تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 4428 اولاول ... 1622232425262728293036761265261026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این پیشگامان کویر اصفهان منو چشم زدن دیشب 1 گیگ کمتر از همیشه دانلود شده احتمالا کار اون مغلوبه.
    شیراز ISP بومی نداره؟ این که میگی نماینده میگه معناش اینه که خودت راسا نمیتونی باید نماینده این کار رو بکنه؟
    اگه اینطوره که بدرد نمیخوره. اینجا اگه مشگل مشابه پیش بیاد و دو طرف همدیگه رو مقصر بدونن آخرش پارس کارشناس میفرسته به محل با لپتاپ اگه مشگل از کاربر باشه که هزینه این کارشناس رو میگیرن اگر خودشون ایراد دار باشن که باید ببینن مشگل چیه و درستش کنن حالا درخواست کارشناس کن اگه بگن تو شیراز نیست بهتره قرارداد رو فسخ کنی از جای دیگه بگیری ولی اگه از جای دیگه خواستی بگیری حواست باشه کویر سپنتا نگبری که به دایال آپ گفته زرشک.

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

این پیشگامان کویر اصفهان منو چشم زدن دیشب 1 گیگ کمتر از همیشه دانلود شده احتمالا کار اون مغلوبه.
    شیراز ISP بومی نداره؟ این که میگی نماینده میگه معناش اینه که خودت راسا نمیتونی باید نماینده این کار رو بکنه؟
    اگه اینطوره که بدرد نمیخوره. اینجا اگه مشگل مشابه پیش بیاد و دو طرف همدیگه رو مقصر بدونن آخرش پارس کارشناس میفرسته به محل با لپتاپ اگه مشگل از کاربر باشه که هزینه این کارشناس رو میگیرن اگر خودشون ایراد دار باشن که باید ببینن مشگل چیه و درستش کنن حالا درخواست کارشناس کن اگه بگن تو شیراز نیست بهتره قرارداد رو فسخ کنی از جای دیگه بگیری ولی اگه از جای دیگه خواستی بگیری حواست باشه کویر سپنتا نگبری که به دایال آپ گفته زرشک.
    من شیراز نیستم کرمانم.

نه بابا خودم تا حالا 2 3 بار عوض کردم.

به نظرم یه کمی خطم مشکل داره باید ببینم مخابرات درستش میکنه یا اون یکی خطمونو رانژه کنیم.

روز اولی که ثبت نام میکردم چند بار نامه فرستادن مخابرات برای رانژه هر بار پرتی که برام مینوشتن پر بود آخرش رفتم شرکت گفتم اگه ایندفه پر باشه فسخ میکنم.آخه دو سه بارم خودم برده بودم باید چند جا هم ببری امضا کننن.
    آخرش بعد از صد جا تو این خیابونو اون خیابون امضا کردن میبردم مخابرات میگفتن پرتی که براتون انتخاب شده پره.

آخرین بار که گفتم اگه این بار پر باشه فسخ میکنم گشتن آخرین پرتشونو پیدا کردن نوشتن رو نامه و اتفاقاً خالی بود خطو برام رانژه کردن.
    حالا هم احتمال میدم او پرته هم مشکل داشته که خالی بوده !
    راستی شما ترافیکت چقدره که هر روز چند گیگ غیر رایگان میگیری

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این پارس آنلاین چقدر باحاله!

ترافیک من تموم شد زنگ زدم گفت ۷۰۰ مگ همینجوری بهت میدیم برو حالشو ببر

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

مثل اینکه خلاصه انتقاد ها از پارس خلاصه نتیجه داد..

سرعت خوبه...

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من شیراز نیستم کرمانم.

نه بابا خودم تا حالا 2 3 بار عوض کردم.

به نظرم یه کمی خطم مشکل داره باید ببینم مخابرات درستش میکنه یا اون یکی خطمونو رانژه کنیم.

روز اولی که ثبت نام میکردم چند بار نامه فرستادن مخابرات برای رانژه هر بار پرتی که برام مینوشتن پر بود آخرش رفتم شرکت گفتم اگه ایندفه پر باشه فسخ میکنم.آخه دو سه بارم خودم برده بودم باید چند جا هم ببری امضا کننن.
    آخرش بعد از صد جا تو این خیابونو اون خیابون امضا کردن میبردم مخابرات میگفتن پرتی که براتون انتخاب شده پره.

آخرین بار که گفتم اگه این بار پر باشه فسخ میکنم گشتن آخرین پرتشونو پیدا کردن نوشتن رو نامه و اتفاقاً خالی بود خطو برام رانژه کردن.
    حالا هم احتمال میدم او پرته هم مشکل داشته که خالی بوده !
    راستی شما ترافیکت چقدره که هر روز چند گیگ غیر رایگان میگیری
    من 2 سال پیش مشگل مشابه شما رو داشتم منتها میدونستم که ایراد از مخابراته نه از سرویس دهنده اینقدر مخابرات رفته بودم که تعداد درختهای سر راه هم میدونستم تا بعد از 2 ماه یجوری سرهم آوردنش ولی نویز روی خط موند که موند.
    من جیره یساله رو دارم مصرف میکنم مصرف نکنم میرسه به پیشگامان کویر اصفهان.

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

من 2 سال پیش مشگل مشابه شما رو داشتم منتها میدونستم که ایراد از مخابراته نه از سرویس دهنده اینقدر مخابرات رفته بودم که تعداد درختهای سر راه هم میدونستم تا بعد از 2 ماه یجوری سرهم آوردنش ولی نویز روی خط موند که موند.
    من جیره یساله رو دارم مصرف میکنم مصرف نکنم میرسه به پیشگامان کویر اصفهان.
    پیشگامان چه کار به پارس انلاین داره مگه پیشگامان اصفهان نماینده پارس آنلاینم هست؟

شایدم داری اکانت کس دیگه ای رو مصرف میکنی.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پیشگامان چه کار به پارس انلاین داره مگه پیشگامان اصفهان نماینده پارس آنلاینم هست؟

شایدم داری اکانت کس دیگه ای رو مصرف میکنی.
    دست شما درد نکنه حالا دیگه حروم خور شدیم؟ اصلا دیگه میزان مصرفم رو نشون نمیدم.

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

دست شما درد نکنه حالا دیگه حروم خور شدیم؟ اصلا دیگه میزان مصرفم رو نشون نمیدم.
    چرا فکرت منحرفه گفتم شاید اشتراک آشناتونه ترافیک زیادی آورده دیده داره حروم میشه داده تو دانلود کنی.

حروم چیه مصرف نشه میره تو جیب پارس آنلاین دزد.

داره خودمونی میشه pny8gb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

oooooooooooooooooooooooooook

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

چند روز است که سرعت دانلود شبانه کم شده است (قبلا 200 kb/sec بود ولی الان بین60 - kb/sec100 است)
    آیا کسی دیگه هم این مشکل را داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •