ای بابا این زبان فارسی هم که بازم سخت بود... این چه وضعشه ؟؟ اون از زیست و ریاضی 3 این هم از این...
واقعا سئوالات امسال نسبت به خرداد 88 کلا سختتر بوده است.. برید و سئوالات پارسال رو ببینید...
چرا میگین آسون بوده ؟؟
ای بابا این زبان فارسی هم که بازم سخت بود... این چه وضعشه ؟؟ اون از زیست و ریاضی 3 این هم از این...
واقعا سئوالات امسال نسبت به خرداد 88 کلا سختتر بوده است.. برید و سئوالات پارسال رو ببینید...
چرا میگین آسون بوده ؟؟
آخيش.دلم برات تنگ شده بود متقلب.
ديدي گفتم بن ميشي؟حالا بازم از اين حرفا بزن. بابا به خدا ما هممون از اين قضايا با خبريم نياز نيست اننقدر تابلو جار بزني
حالا ولش كن اين موضوع رو.
تو علاوه بر استعداد در تقلب ياري خدا و شانس زياد هم داري.خوشا به حالت
بغل من 4 تا شاسگول افتادن .![]()
دوستان نمره بین 18.5 و 19 چطوره ؟
با توجه به این که من هیچی نخوندم اصلا لا مذهب حس درس خوندن نمیاد !
پیش به سوی هندسه !![]()
من حسابان که همه میگفتن سخته 19.5 میشم اون به خاط اون بازه ها ! ولی این ادبیات و زبان فارسی که همه میگن آسون بوده افتضاح دادم @! برم هندسه رو بچسبم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام ، زبان تخصصي ( رشته كامپيوتر ) رو چطوري نوشتيد ؟؟
من خوب بود
جوابها اومدن :
موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیادی خوب نبودم ... فکر کنم تقریبا 17 میشم !سلام ، زبان تخصصي ( رشته كامپيوتر ) رو چطوري نوشتيد ؟؟
من خوب بود![]()
ولی خوبه مستمرم ، 19 یا 18 هستش !
خوش بحالت !
[QUOTE=NaKhoda KaFFka;5010129]فصل 4 هندسه چند نمره داره ؟؟؟[/QUOTEهر فصل 5 نمره
پاورپوینت های هندسه٬ زمین شناسی٬ و جامعه شناسی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامروز هم برنامه در مورد کنکوری ۹۰ و تاثیر معدل هست.
من یه دور کردم ولی وقتی نمونه سوال سال قبل رو گذاشتم جلوم دیدم هیچی بلد نیستم
خدا کنه فقط تو امتحا فردا قبول بشم
نمره بالا رو نخواستم
بکس الان 11 شبه و من کم و بیش هندسه خوندم نه برای 20 ، وللی امید وارم بالای 19 بشم ...
اینو نوشتم فردا که اومدم با دیدنش روحیه بگیرم ، هیییییییی خدا بخیر کنه، اصلا اثباتای فصل 4 رو نمیشه خوند ! این آخه ریاضیه یا ادبیات ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
خدا کنه معدلم بالای 18.90 بشه مگرنه باید قید ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)