با 2 mb حجمت پرید مراد.نصف حجم اینترنتون پرید.؟؟
اما چرا اینطوریه ؟ مشکوک میزنه عکسه اینا !
با 2 mb حجمت پرید مراد.نصف حجم اینترنتون پرید.؟؟
اما چرا اینطوریه ؟ مشکوک میزنه عکسه اینا !
نه بابا......منظورم اینه که حجم زیادی رفتحالا ما هیچی یه نفر که دایل آپ داره وارد تاپیک بشه ببین چه وضعی رو باید تحمل کنه.......... .بهره که دوستان عکس رو resize کنن یا لینک بدن.
دو تا ويدئو جديد از بازي اومده .
براي ديدن روي عكس ها كليك كنيد :
Black Ops footage shows 7-minute deathmatch
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
New Black Ops footage shows sniper
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثه اینکه فایل های بتای بازی به بیرون درز کرده و میشه اون رو روی یه x360 که j-tag شده بازی کرد..
اینم عکسی از منو بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله من هم این فایل های بدبخت درز کرده رو گیر آوردم عصر برم بریزم رو فلش ببینم چیه
سعی می کنم یه پیش نمایشی چیزی بنویسم. براش البته اگه میخکوبم نکنه![]()
رو کنسول تو که جواب نمیده بابا !!بله من هم این فایل های بدبخت درز کرده رو گیر آوردم عصر برم بریزم رو فلش ببینم چیه
سعی می کنم یه پیش نمایشی چیزی بنویسم. براش البته اگه میخکوبم نکنه
باید j-tag شده باشه... همینطور الکی که نیست : دی
طرف که ازش گرفتم گفت میشه بازی کرد حالا ببینم میشه یا نه گفت کافیه روی فلش ریخته بشه. عصر اطلاع رسانی میشه![]()
این تیر کمونه دیگه چیه!!!! دوربینم داره!!! نکنه بازی برگشته قرون وسطی!! البته اثراتی از آینده هم توش هست!!
خوب مثه اینکه قضیه دزدی به این بازی هم سرایت کرده و یه عدد دزد محترم (!) چند عدد کپی این بازی رو از خرده فروشی بلند کرده و به چنتا از شریکاش فروخته. یکی از اینایی که بازی رو خریده توی یه فروم -- بازی یه عکس گذاشته که این کپی تو دستشه و مقداری هم در مورد بازی نظر داده.
بعدش Josh Olin که community manager تو Treyarch هست رفته عضو فروم شده که اون رو بن کردن بیخ کل از فروم : ))
با این وجود این Josh با یکی از اعضای فروم به یوزر 97SIRHB از طریق تویتر ارتباط بر قرار کرده و بعدش این 97SIRHB اومده تو فروم گفته که Josh داره دنبال ماهیت شوم و پلید این leaker ها می گرده و در صورتی که بازی leak بشه اون سایت هم به کل shut down میشه.
خیلی جالب شده ها... ولی نگران نباشید بازی تا چندی دیگر میاد و مثه پارسال هکرا مشتی محکم میزنن تو دهن دشمن همیشگی,استکبار جهانی.
اینم عکس مفقود شده.. هرکی پیداش کرد زودی ببره بده Josh : دی
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)