تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدوم تیم قهرمان باشگاههای اروپا میشه؟

راي دهنده
218. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اینتر میلان ایتالیا

124 56.88%
  • بایر مونیخ المان

94 43.12%
صفحه 26 از 43 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 427

نام تاپيک: بایرن مونیخ 0 - اینتر 2 / قهرمانی اینتر در لیگ قهرمانان اروپا 2010

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

من کلاً ایمان دارم

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من فکر کنم هممون به اسپم ایمان داشته باشیم!

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

اینجا فعلن اسپم بازیه...

بعد بازی امشب فک کنم تا جایی پیش بره که تاپیم بسه شه..!!!

اما در مورد عادل فردوسی پور..!

مشخصا فوتبال ایتالیا رو ترجیح میده تا آلمان..

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

من چون بارسایی هستم بایرنو به اینتر ترجیح میدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

فقط چند ساعت تا نابودی اینتر

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گفت‌وگو با حميدرضا صدر قبل از فينال: شايد فينال ملال‌آوري پيش روي ما باشد

اينتر بيش از 40 سال است كه اين جام را نبرده و اين نكته بسيار مهمي است. آنها به شدت زير فشار پيروزي هستند و اين مي‌تواند روي عملكرد اين تيم موثر باشد.

سايت گل - حميدرضا صدر مي‌تواند جز جذابيت‌هاي امشب باشد. شبي كه تكليف قهرمان اروپا در آن روشن خواهد شد. دكتر صدر،‌ در هفته گذشته چند دي‌وي‌دي از آرشيو غني خود را در اختيار بچه‌هاي شبكه سه گذاشته تا تصاويري از تيم‌هاي تاريخ‌ساز اينتر و بايرن براي بينندگان تلويزيوني به نمايش دربيايد. قصد او اين است كه طرفداران فوتبال را با چيزهايي كه كمي از مسائل هيجاني روز دور است آشنا كند.

با او در حالي صحبت كرديم كه خودش را آماده حضور در برنامه امشب مي‌كرد، برنامه‌اي كه براي به قيمت يك هفته مطالعه روي دو تيم تمام شده است.

* آقاي صدر مي‌خواستيم درباره بازي امشب بيشتر حرف بزنيد.

خب، مسابقه امشب يك بازي خاص و فوق‌العاده است و به نظر من يكي از تاكتيكي‌ترين بازي‌هاي اين چند وقت را در زمين به تماشا خواهيم نشست. نكته خيلي مهم همانطور كه قبلا هم گفته شده، حضور دو مربي تراز اول و بزرگ روي نيمكت‌هاست. مورينيو و فان خال در اين يكي، دو هفته همه توجهات را به خودشان معطوف كردند و بازي امشب هم تحت تأثير آنها خواهد بود. البته من تعجب نمي‌كنم كه مسابقه امشب ملال‌آور بشود و به ضربات پنالتي بكشد.

* شانس كدام تيم بيشتر است؟

اينتر بيش از 40 سال است كه اين جام را نبرده و اين نكته بسيار مهمي است. آنها به شدت زير فشار پيروزي هستند و اين مي‌تواند روي عملكرد اين تيم موثر باشد.

* به نظر شما چه كسي مرد كليدي اين بازي خواهد بود؟

جايي كه روبن بازي مي‌كند، نقطه ضعف تيم اينتر هم هست. آنها كريستين چيوو و زانتي را مقابل روبن قرار خواهند داد. آن طرف هم مايكون و اتوئو با بادشتوبر مي‌جنگند كه به مراتب تجربه كمتري دارند و از اين لحاظ كفه اينتر سنگين‌تر است. در عين حال بايرن فرانك ريبري مهره كليدي خود را به همراه ندارد و اين در شرايطي است كه تياگو موتا هم به عنوان يك مهره كليدي در بازي امروز غايب است كه من فكر مي‌كنم، نبودش لطمه شديدي به اينتر بزند چرا كه او رابط فوق‌العاده‌اي در خط مياني بود و استانكوويچ نمي‌تواند جاي خالي موتا را پر كند.

* آيا آلتين تاپ در قواره‌هاي ريبري هست؟

بدون شك او در سه بازي گذشته بايرن در ليگ قهرمانان واقعا خوب بازي كرد و من فكر مي‌كنم هم امشب نمايش خوبي داشته باشد.

* آيا مي‌شود درباره نتيجه بازي پيش‌بيني كنيد؟

به هيچ وجه، با اتفاقاتي كه در مسابقات قبل افتاد و با قضاوت‌هايي كه ديديم، پيش‌بيني درست نيست چون ممكن است اتفاقات عجيب و غريبي در بازي رخ دهد كه پيش‌بيني‌ها به هم بخورد.

* درباره هاوارد وب داور بازي چه نظري داريد؟

او من را ياد كولينا مي‌اندازد. او با سر تراشيده‌اش حتماً‌ نگاه‌هاي زيادي را به خود جلب خواهد كرد. او از آن دسته داوراني است كه خودشان ستاره‌اند و به نظر در زمين كم از چهره‌هاي ميليون دلاري دو تيم نخواهد داشت. نكته ديگري كه درباره او وجود دارد اين است كه وب جاي خالي انگليسي‌ها را در فينال‌هاي اروپايي پر كرد تا باز هم فينال ليگ قهرمانان بدون عنصر انگليسي برگزار نشود.

* شما طرفدار كداميك از اين دو تيم هستيد؟

خوشبختانه هيچكدام ... تيم‌هاي مورد علاقه من ولفسبورگ و بشيكتاش بودند كه موفق به صعود نشدند.

* و سوال آخر درباره بخش پاياني حرف‌هاي شماست، آيا قرار است درباره موضوع خاصي حرف بزنيد؟

بسته به اتفاقي كه در بازي مي‌افتد، سوژه‌ها تغيير مي‌كنند. اما من دوست دارم نكاتي را درباره روح فوتبال و هفته چمپيونزليگ و برنامه‌هاي يوفا براي اين بازي يادآوري كنم. اين‌ها نكاتي درباره عشق به فوتبال است. چيزي كه من دوست دارم ساعت‌ها درباره‌اش حرف بزنم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/5/22

مورینیو بازیکنان اینتر را در هتل حبس کرد

مورینیو به بازیکنانش اجازه نداد در ساعات باقی مانده تا دیدار فینال از هتل بیرون بروند.

سایت گل - در حالی که تنها چند ساعت تا آغاز دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا باقی است، بازیکنان اینتر در هتل محل اقامت شان در مادرید، به شدت تحت نظر هستند و تا دو ساعت پیش از آغاز بازی اجازه ندارند از هتل خارج شوند.

روزنامه لارپوبلیکا گزارش داد تیم اینتر حتی جلسه تمرینی امروزش را نیز در داخل هتل انجام می دهد زیرا مورینیو قصد دارد تیمش را از هرگونه حاشیه احتمالی دور نگه دارد. آنها پس از صرف صبحانه یک تمرین سبک را انجام دادند و مسائل تاکتیکی را بار دیگر مرور کردند. ضمن اینکه برخلاف دیدارهای اینتر در مقابل چلسی و زسکا در لندن و مسکو، میلانی ها هیچ کنفرانس مطبوعاتی پیش از این دیدار نخواهند داشت.

گفته می شود اینتری ها با اسکورت پلیس هتل را ترک خواهند کرد و برای انجام دیدار حساس امشب راهی سانتیاگو برنابئو خواهند شد.

کد:
    2010/5/22

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اختصاصی از مادرید: کفشهای مسی و پیراهن رونالدو در موزه چمپیونز

شنبه شب دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئوی شهر مادرید برگزار می شود و شور و هیجان هواداران دو تیم فینالیست شهر را فرا گرفته است.

غزال زیاری - مادرید

سایت گل - از روز پانزدهم ماه می، مسئولان شهر مادرید دربهای پارک رتیرو و فن زون مخصوص این منطقه را به روی هواداران فوتبال باز کرده اند.

پارک رتیرو پارکی بزرگ است که درنزدیکی میدان سول، میدان مرکزی شهر مادرید قرار دارد. این فن زون حدود 15 دقیقه تا نزدیکترین ایستگاه مترو فاصله داردو با سردر بزرگی پذیرای هواداران فوتبال است.

در کنار درب ورودی این فن زون، فروشگاه رسمی وسایل دیدار فینال، از جمله تی شرتها، پیراهنهای بازیکنان دو تیم و شالها و پیراهنهایی مخصوص فینال 2010 مادرید را به فروش می رساند.

در ابتدای ورودی محوطه فن زون، علاوه بر بخش اطلاعات، غرفه دیگری نیز قرار داده شده که توپهای فینالهای مختلف را با امضاهای بازیکنان تیمها برروی آن در قرار دارد.

موزه چمپیونز لیگ

پس از آن به موزه بزرگی می رسیم که در داخل بر روی هر یک از دیوارهای هر بخش، اطلاعاتی در مورد پرافتخارترین تیمهای رقابتهای اروپایی ثبت شده و به علاوه، وسایلی از جمله پیراهنها، کفشها و یا توپهایی که در این دیدارهای مهم مورد استفاده قرار گرفته نیز قرار داده شده است.

در قسمتهای دیگری از دیوار این موزه، اطلاعاتی از بازیکنان پر افتخار این رقابتها از جمله زین الدین زیدان و مالدینی و رائول قرار داده شده و در راهرویی که به سمت درب خروجی می رود، پیراهن بازیکنان بزرگ با امضاهای آنها دیده می شود و علاوه بر آن پیراهنهای تمام تیمهایی که از ابتدا در رقابتهای این فصل چمپیونز لیگ حاضر بودند نیز به چشم می خورد. کفشهای لیونل مسی، پیراهن (منچستریونایتد) دیوید بکام و پیراهن (منچستریونایتد) کریس رونالدو نیز اندکی جلوتر قرارداده شده و در بخش انتهایی موزه ،پیراهن زانتی و فان بومل، کاپبتان دو تیم حاضر در فینال را می بینیم که بیش از هر چیز دیگری نظر هواداران را به خود جلب می کند.

بخشهای دیگر فن زون

پس از خروج از موزه بخشهای دیگری دیده می شود، محوطه ای برای بازی فوتبال دستی، زمین های کوچکی که افراد در سنین مختلف به بازی فوتبال می پردازند. بخش اطلاعات برای هواداران بایرن مونیخ و بخشی مشابه برای هواداران اینتر، محوطه ای که کاپی مشابه با جام قهرمانی قرار دارد و می توان با در دست گرفتن کاپ با آن عکسی به یادگار گرفت؛ بخشی که دو نفر به انجام حرکات نمایشی با توپ می پردازند.

اینها از جاذبه های فن زون در نظر گرفته شده برای دیدار فینال بود و در اینجا هواداران زیادی برای بازدید از این فن زون حضور داشتند.

کد:
    2010/5/22

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من به ضعف جفتشون ایمان دارم.
    هر کی زد مبارک هوادارانش.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

کد:
    فکر کنم اینو ادف هیتلر گفته البته بعد گفت من یه چیز ...... شما چرا جدی گرفتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سريع ترين گل زده در ليگ قهرمانان اروپا را روي ماکاي در دقيقه 10 بازي به ثمر رسانده است.
    منظورتون سریعترین گل در تاریخ لیگ قهرمانان اروپاست؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •