میگم چه روزای سختی رفتو سخت تر اومد پدر وقتی رفت غم از در اومد (شبیه بیته یاس)
میگم چه روزای سختی رفتو سخت تر اومد پدر وقتی رفت غم از در اومد (شبیه بیته یاس)
خوبه فقط يه ذره كيفيت صدا رو بالا بيار.(انگاري پژواك صدا هم به گوش ميرسه)
Soha جان دوست خوبم هم درست گفت.خيلي به آهنگ پدر از ياس شبيهه و به نظر من اين خودش عاليه چون خيلي آهنگ قشنگي بود و اينم قشنگه فقط كيفيتش بايد بالاتر بره.
جاويدان باشيد
نظرتون درمورد اين چيه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عماد آهنگ خوبی بود ولی بهترشم میتونی بسازی اگه تونستی اینو بسازی
به طور نُت ها هم بیشتر توجه کن یعنی ثانیه ی 8 تا 10 که آخرین دفعه ویالون رو میزنه
خیلی کوتاه میزنه
باید به اندازه ی قبل خودش بزنه
ولی خوبه
--------
amin3ds شما هم بد نبود ولی به نظر من توی موسیقی های GTA حتما باید یکی از آلت های ارکستر وجود داشته باشه مثلا ویالون که توی آهنگ عماد ،بود و همچنین موسیقی اصلی که وجود داره صداش خیلی یواش هست و کلا آهنگ فانتزی هست که نباید باشه
چند تاي ديگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب چند تای دیگه هم بزار مردم بیان نظر بدن
دوستان بیاین نظر بدید
(راستی آهنگ اولی تو پست بالات شبیه یک آهنگ از امینم بود!!!!) kkkkk
اهنگ بازم می سازم..
برای موقعی که سازنده ها رو می خواد معرفی کنه هم می سازم..
ممنون
میگم یک مرحله حتما داشته باشه که توی کوچه های باریک شهر باشه و توشون چاقو کشی و ... هم باشه
به چه جالب خیلی عالیه ، حالا آقا عماد ، شما میخوای واقعآ تهران رو همونطوری که هست بسازی ، یعنی از روی نقشه ی شهر تهران ایکارو انجام میدی یا نه ، خودت ذهنی ؟
حالا کی تموم میشه..
میتونی پیش بینی کنی کی تموم میشه؟؟؟
چه قیمتی میزاری روی بازی؟؟؟
من این چند وقتی هر چی GTA SAN دانلود کردم خیلی باگ داشتند..یکی وسط بازی میرفت بیرون..یکی وقتی میرفت توی خونه برای سیو کردن DONT SEND میداد...اینم اینطوری نشه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)