تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 34 اولاول ... 16222324252627282930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 331

نام تاپيک: Bulletstorm

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من عکسارو دیدم ولی تفاوت بین دو نسخه رو نفهمیدم

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ببینید دوست من سه تا نکته هستش:

1-شما وقتی هر بازی میاد اینو با تاکید ونیش و کنایه اعلام می کنید که گرافیک نسخه pc بهتره(دد اسپیس که هنوز یادمه) و عکسای مقایسه هم میذاری سریع.......... .
    که چی بشه؟؟؟مگه خودت نمیگیی مال 5 سال پش کنسول؟؟پس انتظار داری گرافیکش با pc های مطلوب الان یکسان باشه؟؟

پس میشه گفت یه جورایی شما داری ارضای خشمت رو می کنی...تو بازیسنتر و بازی رایانه و کلا سایتای خارجی مقایسه نسخه pc با کنسولی دیگه از مد افتاده ...چون زمان بسیار زیادی از عرضه کنسول میگذره و یه جورایی به اخر زمان خودش رسده...... .

پس مقایسه ها رو بذارید کنار و با لذت بشینید بازی کنید......

2- حالا که شمات لطف کردی اون عکسا رو گذاشتی خوب بود عکسای صفحه قبلشم میذاشتی تا ببینیم که اختلاف از اونی که شما گذاشتی هم خیلی کمتره:
    xbox 360:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    pc:
    کد:
    ===========
    xbox 360:
    کد:
    pc:
    کد:
    خیلی کمتر شد اختلاف نه؟؟چرا؟؟

3- راستی خود اپیکم گفته بود که در این بازی نسخه pc ویرایش بهتری خواهد داشت نه از لحاظ بافت کلا گفته بود از لحاظ draw distance و فریمی که می گیرید و البته قابلیت 3D که واسه یکی از کارتهای گرافیکی انویدیا تعبیه شده بود............پس اختلافم باید بالطبع بیشتر باشه...... .
    .
    .

.
    .
    Last edited by halflife g; 08-03-2011 at 10:43.

3. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببینید دوست من سه تا نکته هستش:

1-شما وقتی هر بازی میاد اینو با تاکید ونیش و کنایه اعلام می کنید که گرافیک نسخه pc بهتره(دد اسپیس که هنوز یادمه) و عکسای مقایسه هم میذاری سریع.......... .
    که چی بشه؟؟؟مگه خودت نمیگیی مال 5 سال پش کنسول؟؟پس انتظار داری گرافیکش با pc های مطلوب الان یکسان باشه؟؟

پس میشه گفت یه جورایی شما داری ارضای خشمت رو می کنی...تو بازیسنتر و بازی رایانه و کلا سایتای خارجی مقایسه نسخه pc با کنسولی دیگه از مد افتاده ...چون زمان بسیار زیادی از عرضه کنسول میگذره و یه جورایی به اخر زمان خودش رسده...... .

پس مقایسه ها رو بذارید کنار و با لذت بشینید بازی کنید......

2- حالا که شمات لطف کردی اون عکسا رو گذاشتی خوب بود عکسای صفحه قبلشم میذاشتی تا ببینیم که اختلاف از اونی که شما گذاشتی هم خیلی کمتره:
    xbox 360:
    کد:
    pc:
    کد:
    ===========
    xbox 360:
    کد:
    pc:
    کد:
    خیلی کمتر شد اختلاف نه؟؟چرا؟؟

3- راستی خود اپیکم گفته بود که در این بازی نسخه pc ویرایش بهتری خواهد داشت نه از لحاظ بافت کلا گفته بود از لحاظ draw distance و فریمی که می گیرید و البته قابلیت 3D که واسه یکی از کارتهای گرافیکی انویدیا تعبیه شده بود............پس اختلافم باید بالطبع بیشتر باشه...... .
    .
    .

.
    .
    پس چرا سایت Eurogamer و خیلی از سایت های دیگه این مقایسه ها رو انجام میدن ؟
    خوب معلومه برای اینکه Gamer بتونه بهترین نسخه رو انتخاب کنه و از گرافیک بازی لذت ببره ...
    در مورد پایان عمر کنسول ها هم با شما موافقم الان تو این خبر جدید مایکروسافت هم دنبال اماده کردن کنسول نسل بعدش هست ...
    این عکس ها هم برتری نسخه PC رو نه تنها از لحاظ بافت بلکه از لحاظ Lighting و ... رو نشون میده !
    تازه این عکس ها از نسخه PC در رزولوشن 720p گرفته شده رزولوش 1080P نسخه PC کیفیت فوق العاده ای داره ....
    Last edited by vegas; 08-03-2011 at 11:24.

5. این کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

خوب معلومه برای اینکه Gamer بتونه بهترین نسخه رو انتخاب کنه و از گرافیک بازی لذت ببره ...
    در مورد پایان عمر کنسول ها هم با شما موافقم الان تو این خبر جدید مایکروسافت هم دنبال اماده کردن کنسول نسل بعدش هست ...
    این عکس ها هم برتری نسخه PC رو نه تنها از لحاظ بافت بلکه از لحاظ Lighting و ... رو نشون میده !
    تازه این عکس ها از نسخه PC در رزولوشن 720p گرفته شده رزولوش 1080P نسخه PC کیفیت فوق العاده ای داره ....
    یادمه وقتی کنسول ها اومدن pc هیچ حرفی برای گفتن نداشت ! بدجور رو به سقوط بود .. حالا با اینکه 5 سال گذشته اما باز حداقل کنسول این کشش رو داره که تو گرافیک فرق آنچنانی نداشته باشه ( حالا کمی بافت ها کیفیت پایینتری دارن که این حرفه کاملا درستیه )
    شما مطمئن باش بازیسازها تا کاملا از این کنسول ها کار نکشن , کنسول جدیدی نمیاد ! اما وقتی قرار باشه کنسول جدید بیاد ...
    دوباره pc میره رو به اون سقوط ... و شما اینجا اینقدر مقایسه های بی منطق نمیکنید ! خدا وکیلی یه نگاه به عکسی که واسه نسخه 360 گذاشتی بکن ! انگار فحش دادن با اون عکس به XB360 !
    در ضمن عکس نسخه pc شما فرمت JPG داره اما نسخه 360 BMP !!! خیلی عجیبه واسم !

7. 4 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

----------------
    Last edited by vegas; 08-03-2011 at 14:47.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ببینید دوست من...... .

اولا اونا سایت هستن و نه فروم .......گذاشتن همچین پستایی اینجا بین اعضای فروم بحث میندازه .......تاپیک رو بیهوده می بره جلو....... .
    شما اگه همین پست مقایسه رو(با pc ) بذارین تو تاپیک این بازی تو بازیسنتر از اعضای تحریره گرفته تا مدیرش میاد گیر میدن و پاک می کنن.........چوت قبل از من و شما اونا کنسول دار وpc دار بودن و تجربه داشتن که این پستا باعث چه بحثای بیهوده ای میشه.....
    در نتیجه اونجا کلا یه بخش جدا واسه مقایسه ایجاد کردن که ملت میکوبن تو سر و کله هم.......فروم ما نمیتونه بخش کنسول تفکیک کنه چه برسه به ایجاد همچین بخشی

دوما لحن پست شما هم خودش به تنهایی باعث ایجاد یه بحثه....... .

سوما وقتی شما خودت میدونی که کنسولها عمرشون به پایان رسیده و همه ما هم میدونیم که کیفیت نسخه pc بهتره پس گذاشتنش به چه دردی میخوره......... .
    اگه سازنده می گفت که بازی تو هر سه نسخه کبفیت یکسانی داره آره میشد همچین مقایسه ای کرد ولی واسه این بازی گفتم که سازنده قبل ساخت چی گفته

اینجور مقایسه ها و کل کل ها و پز دادنها واسه چند سال پیش که هر 3 این پلتفرم ها در شرایط نزدیک بهمی بودن فایده داشت ولی حالا چه فایده......... .
    .

امیدوارم از پستم نااحت نشده باشی......من نه مدیرم و نه ناظم و.........فقط نظر خودمو گفتم چون تجربه بهم نشون داده اینجور پستا تاپیکو نابود می کنه
    .
    .

.

10. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kane32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بابا حالا کیفیت هر کدوم بالا هست مهم گرافیک مرامه که باید بالا باشه از همین درگیریه میون ما pc بازها و کنسولیها میشه یه بازی ساخت

pc vs console این بازیو بسازن میزنه رو دس کمبت

12. 4 کاربر از kane32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببینید دوست من...... .

اولا اونا سایت هستن و نه فروم .......گذاشتن همچین پستایی اینجا بین اعضای فروم بحث میندازه .......تاپیک رو بیهوده می بره جلو....... .
    شما اگه همین پست مقایسه رو(با pc ) بذارین تو تاپیک این بازی تو بازیسنتر از اعضای تحریره گرفته تا مدیرش میاد گیر میدن و پاک می کنن.........چوت قبل از من و شما اونا کنسول دار وpc دار بودن و تجربه داشتن که این پستا باعث چه بحثای بیهوده ای میشه.....
    در نتیجه اونجا کلا یه بخش جدا واسه مقایسه ایجاد کردن که ملت میکوبن تو سر و کله هم.......فروم ما نمیتونه بخش کنسول تفکیک کنه چه برسه به ایجاد همچین بخشی

دوما لحن پست شما هم خودش به تنهایی باعث ایجاد یه بحثه....... .

سوما وقتی شما خودت میدونی که کنسولها عمرشون به پایان رسیده و همه ما هم میدونیم که کیفیت نسخه pc بهتره پس گذاشتنش به چه دردی میخوره......... .
    اگه سازنده می گفت که بازی تو هر سه نسخه کبفیت یکسانی داره آره میشد همچین مقایسه ای کرد ولی واسه این بازی گفتم که سازنده قبل ساخت چی گفته

اینجور مقایسه ها و کل کل ها و پز دادنها واسه چند سال پیش که هر 3 این پلتفرم ها در شرایط نزدیک بهمی بودن فایده داشت ولی حالا چه فایده......... .
    .

امیدوارم از پستم نااحت نشده باشی......من نه مدیرم و نه ناظم و.........فقط نظر خودمو گفتم چون تجربه بهم نشون داده اینجور پستا تاپیکو نابود می کنه
    .
    .

.
    کی پز ! PC اش داد من این مقایسه رو برای اونی گذاشتم که میگفت کیفیت بافت های بازی در نسخه کنسولی پایینه و شاکی بود و تمام گیمر هایی که میخوان بازی رو با گرافیک بالا بازی کنند که اگه PC خوبی داشته باشه نسخه PC رو بازی کنند و از گرافیک لذت ببرند !!!!!
    در واقع کل منطق این مقایسه ها هم همینه انتخاب نسخه بهتر بازی !

14. این کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

کی پز ! PC اش داد من این مقایسه رو برای اونی گذاشتم که میگفت کیفیت بافت های بازی در نسخه کنسولی پایینه و شاکی بود و تمام گیمر هایی که میخوان بازی رو با گرافیک بالا بازی کنند که اگه PC خوبی داشته باشه نسخه PC رو بازی کنند و از گرافیک لذت ببرند !!!!!
    در واقع کل منطق این مقایسه ها هم همینه انتخاب نسخه بهتر بازی !
    همه متوجه شدن من چی گقتم شما هنوز اندر خم بافتی..... .

باشه داداش مقایسه بذارین تا همه برترین رو بازی کنن........عذر میخوام مسد اوقات تون شدم
    .
    .

16. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت diablo136499's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با اینکه میگن گرافیک نسخه pc بهتره ولی میانگین نمرات ثبت شده نسخه پی سی این بازی در سایت gameranking کمتر از نسخه های کنسولیه.
    البته تعداد نقدهای نسخه پی سی کمتره و همین میتونه دلیل این اختلاف باشه.

کد:
    [/CODE]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •