تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 70 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 696

نام تاپيک: برنامه‌ی هفت

پروفشنال masoud71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    آقا پدرام لطف ادب رو رعایت کن
    ما ایرونی ها چقدر زود به جون هم می پریم
    می تونیم با آرامش و در عین ادب نظراتمونو بگیم

در ضمن عرب نیا استادی تمام عیار است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

لازم نبود اظهار وجود کنی که ملت بدونن وجود داری
    اول پستم نوشتم از نظر من
    بله از نظر من و البته خیلی های دیگه ارزش دیدن که هیچ ارزش ... هم نداره
    اون 2 تا اشغالی که نام بردی هم از این سخیف تر

شما هم ببین خوش باش که داری سریال میبینی
    من به اندازه کافی گنده هستم که حتی با اون چشای ... بتونی منو خوب ببینی
    نظر من و خیلی های دیگه نظر تو که پشیزی ارزش نداره اگرم دیدی نقل قول گرفتم از پستت برای این بود که تو تاپیک مختار هم افاضات زیاد میکردی دیدم اینجا هم که ربطی نداره اون افاضات چندباره تکرار کردی گفتم این بار قشنگتر ببینی

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من به اندازه کافی گنده هستم که حتی با اون چشای ... بتونی منو خوب ببینی
    نظر من و خیلی های دیگه نظر تو که پشیزی ارزش نداره اگرم دیدی نقل قول گرفتم از پستت برای این بود که تو تاپیک مختار هم افاضات زیاد میکردی دیدم اینجا هم که ربطی نداره اون افاضات چندباره تکرار کردی گفتم این بار قشنگتر ببینی
    دوست عزیز قصد بحث ندارم و به هیچ وجه هم نمیخوام نظم تاپیک رو بهم بزنم اما باور کنید باور کنید اگر بدونید امثال فیلمهایی چون مختار نامه چه ضربه محکمی داره به فرهنگ کشور ما میزنه انقدر طرفداری نمیکنید آقا در مورد امامها فیلم ساختیم دیگه بسه بخدا .. به اون خدایی که هممون میپرستیم اگه فقط یه فیلم در مورد اساطیر ایران و تاریخ ایران ساخته بودند دل من الان انقدر خون نبود .. اما متاسفم که میبینم این چنین سریالهایی در کشورمون با این بودجه ها ساخته میشه که هیچ ربطی به فرهنگ اصیل ایرانی نداره .. بهرحال این پستها پاک میشه اگر خواستیم جواب بدین من مجبورم بیجوابتون بزارم چون این بحثها واقعا فایده ای نداره و دیگه کار از کار گذشته

4. 8 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boy Ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

جالبه یه سری از دوستان بجای توجه کردن به سخن به گوینده نگاه میکنن. اگه تو همه قضاوتهاتون هم اینطوری باشین باید بگم همه قضاوتهاتون غلط هست!

در مورد برنامه دیشب, با بیشتر حرفای عرب نیا موافقم. از اون تیکه فراستی هم خوشم نیومد. دستمزد هرکسی رو باید سرجای خودش دید و با همنوعانش مقایسه کرد. قرار باشه دستمزد همه اقشار رو با یه کارگر ساده مقایسه کنیم کل عالم میشن پولدار.

اون اوایل از فراستی خیلی خوشم میومد ولی این اواخر بعضی حرفا رو زده که یه جورایی بوی بی منطقی و لجبازی ازشون به مشام میرسه!

6. 2 کاربر از Boy Ka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

صحبت های دیشب عرب نیا از جهتی که به آرمان و مدینه فاضله بازیگر بخوایم نگاه کنیم، حرفای خیلی خوبی بود که البته خود عرب نیا هم بارها اشاره کرد که صحبتاش مربوط به بازیگر کامل و الگوی آن است... اینکه عرب نیا برای بازیگری خودش حساب کتاب هم داره واقعا ارزشمنده. + اینکه چقدر خوب صحبت می کرد (همونطور که سروش گفت) و چقدر قشنگ واژه فساد و فحشا رو از هم تفکیک کرد... اما به نظرم عیبی که در صحبت های ایشون وجود داشت این بود که نوع دیدگاه ها، تفکرات و اعتقادات بازیگران، یکسان نیست که بشود الگویی کلی برای آنها به عنوان تم اصلی برای بازیگر ارائه کرد...
    ضمن اینکه چقدر سانسور در تلویزیون ایران و رسانه ملی متاسفانه وجود داره که اول و آخر هر جمله اش بنده خدا مخاطبش رو "سیستم ناکارامد" معرفی می کرد و خلاصه شدنی نبود که اشاره بشه که این سیستم رو کسانی به وجود آوردند و کسانی حافظ (مالک) اون هستند! البته فریبرز، مدیران را که از دیدش تهیه کنندگان و کارگردان ها مشمولش بودند، مورد خطاب قرار داد) + اینکه آخر برنامه تشکر پایانی عرب نیا از گفتگوی بدون سانسورش گواه بر این مدعاست!
    صحبت طنز که اومد وسط، منم ظنین شدم که فرد مورد خطابش مهران مدیریه... اما بعدش خاطرم اومد جناب ده نمکی هم فیلم سینمایی طنز ساختند هم سریال طنز (بر خلاف مهران که فقط سریال طنز ساخته) و در سمینار طنز هم اگه اشتباه نکنم حاضر بودن (بر خلاف مهران).
    سایر متلک هاش به شریفی نیا و گلزار هم عجیب ولی جالب بود (دیوار کوتاه تری از گلزار سر مسائال مالی پیدا نکردند!!).
    در کل گفتگوی خوب و قابل قبولی بود.
    کلیپ "از رویا بازیگری تا واقعیت" هم به نظرم بخوایم خیلی خلاصه دربارش صحبت کنیم، واژه "جاده یک طرفه" تعریف مناسبیه... درباره گفته نشدن نام بهروز وثوقی هم که.... كأنَ لم يكن شيئاً مذكوراً!
    گفتگوی بعدیش رو هم که فراستی حضور داشت رو خوابم برد! اما مثل اینکه آخر برنامه به عرب نیا تیکه انداخته!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یاعلی

8. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوست عزیز قصد بحث ندارم و به هیچ وجه هم نمیخوام نظم تاپیک رو بهم بزنم اما باور کنید باور کنید اگر بدونید امثال فیلمهایی چون مختار نامه چه ضربه محکمی داره به فرهنگ کشور ما میزنه انقدر طرفداری نمیکنید آقا در مورد امامها فیلم ساختیم دیگه بسه بخدا .. به اون خدایی که هممون میپرستیم اگه فقط یه فیلم در مورد اساطیر ایران و تاریخ ایران ساخته بودند دل من الان انقدر خون نبود .. اما متاسفم که میبینم این چنین سریالهایی در کشورمون با این بودجه ها ساخته میشه که هیچ ربطی به فرهنگ اصیل ایرانی نداره .. بهرحال این پستها پاک میشه اگر خواستیم جواب بدین من مجبورم بیجوابتون بزارم چون این بحثها واقعا فایده ای نداره و دیگه کار از کار گذشته
    موافقم
    به خصوص اونجا که گفتی دیگه کار از کار گذشته
    تازه جالبه طرف در حد محلات هم به زور میگنجه ولی به خاطر همین مجوعه سخیف و 2 زاری خودش و عوامل رو جهانی میدونه
    یک مشت ... ریختن تو این مملکت اینم وضع سریال ساختن برای یک مشت اجنبی و بیگانست

بعضی ها هم که اینقدر سطح پایین شدن که نگاه میکنن که هیچ ( وقت و عمر خودشونه به کسی ربط نداره ) اما اینقدر hardcore fan میشن که توهم میزنن و کاربر ها و ادم ها رو هم با هم اشتباه میگیرن
    Last edited by pedram_sad; 21-05-2011 at 12:52.

10. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من از اوتار و امضام معلومه چه سبک سریال دوست دارم ! ولی دم عرب نیا گرم !
    خیلی خوب صحبت کرد .
    اون کلیپ 15 دقیقه تاریخ قهرمانان سینمای ایران از آغاز بخصوص قهرمانان مرد دوران فیلم فارسی مثل فردین و بهروز وثوقی و ... هم خیلی جالب ساختن.

پ . ن : فراستی خیلی جالب با یک جمله در مورد فیلم جهان پهلوان تختی فیلم رو با خاک یکسان کرد ==> این فیلم نشون داد چرا بعضی موقع ها نباید فیلم ساخت

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

تا زمانی که همه چیز رو مدام مرز بندی و خط کشی کنیم، تا زمانی که مرغ همسایه رو غاز بدونیم، تا زمانی که ببینیم کی داره میگه - نبینیم چی داره میگه!!، تا زمانی که فرهنگ رو صرفا با تاریخ و قدمتش اون بشناسیم، تا زمانی که از عقب بودن تعبیر پیشرفت نکردن را کنیم و .... به هیچ جا نخواهیم رسید! در همه زمینه ها!
    بعد نظر شخصی من اینه که خوبی رو باید پذیرفت، بدی رو باید رد کرد! نباید در پذیرفتن خوبی و رد بدی، توجه کرد به اینکه کدومشون با پ شروع میشه، کدومشون با ف!
    .
    صحبتم زیاد مرتبط با تاپیک نبود... شرمنده..
    پس ممنون میشم ازش نقل قول نکنید...
    یاعلی

13. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اینجا تاپیک مختارنامه نیست که جوابی بهت بدم چون تو تاپیک خودش الانم که بحث وسط کشید یه معلوم الحالی بحث بی ربط وسط انداخت جواب دادم
    همین مدیر این انجمن تاپیک خود سریال عشقی میاد یه روز قفل میکنه فرداش باز میکنه یه هفته قفل میمونه برای همین اینقدرم این بحث ها جواب داده شده که
    ضربه محکم به فرهنگ کشور!!! ضربه چیه فرهنگ کشور چیه ؟ یه چیزی شنیدی از بقیه میای اونو میگی واسه ما
    اگر یه درصد احتمال میدادم پستم میمونه جواب میدادم ولی میبینم ارزش نداره یه ساعت بعد پاک میشه باز

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

واکنش ها به برنامه دیشب
    ----
    فریدون جیرانی، فردین و وثوقی لات نیستند بعضی میهمانهای تولات هستند

برنامه هفت د مورخ 29 اردیبهشت 90در کنار بخش خوب فریبرز عرب نیا که پته بسیاری را روی آب ریخت به معرفی بازیگران سینمای ایران پرداخت و بهروز وثوقی را لات دانست برنامه هفت در معرفی وثوقی فارغ از نقشهای که وی در فیلمهای همچون تنگسیر داش آکل همسفر و... بازی کرده است وی را فردی دانست که کارمند اداره بهداشت و پست بوده و فقط در فیلمها نقش لاتها را بازی می کرده است جالب انکه در بخش معرفی اسم بهروز وثوقی را نیز بیان نمی کرد و فقط تصاویر وی را نشان میداد
    آقای جیرانی وثوقی لات نیست ،لات منتقد برنامه تو است که به مسعود کیمیایی می گیود به جای فیلمسازی استمناءمی کند لات آن تهیه کننده ای است که فرحش بخش بخش است و لا یعلم من الهر و البر است ...هرچند تعجبی ندارد وقتی شریفی نیا بشود بازیگر مولف قطعا وثوقی می شود لات .. راستی اگر وثوقی لات است تهی کننده ها و بازیگرانی که به خانمها در همان ابتدای ورود به سینما پیشنهاد صیغه می دهند چه می توان گفت ...

---------------------

عرب نیا: مدیریت فعلی کشور، "فاسد" و "گندیده" است/ کنایه به شریفی نیا و گلزار

بامداد شنبه، فریبرز عرب نیا بازیگر سریال مختار با حضور در برنامه تلویزیونی "7" سخنانی به زبان آورد که مخاطب را میخکوب کرد.

او در این برنامه ی کم سابقه در تلویزیون به شدت به مدیریت فرهنگی کشور حمله کرد و آن را "فاسد" خواند، البته فسادی که به زعم وی به زشتی و فحشا معنا نمی شود، بلکه اشاره ی او به "بی تحرکی"مدیریت کشور بود. چیزی که عرب نیا از آن به عنوان "مدیریت گندیده"یاد کرد.

این بازیگر سرشناس کشور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره تلویحی به ماجرای به دستمزد هنگفت محمدرضا گلزار و ورود وزارت ارشاد به این غائله، گفت: این نابازیگر نابلد خود خواسته با وارد کردن یک اسپانسر و گرفتن دستمزدی نجومی خود را در سینما دوباره مطرح کند تا نابود نشود. و ضمنا نباید وزارت ارشاد با آن عظمت وارد شده و شان خود را لکه دار کند. باید بگذارد و رهایش کند.

عرب نیا در ادامه ، خبر دستمزد میلیاردی محمد رضا گلزار را یک نوع شانتاژ رسانه از طرف خود گلزار دانست ( البته اسم نبرد ولی تابلو بود دیگه جمله دقیقش این طور بود که دومیلیارد داده تهیه کننده گفته یه میلیاردشو بهم برگردون خبرشو اعلام کن تو رسانه ها )

وی البته به دستمرد خود اشاره کرد و گفت: من در طول 5 سال، ماهیانه 10 میلیون دریافت کردم که جمعاً 600 تومان می شود یعنی پول یک سال مربی فوتبال با این فرق که دو بار در آستانه مرگ رفتم و حضرت مرگ را دیدم.

عرب نیا در ادامه انتقاداتش از نحوه مدیریت فرهنگی کشور گفت: چه دلیلی باعث شد که گلشیفته فراهانی از کشور برود؟ ایا او الان موفق است؟ نه، این بازیگر سوخت.

وی با اشاره به اینکه در سینمای امروز، هر از راه رسیده ای وارد سینما می شود و بازی می کند ، این بار تلویحاً به محمرضا شریفی نیا اشاره کرد و گفت: بگذارید صریح باشم. چرا آن اقا که در این برنامه آمده بود از بازیگران خوبی که وارد سینما می کرد دفاع می کرد، در حالی که من می دانم بعضی از بازیگرانی که این آقا وارد سینما کرده واقعا بازیگر نیستد و از خیلی از این افراد در کوچه و خیابان پول گرفته است.

عرب نیا در این برنامه به برگزاری "سمینار طنز" در تلویزیون با حضور ضرغامی اشاره کرده و گفت: جالب است که کسانی دعوت می شوند در این جلسه و پست تریبون رفتند که خود با ارائه ضعیف ترین آثار، سلیقه ی تماشاچی را تخریب کرده اند. آنها خود عامل این فضا هستند که البته من آنها را هم مقصر نمی دانم.

وی افزود: من کلیت مدیریت کشور را مقصر می دانم. مدیریتی که همواره برای بقای خود از متخصصین و نیروهای جوان دوری می کند و آشناهای خاص عموما مخرب خود را به صحنه می آورد.

این باریگر سرشناس با اشاره به سخن حکیمانه ای از حضرت علی (ع) که "ترس عامل همه گناهان است" گفت: ترس از فرار قدرت، ترس از رو شدن کاستی ها و حقایق و.....عامل ضعف مدیریت است.

عرب نیا در این سخنان بارها اعلام کرد که منظور وی از مدیریت کشور، شرایط امروز کشور نیست، بلکه شرایطی است که ایران، از پیش از انقلاب از آن رنج می برد. وی افزود: از دوستان می خواهم واقعا سلیقه ای و شخصی به صحبت های من نگاه نکنند

متن کامل سخنان وی به زودی در "انتخاب" منتشر می شود.

عرب نیا، هفته ی اینده نیز در برنامه هفت حضور میابد
    ----------
    یه چیز جالب برنامه دیشب این بود که تو هفته پیش انگار گفته بودن این دو تا شریفی نیا و گلزار تو سفر حج که رفتن با هم اشتی کردن
    بعد دیشب بعد قسمت هفت روز که تموم شد جیرانی گفت الان این گلزار زنگ زده گفته من با شریفی نیا اشتی نکردم و تکذیب میکنم !!

16. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •