تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 30 اولاول ... 16222324252627282930 آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 294

نام تاپيک: هفته 31 لالیگا / ال کلاسیکو 160 / بارسا برد و به صدر بازگشت!

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

تا حالا دقت کردی که اسم ویارئال به صورت villareal نوشته میشه ؟ یا کاپدویا به صورت capdevila ? اینم دقیقا مثل همونه که پلگرینی نوشته میشه ولی تلفظ صحیحش پیگرینیه ، و توی گزاشگرها و کارشناسها تنها فردوسی پوره که درست اسمش رو تلفظ میکنه و بقیه میگن پلگرینی .
    البته صحیحش کاپدویلا هست چون یک L داره ... تو زبان اسپانیایی دبل L "ی" تلفظ میشه مثه دیوید ویا "David Villa"

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینیستا: هنوز هفت بازی دیگر باقی مانده است

هافبک اسپانیایی گفت هم تیمی هایش می دانند که هنوز قهرمانی را به دست نیاورده اند.

سایت گل- آندرس اینیستا، هافبک ملی پوش بارسلونا، پس از پیروزی 2-0 تیمش مقابل بارسلونا به هم تیمی هایش هشدار داد و تاکید کرد که هنوز تا پایان رقابت های این فصل هفت بازی جذاب و نفس گیر باقی مانده است.

گل های مسی و پدرو پیروزی بارسلونا را در بازی دیشب رقم زد و حتی در صورتی که دو تیم هم امتیاز شوند، نتایج بهتر بارسا در دیدارهای رو در رو موجب برتری آنها خواهد شد. علی رغم موقعیت خوب بارسلونا، اینیستا اعتقاد دارد که آبی و اناری ها تا زمانی که جام قهرمانی را بالای سر نبردند نباید تمرکزشان را از دست بدهند. او پس از بازی دیشب گفت:" بازیکنان می دانند که چه کاری باید انجام دهند. ما می دانیم که در بازی بزرگی به پیروزی رسیدیم اما هنوز هفت بازی دیگر تا انتهای رقابت ها باقی مانده و نباید دست از تلاش برداریم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پدرو: گل قشنگی زدم

بازیکن جوان بارسا از گلزنی در ال کلاسیکو بسیار خوشحال است.

سایت گل- پدرو، مهاجم جوان بارسلونا که گل دوم تیمش را در بازی دیشب وارد دروازه رئال مادرید کرد از گلزنی در مقابل حریف بسیار خوشحال است اما او نیز مانند سایر هم تیمی هایش می داند که هنوز هیچ چیز قطعی نیست.

او گفت:" من از پیروزی تیم بسیار خوشحالم. نتیجه خوبی بود و گلی که به ثمر رساندم برایم بسیار مهم بود. من موقعیت کاسیاس را دیدم و به خوبی توپ را به گوشه دروازه هدایت کردم. بی تردید این دیدار بازی مهمی بود اما هنوز بازی های زیادی باقی مانده و نباید از همین حالا خودمان را قهرمان بدانیم."

کد:
    2010/4/11

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض رائول آلبیول: حقیقت این است که بارسلونا تیم بهتری است

مدافع کهکشانی ها اعتقاد دارد که باید از این شکست درس بگیرند.

سایت گل- رائول آلبیول، مدافع رئال مادرید، پس از دیدار دیشب تیمش مقابل بارسا تایید کرد که تیم حریف، حداقل در حال حاضر تیم بهتری است.

بارسلونا در بازی دیشب بازی بهتری به نمایش گذاشت و به لطف گل های مسی و پدرو میزبانش را شکست داد. اینک شاگردان گواردیولا با سه امتیاز اختلاف نسبت به رئال در صدر قرار دارند.

مدافع سابق والنسیا پس از بازی به خبرنگاران گفت:" در حال حاضر حقیقت این است که بارسلونا تیم بهتری است. آنها واقعا سازماندهی خوبی دارند. ما باید کمی بهتر شویم. باید به آنها تبریک گفت. بازی دشواری بود. ما باید پیشرفت کنیم و تلاش کنیم که در بازی های باقی مانده به پیروزی برسیم."

آلبیول تاکید کرد که هم تیمی هایش باید از اشتباهاتی که در بازی دیشب داشتند، درس بگیرند. " ما یک فرصت خوب را برای اینکه 3 امتیاز پیش بیفتیم، از دست دادیم. هنوز هفت بازی دیگر باقی مانده و باید منتظرب مانیم و ببینیم چه اتفاقی می افتد. ما در خانه نتوانستیم به پیروزی برسیم در روزی که اشتیاق زیادی برای برد داشتیم اما توان پیروزی نداشتیم. ما باید از این شکست درس بگیریم و بدانیم که باید پیشرفت کنیم."

کد:
    2010/4/11

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

باریکلا کلی از باخت رئال حال کردم!

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

باریکلا کلی از باخت رئال حال کردم!
    شما هم هر تیمی میبازه حال میکنه برای خودت ها
    زنده باد رئال

اگه نباشه جاش خالی می مونه mashhadkhafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    باخت رو تسلیت میگم
    از صفحه 20 دوباره تک تکشو خوندم
    بچه ها دارن مانو رو مقصر میگیرن در صورتی که مانو تقصیر زیادی نداشت و اگر اونجو که شما میگید تقصیر داشت دلیلش اینه که تیم تازه بسته شده و بنظرم باید فرصت داد فرگوسن که شد سر واسه این بود که وقت داشت
    در مورد کاسیاس این بود که خوب بازی کرد ولی در گل دوم 50% تقصیر داشت
    راموس شب خوبی رو پشت سر گذاشت و خوب بازی کرد
    در باره رونالدو هم باید بگم که خوب بازی کرد که هیچ عالی بازی کرد ولی وقتی هیگویین لامصب میاد تو زد حمله میده به مارسلو احمق دیگه از رونالدو نباید انتظار داشت
    مارسلو و هیگویین به نظرم باید برن و پشتشونو نگاه نکنن
    درباره پرز هم بگم اگه تو برنامه کهکشانی دو این قضیه که باید صبر داشته باشه رو آورده باشه که خوبه وگر نه که بازم بدبختیم چون هیچ وقت نمیزاره طرف بفهمه که هم تیمیهاش می خون چی کار کنند
    درباره بارسلون هم باید بگم که چچون این تیم 5سال که بسته شده واسه همون خوبه و داره بازیهای عالی رو اجرا میکنه
    درباره مسی هم بگم که هیچ حرفی واسه گفتن نداشت فقط این بود که ژاوی تغذیه میکردش و اگه ما یکی مثه ژاوی داشتیم میبردیم دلیل اینکه مسی هم شده مسی اینه که ژاوی هست اگه این درست نیست چرا تو تیم ملی هیچ قلطی نمی تونه بکنه
    من هنوز صبر دارم و میشنم که بازی ها رو نگاه کنم تا ببینم چی میشه
    زندگی یعنی امید
    یک مطلب دیگه اینه که دلیلی که بارسا طرفدار زیاد داره اینه که پارسال 6جام گرفت و گر نه اینقدر طرفدار نداشتش و اگه یک سال رئال که هیچی تنریف اینطور بازی کنه همه میرن طرفدارش میشن
    امید داشته باشید

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

من ديشب نتونستم بيام چون خيلي ناراحت بودم اما الان اومدم به همه بارسايي ها تبريك بگم

مثل هميشه خوب بازي كردن . من از بازي بارسا واقعا لذت ميبرم اما نميدونم چرا ازش بدم مياد ...

البته ميدونم چون عاشق كريسم نميتونم بگم مسي خوب بازي ميكنه :دي

به نظر من بارسايي ها غيرتي بازي ميكنن اما رئالي ها اينجوري نيستن . بعد گل دوم به خودشون اومدن و يكم غيرتي شدن ...

ايكر روز خوبش نبود ...

در كل هنوز هم عاشق رئالم ، عاشق كريسم و علي رغم بازي خيلي قشنگ مسي متنفر از مسي

بازم تبريك ميگم به همه بارسايي ها

ولي بازم ميگم ما قهرمانيم ... مطمئن باشين
    Last edited by hamijoon; 11-04-2010 at 21:15.

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

خداییش به آمار برد گواردیولا جلوی رئال توجه کنین:
    4 بازی و 4 برد
    یعنی 100 % برد!!!!!!
    فقط بارسااااااا

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

رئال تویه سانتیاگوبرنابوو له شد ! بارسا واقعا قشنگ بازی کرد و در کل بازیه قشنگی بود ! بارسا مهار نشدنیه !

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

1- تشکراز اصلاح جناب MORINIO
    2- من فکر میکنم جدای از مسائل فنی چیزی توی اکثر بازیکنان اسپانیایی (کاتالونیایی) بارسا وجود داره به نام غیرت که نمونه بارزش رو در کاپیتان کارلس پویول میبینیم که با تمام وجود بازی میکنه و تکل میزنه و حتی نفوذ میکنه و به راموس که برجسته ترین دفاع رئاله لایی میزنه و واقعا قابل ستایشه( تنها چیزی که توی کل مجموعه بارسا ازش متنفر نیستم همین پویوله) ،و این غیرت توی بازیکنان اسپانیایی رئال مثل آلونسو و آربلوا و آلبیول به نظر میاد خیلی کمتر باشه ( البته ما هم رائول رو داریم که متاسفانه همنشین نیمکت شده) . و با توجه به اخلاقیات فلورنتینو پرس فکر میکنم مهندس پیگرینی تابستان مادرید رو دیگر نخواهد دید ( والبته امیدوارم که نبینه ) .
    Last edited by Ezel; 11-04-2010 at 22:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •