سلام من 128 نا محدود دارم اندیشه سبز خزر تویه رشت
یه نظری در موردعکس ها بدید لطفا
سلام من 128 نا محدود دارم اندیشه سبز خزر تویه رشت
یه نظری در موردعکس ها بدید لطفا
دوستان مشخصات خط من به شکل زیر هست که هیچ مشکلی رو نداره ولی سرعت فوق العاده تو این یکماه اومده پایین (بین 20 - 30 کیلوبایت در ثانیه برای دانلود) وقتی هم به پشتیبانی مخابرات گزارش میدم میگه طبیعی هست و سرعت همه کم شده .. نمیدونم مشکل از کجاست که سرعت اینقدر پایین هست. آیا واقعا دارن کم فروشی میکنند ؟؟
تا یکماه و نیم پیش سرعت 80 - 110 متغیر بود. به نظر شما من باید در این شرایط چکار کنم. به کدوم مرجع اطلاع بدم و شکایت کنم این موضوع رو ؟؟
![]()
نویزخطتون کمی بالاست با این حال تا 5 مگ رو سپاورت میکنه.
خط شما که وضعیتش خیلی خوبه .
متاسفانه هیچ مرجعی در زمینه اینترنت به حقوق مشتری بها نمیده و جز وقت تلف کردن نتیچه ای نداره.
سلام سرویس دهنده شرکت مخابرات اصفهان هست(2030).یعنی خود مخابرات میده.سرعتش 128 هست.
بعید میدونم مشکل از فاصله باشه آخه دوستان من حتی فاصلشون تا مخابرات دورتره ولی مشکل منو ندارد.
مودمم هم هست . TPLINK TD-W8951ND
این پست را هم به دلیل قطعی زیاد به سختی گذاشتم.![]()
Last edited by amin_knight; 27-01-2012 at 00:35.
سلام دوستان مشخصات خط من این اعداد زیر است سرعت دانلودم بیشتر از 90 نمیره چیکار کنم بهتر شه باتشکر از راهنمایی شما[IMG][/IMG]
نویز بسیار بالا در آپلود
Attenutation بسیار بالا
کیفیت خط پایین از دلایل پایین بودن کیفیت سرویس شماست.
با مخابرات تماس بگیرید
Last edited by aminhacker; 28-01-2012 at 23:43. دليل: اشتباه
سلام. اين مشخصات منه:
SNR:11.3 - 28.7
ATTEN:42.5 - 23.3
RATE:4095 - 509
سرعت 128 نامحدود ( البته 1 به 10 نيست و سرعتش واقعي هست)
اما از ساعت حدود 9 شب به بعد كيفيت خط خراب ميشه و وقتي خط رو با نرم افزا مانيتور ميكنم نمودار گرافيكي خط اصلا پايداري نداره و به شدت نوسان ميكنه. براي چند ثانيه مياد رو صفر و براي چند ثانيه ميره روي 30 مثلا. ( شبيه فركانس تپش قلب به حالت متناوب اين نوسانات تكرار ميشه)
بنظرتون چي كار كنم كه وضعيت خط پايدار بشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين تست هارو بعد از ظهر گرفتم
دوستان من نوسان دارم هم تو سرعت هم تو پینگ واسه بازی انلاین...مثلا پینگم رو 230 میپره رو 300 باز میاد رو 250 باز میره بالا...اینم از مشخصات خطمه...
چه راه کار هایی واسه بهبود این وضییت پیشنهاد میکنید...ممنون میشم سریع پاسخم را دهید!
![]()
با سلام
اگه میشه یه نظری هم رو خط ما بدید!
نمیدونم چرا حس میکنم timeout دارم! مثلا وسط دانلود یه دفه سرعت Dl از 29 میرسه به 10 بعد 0 بعد دباره برمیگرده و این رویه ادامه داره!البته به صورت مقطعی ولی مثلا وسط بازی league of legends شدیدا مشکل دارم چند وقته!
![]()
خطتت خوبه ربطی به اون نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)