگی بیشتری دارن. بازیکنای رئال اینطور نبودن و حتی طبق نظر پیگرینی هم گزینش نشدن. فلورنتینو پرس هر بازیکنی رو که خواست خرید و پیگرینی رو مجبور به بستن تیم از روی گزینه های محدود کرد. ولی بارسا طبق نظر سرمربیان و کادر فنی بازیکن میخره و مربی فرصت کافی برای انتخاب تاکتیک مناسب و هماهنگیهای بین بازیکنان رو داره. البته قبول دارم که داوری هم کمی به بارسا کمک کرده.

در مورد لیگ قهرمانان اروپا ..... شما داری میگی تیمی که رونالدو و کاکا و آلونسو و ... رو داره باید حتما به مراحل بعد صعود کنه. توجه شما رو به ستاره های رئال در سال 2003 جلب میکنم که اونها هم مثل همین ستاره ها نتونستن از مرحله ی یک هشتم بالا بیان:

زیدان، فیگو، رونالدو، روبرتو کارلوس، رائول، کاسیاس و دیوید بکهام

به نظر شما ستاره های الان رئال بهتر بودن یا اینایی که نوشتم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در سال 2003 مربی رئال چه کسی بود ؟؟؟ کارلوس کرش ، کرش در زمینه سرمربیگری تا به امروز به چه مقام قابل توجهی دست یافته ؟؟؟

دقیقا بحث اصلی من در رابطه با سرمربییان رئال نکته ای هستش که که مورینیو در مصاحبه اش اشاره کرده :
    به جز کاپلو، تمام مربياني که در اينجا بودند، مي خواستند پرونده جديدي را آغاز کنند. زماني که آنها به نيمکت مربيگري تيم رسيدند، بايد که تجربه اي جديد را آغاز مي کردند و مسائل جديدي را تجربه مي کردند و کمبود سطح تيم را بر گردن بازيکنان انداختند. به همين دليل مسؤولان باشگاه مربي اي را انتخاب کردند که موفقيتهاي به مراتب بيشتري در مقايسه با بازيکنان تيم داشته باشد و تجربه درخشش بيشتر از بازيکنان باشد.
    و من معتقدم اشتباه اصلی از جانب پرس انجام شد که پیگیرینی نه چندان مطرح و نیز کرش و ... رو به عنوان سرمربی رئال انتخاب کرد ، در صورتیکه کاملا مشخصه بازیکنی مثل رونالدو بدون شک تبعیت و فرمانبرداری که از امثال مورینیو و فرگوسن و کاپلو و ... دارد از امثال کرش و پیگرینی و ... نخواهد داشت ، به عبارت ساده تر به نظر من مربی ای که برای رئال انتخاب میشه باید از لحاظ بزرگی بزرگتر از ستاره های تیم باشه تا بتونه به راحتی کنترل امور رو بدست بگیره ، که به نظر من پیگرینی در این اندازه نبود ( با پوزش از مدافعین عملکرد پیگرینی )

همین جناب مهندس پیگرینی اگر هیچکاره بود چرا توی رئال موند و استعفا نکرد ؟؟؟ یعنی شخصیت مربی باید اینقدر حقیر باشه تا حاضر باشه عروسک خیمه شب بازی سایرین باشه اما به خاطر تایتل هم که شده برای شخصیت خودش ذره ای احترام قائل نباشه ؟؟؟

و البته واضحه که نظرات افراد در زمینه های مختلف با هم متفاوته

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مورینیو: مربی رئال شدم، چون تحت فشار رشد می کنم

سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که تصمیمش برای حضور برروی نیمکت مربی گری این تیم بر مبنای خواسته اش برای فتح جامهای بیشتر نبود؛ چرا که او از قهرمانی در رقابتهای متعددی به عنوان یک مربی، راضی است.

مورینیو تاکنون دو عنوان قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا و 6 قهرمانی در لیگهای داخلی را کسب کرده و بدین ترتیب در 8 سال اخیر، 16 جام را به کارنامه ورزشی اش افزوده است.

این مربی پرتغالی در صحبتهایی اعلام کرده که مربی گری در سانتیاگو برنابئو را تنها برای تجربه کردن فشار زیاد برروی مربی این تیم برگزیده است. او معتقد است که صندلی مربی گری رئال، صندلی داغ است.

آقای خاص در صحبتهایی در این رابطه گفت:« من به خوبی می دانم که اگر الان از دنیای فوتبال کناره گیری کنم و یاموفق به فتح عناوین قهرمانی نشوم، باز هم پرونده ای تاریخی دارم که کمتر کسی می تواند چنین پرونده ای داشته باشد. من همیشه فشار را دوست داشته ام و حضور برروی نیمکت مربی گری رئال مادرید و فشار موجود در این کار، دقیقا مطابق خواسته هایم است.»

کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

از لحاظ تجربه و بزرگی شخصیت و کسب موفقیت برای یه سر مربی، وندرلی لوکزامبورگو بی نظیر بود. لوکزامبورگو مربی ای بود که دست رو هر تیمی تو لیگ برزیل گذاشته بود قهرمانش کرده بود. حتی تیمی مثل گویاس که در سالی که قهرمان شد تازه به دسته اول رقابتهای برزیل صعود کرده بود. موفقیقتهایی که اون به دست آورده بود قابل انکار نیست ولی او هم نتونست رئال رو به جایی برسونه. پس ضعف رئال فقط از جانب مربیانش نیست. در عوض شما مثلا گواردیولا رو در نظر بگیر. از لحاظ شخصیتی و مربی گری اصلا در حد و اندازه های امثال کاپلو، فرگوسن، مورینیو و ... نیست ولی ستاره های گرون قیمت تیمش ازش حرف شنوی دارن و روی اوضاع و احوال تیم مسلطه. چرا؟ چون به نظرم بازیکنهاش رو میشناسه و بازیکنها طبق نظر اون ارنج میشن. ولی تو رئال فلورنتینو پرس میآد ستاره های مد نظرش رو میخره و به مربی هم میگه که حتما باید اینا رو تو پستهایی که میخوان بازی بدی وگرنه از لحاظ تبلیغاتی ضرر میکنیم. مربی بدبخت هم همه ی اندیشه ها و تاکتیکهاش رو میبوسه میذاره کنار و این بازیکن ها رو که پرس خواسته میفرسته تو زمین. حتی به نظر من تو تعویض ها هم اختیار خاصی نداره و از قبل تا حدودی مشخصه که کیا باید تعویض بشن.
    در مورد کارلوس کرش هم باید بگم که فرگوسن در مورد اون گفته بود که اگه کارلوس در کنار من در سالهایی که در منچستر یونایتد بود، نمیبود ما نمیتونستم در سال 2008 قهرمان 3 جام بشیم و او یکی از بهترین کسانیه که میتونه با بازیکنای تیم ارتباط برقرار کنه و کار رو برای سرمربی راحت تر کنه و تاکتیکهای تیم رو به خوبی برای اونها جا بندازه.
    داداش خود من هم رئالیه و من هر روز شبیه همین حرفها رو از داداشم هم میشنوم که همه ی تقصیرها رو میندازه گردن مربی های رئال. در بین مربی های اخیر رئال فقط در مورد خوان رومن لوپز کارو با شما موافقم که در حد مربی گری رئال نبود ولی بقیه مربی های خوبی بودن که به خاطر سیاستهای مدیران رئال حیف شدن.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کنفرانس خبری گواردیولا: مربیان هم تمام می شوند؛ ترجیح می دهم یک ساله تمدید کنم!

مربی بارسلونا در اولین کنفرانس خبری اش در فصل جدید رقابتها با قیافه ای قبراق و خندان ظاهر شد. او از عملکرد تیم ملی اسپانیا و حضور مورینیو برروی نیمکت مربیگری رئال صحبت کرد.

سایت گل- مربی باشگاه بارسلونا در اولین کنفرانس خبری اش در فصل جدید رقابتها مثل همیشه سرحال و قبراق بود. متن صحبتهای پپ در کنفرانس خبری امروز بدین ترتیب است:

تمدید قرارداد

بسیار خوشحالم که یک سال دیگر در اینجا خواهم بود و رویایم انجام صحیح و به بهترین نحو امور است. امیدوارم که هواداران ما در اسپانیا و در اروپا به ما افتخار کنند. از اعتماد اعضای کادرفنی بسیار متشکر و راضی هستم. پیشنهاد برای تمدید 6 ساله قراردادم، به منزله انگیزه مضاعفی برایم بود ولی طرز فکرهای مشابهی نداریم.من نیاز دارم بدانم که اوضاع چطور پیش می رود، می خواهم از بازیکنانم بدانم. اکنون می دانم که اوضاع چطور است و رو به جلو پیش می رویم ولی تا 6 سال دیگر! اگر اوضاع خوب باشد و من هنوز احساس پرتوانی بکنم، یک سال دیگر ادامه خواهم داد ولی اگر بعد از یک سال، احساس کنم که خسته ام و ببینم که بازیکنانم هم این حس را دارند، ادامه نخواهم داد. از کادر مدیریت تیم که به من اجازه دادند تا آن طور که می خواهم رفتار کنم متشکرم، چرا که با این شرایط راحت ترم و بهتر کار می کنم.

سسک فابرگاس

کاملا درک می کنم که سران آرسنال نمی خواهند بازیکنشان را به فروش برسانند. تمام تیمهای انگلیسی خواهان جذب سسک هستند و جالب این است که حتی رئالی ها هم به دنبال خرید سسک بودند. این یک سوال برای آندونی سوبی سارتا است. من می دانم، همان طور که رئیس باشگاه گفت، خرید سسک برای ما بسیار گران تمام خواهد شد ولی همه ما می خواهیم که او بیاید. سسک بازیکنی عزیز در بارسلوناست

آدریانو

ما بررسی های زیادی را انجام دادیم. جدایی احتمالی مارکس به خود او بسته بود و او بود که می بایست تصمیم می گرفت که برود یا بماند. به همین دلیل ما به دنبال بازیکنی بودیم که بتواند ضعفهای خط دفاعی را پر کند. فهمیدیم که آدریانو می تواند برای زمانهایی که به آلوس استراحت می دهیم، جانشین خوبی برای او باشد. او بازیکنی چند منظوره است و کیفیت بسیار بالایی دارد، چرا که می تواند در پستهای مختلف به کار گرفته شود.

زلاتان ایبراهیموویچ

من نه با رئیس قبلی باشگاه و نه با رئیس کنونی باشگاه در مورد به فروش گذاشتن زلاتان صحبتی نکردم. او فصل خوبی را سپری کرد و در پایان فصل با مصدومیتی مواجه شد که او را برای یک ماه از میادین ورزشی به دور نگاه داشت. زلاتان بازیکنی بسیار کلیدی و مهم برای ماست. اگر او بماند باید یک بازیکن بسیار مهم برای تیم باقی بماند و اگر بخواهد برود هم می بایست با مدیر برنامه هایش هماهنگ باشد. ایبرا همیشه تلاش می کند و به نظر من بسیار قوی است. وظیفه من این است که بازیکنان را در سطوح بالاتری قرار دهم. ایبرا یکی از حرفه ای ترین بازیکنانی است که می شناسم.

مورینیو و رئال مادرید

مورینیو یکی از بهترین مربیان دنیاست و آمدنش به لیگ اسپانیا بسیار خوب است. در مورد شخصیت او می توانم بگویم که هرکسی یک جور است. رئال مادرید پیگرینی شایسته قهرمانی در لالیگا بود و با اندک تفاوتی به این عنوان نرسید. رئالی ها همچنان به رقابت ادامه می دهند. با دست خالی نمی توانیم مقابل رئال به پیروزی برسیم و می بایست سعی کنیم که با انگیزه باشیم. برای آنکه تیم خوبی باشیم، باید خوب بازی کنیم و سعی کنیم تا در تمام دیدارها به پیروزی رسیده و بیش از هر زمان دیگری حمله کنیم. فکر می کنم که رقابتهای لالیگا تنها بین دو تیم نیست. سال گذشته هم چنین فکری می کردیم ولی دیدیم که این طور نیست. من هنوز هم باور دارم که تیمهای متعددی برای قهرمانی مبارزه خواهند کرد.

تیم ملی اسپانیا

فکر می کنم که اگر تیمی در جام جهانی به قهرمانی می رسد، این قهرمانی مال همه است. واقعیت این است که بخش مهمی از تیم ملی از بازیکنان بارسا هستند ولی هدایت این تیم را مربی ای برعهده دارد که عملا مادریدی بوده است. تیمهای زیادی را به یاد دارم که بازی ای این چنینی را به نمایش می گذاشتند؛ مثل ساراگوسای ویکتور فرناندس و این سبکی است که به بازیکنانی فوق العاده نیاز دارد. اسپانیا نسلی را در اختیار دارد که عناوین متعددی را کسب کرده اند و قوی و با اعتماد به نفس هستند.من به آنها تبریک می گویم و عملکرد مربی تیم را چه از نظر رفتاری و چه از نظر کاری واقعا تحسین می کنم.

ویا

ویا می تواند در پستهای مختلفی بازی کند، چه در نقش مهاجم نوک و چه در نقش مهاجم جناحی. او به خوبی حرکت کرده و فضا باز می کند. ویا بازیکنی است که همیشه گلهای ارزشمندی را به ثمر رسانده و دائما در حال حرکت به سمت دروازه حریف است.

سندرو روسل

همیشه گفته می شود که من رابطه خوبی با روسای باشگاه ها ندارم. ولی رابطه ام با لاپورتا بسیار خوب بود. او این فرصت را به من داد که مربیگری تیم پایه بارسا را برعهده بگیرم و پس از آن مرا به تیم اصلی آورد. روسل هم از من می خواهد تا سالهای بیشتری با تیم باشد. می خواهد به من و کارم ثبات دهم ولی زمانی می رسد که بازیکنان به پایان می رسند. این در مورد مربیان هم صدق می کند؛ پس بهتر است قرارداد را یک سال به یک سال تمدید کنیم.

کد:

2010/7/19
    Last edited by nw_nk; 19-07-2010 at 16:23.

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض ناگفته‌هاي آقاي خاص از زندگي خصوصي‌اش/مورينيو: هيچ‌وقت يك پدر به در بخور نبوده‌ام

سرمربي پرتغالي تيم رئال مادريد در گفت‌و‌گويي صميمانه از برخي ابعاد پنهان زندگي خصوصي خود پرده برداشت.

به گزارش فارس و به نقل از آس اسپانيا، خوزه مورينيو گفت: هرگز براي فرزندانم يك پدر به درد بخور نبوده‌ام. آنها وقتي مرا مي‌بينند چنان در آغوشم مي‌كشند كه به راحتي متوجه مي‌شوم وقت را غنيمت دانسته‌اند و مي‌دانند كه بار ديگر مدت‌ها از من دور خواهند بود.

وي افزود: فرزندان من تا به حال چند بار مدرسه خود را تغيير داده‌اند. زبان مادري خود را خوب بلد نيستند و تا بخواهند اسپانيايي ياد بگيرند آنها را به انگليس بردم. قرار بود در انگليس بمانيم اما ناگهان به ايتاليا نقل مكان كردم و فرزندانم مجبور شدند در يك مدرسه ايتاليايي مشغول تحصيل شوند و اكنون نيز بايد اسپانيايي حرف بزنند.

مورينيو كه به آقاي خاص معروف است تصريح كرد: همسرم وظيفه سنگيني به دوش دارد. هميشه شرمنده او هستم. گاهي وقت مي‌كنم با او صحبت كنم اما با اينكه در يك شهر هستيم براي يك هفته از آنها دور هستم. من شب‌هاي متمادي بازي‌هاي حريفان را تماشا مي‌كنم و به خانه نمي‌روم. با آناليزورهاي خود جلسه مي‌گذارم و متاسفانه حتي يادم مي‌رود كه روز تولد فرزندانم چه روزي است.

اين مربي در مورد پسر كوچكش گفت: او طرفدار تيمي است كه من مربي آن باشم و من هم هميشه طرفدار تيم فوتبال ستوبال (زادگاه خودم در پرتغال) هستم.

کد:

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض آنری: به آرسنال برمي‌گردم، حتي به عنوان آبدارچي!

مهاجم پيشين تيم آرسنال درباره تصميم فابرگاس درباره رد پيشنهاد بارسلونا با آرزوي موفقيت براي اين بازيكن تاكيد كرد به هيچ‌وجه به وضعيت او حسودي نمي كند.

به گزارش ايسنا، از مدت ها پيش و قبل از آغاز جام جهاني زمزمه پيوستن سسك فابرگاس به بارسلونا به گوش مي رسيد، اما گويا با مخالفت آرسن ونگر اين انتقال حداقل در تابستان امسال شدني نخواهد بود.

بارسلونا پيش از آغاز جام جهاني با پيشنهاد 35 ميليون يورويي خواهان به خدمت گرفتن سسك فابرگاس هافبك كاتالاني الاصل آرسنال شد، اما سران باشگاه به اين پيشنهاد روي خوش نشان ندادند و به اين ترتيب فابرگاس به احتمالا فراوان فصل آينده هم براي توپچي‌ها به ميدان خواهد رفت.

آرسن ونگر شنبه اعلام كرد، از اين همه شايعه درباره انتقال فابرگاس به بارسلونا خسته شده و اين صحبت ها بايد همين جا به پايان برسد.

تيري آنري بهترين گلزن تاريخ باشگاه آرسنال كه سه سال پيش در شرايطي مشابه قرار داشت و در نهايت آرسنال را ترك كرد درباره وضعيت فابرگاس گفت: اميدوارم سسك در لندن بماند. البته درصورتي كه به بارسا بپيوندد هم چندان عجيب نيست زيرا او اصولا به آن‌جا تعلق دارد.

آنري در ادامه افزود: نمي توان شرايط او را با من مقايسه كرد. او اصالتا كاتالاني است و تصميم گيري درباره او كاملا با من متفاوت است.

تيري آنري كه فصل آينده در پيراهن نيويورك ردبولز آمريكا توپ خواهد زد، درباره تصميم سخت فابرگاس گفت: او شرايط بسيار دشواري دارد. به هيچ وجه دوست ندارم روزي در اين موقعيت قرار بگيرم. از يك طرف بارسلونا خانه اوست و از طرف ديگر عاشق آرسنال است. نمي توانم به او توصيه اي بكنم. به عنوان يك هوادار آرسنال دوست دارم در اين تيم بماند؛ البته اگر به بارسلونا هم برود نبايد او را سرزنش كرد.

ستاره فرانسوي درباره وضعيتش در تيم جديد گفت: به اينجا (نيويورك) آمدم، تا بتوانم بازي كنم و براي كسب يك عنوان قهرماني ديگر تلاش كنم. روزي كه بازنشسته شوم دوست دارم بار ديگر به آرسنال بازگردم. آن قدر به آرسنال علاقه دارم كه مطمئنم روزي به اين باشگاه بازخواهم گشت، حتي اگر شده آبدارچي آرسنال بشوم.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •