تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 71 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اگه Ion باشه که مشکلی نداره! تا 1080p رو راحت جواب میده. بیشتر سیستم ها هم الان ترکیب همین Atom و Ion هستن.

فقط به نظرم همونطور که پژمان جان گفت این سری جدید Fusion ـه AMD از این Atom ها خیلی بهتره. ببینیم میاد اینجا یا نه...
    من تجربه كار با atom , ion رو داشتم اگر يه پلير 170 تومني acryan رو بخريد بهتر تا 500 تومن بديد يه ASUS EeeBox EB1501 بخريد

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من تجربه كار با atom , ion رو داشتم اگر يه پلير 170 تومني acryan رو بخريد بهتر تا 500 تومن بديد يه ASUS EeeBox EB1501 بخريد
    امکان نداره! اگه ویدیو ها رو با یه برنامه ای که Hardware acceleration داشته باشه پخش کنید Ion راحت از پس Full HD هم برمیاد. با چه برنامه ای پخش کردید ویدئو ها رو؟

اینم یه تیکه از review انویدیا Ion سایت AnandTech:

NVIDIA’s GeForce 9400M addresses the problem using its PureVideo HD engine, providing support for full hardware decode acceleration of MPEG-2, VC-1 and H.264 codecs. In other words, you should be able to watch Blu-ray movies on an Ion based PC.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    این سیستم یک مینی pc هستش و قابلیتهاش خیلی خیلی بیشتر از یک HD پلیر هستش . پس میشه گفت درست نیست از نظر قیمتی مقایشه بشه با hd پلیر ها . میتونه از نظر قیمتی با HTPC ها و nettop های همرده خودش مقایسه بشه .
    ضمن اینکه من شرمنده هستم که اینو میگما ،اما به نظر من شما یجورایی تو این دستگاه های ACryan ذینفع هستی ! چون من هرجا دیدم هرکدوم از دوستان هرچیزی گفته شما سریع اومدید گفتید acryan از همه چی بهتره ! دیگه کم مونده یکی بیاد بگه من میخوام یخچال سامسونگ بخرم شما سریع بیایی بگی acryan از یخچال سامسونگ بهتره !!!! این تاپیک هم همونطور که از اسمش مشخصه مربوط به HTPC هستش نه تبلیغات مربوط به hd پلیر . hd پلیر ها هرکدوم تاپیک مخصوص به خودشون رو دارند که بهتره در موردشون در تاپیک مربوط به خودشون بحث بشه .به هر حال به نظر من هرچیزی جای بررسی و تحقیق داره و هرکسیم با توجه به بررسی هایی که میکنه و سلیقه ای که داره خرید میکنه .هدف ما هم اینجا به اشتراک گذاشتن نتیجه بررسی ها و تجربیاتمون هستش. من خودم اون روز که این لینک هارو دیدم بار اولی بود که دیدم چیزی هم به اسم nettop وجود داره و چون به نظرم جالب اومد و میشه یجورایی با htpc مقایسه بشه لینکشو گذاشتم اینجا. من از پژمان ، امیر و naughtycat تشکر میکنم که اگه هم نظرشونو میگن به صورت بررسی شده و همراه با لینک مرجع و رفرنس نتیجه تحقیقات و تجربیاتشونو در اختیار بقیه قرار میدن . نه اینکه حالا به هر دلیل به صورت جانبدارانه فقط از یک محصول دفاع بکنند. شما هم به نظر من اگه قصد دارید که برتری های این دستگاه رو نسبت به بقیه دستگاه ها اثبات کنید بهتره که به صورت فنی و علمی و همراه با مقایسه جزء به جزء (مثلا cpu و ram و غیره) اینکار رو انجام بدید. ضمن اینکه همیشه تصمیم خرید با شخصی هست که میخواد خرید رو انجام بده ! شاید اصلا یکی دوست داشته باشه 500 هزار تومن پول بده یک آتاری بخره !

کد:
    کد:
    کد:
    Last edited by dara_az; 25-01-2011 at 20:38.

5. 5 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان این لینک رو هم ببینید . یک مقایسه تقریبا کامل هستش بین مدلهای مختلف
    البته ما که تو بازار ایران انتخابمون محدود هستش . اما خوب میتونه آموزنده باشه

کد:

7. 3 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    این سیستم یک مینی pc هستش و قابلیتهاش خیلی خیلی بیشتر از یک HD پلیر هستش . پس میشه گفت درست نیست از نظر قیمتی مقایشه بشه با hd پلیر ها . میتونه از نظر قیمتی با HTPC ها و nettop های همرده خودش مقایسه بشه .
    ضمن اینکه من شرمنده هستم که اینو میگما ،اما به نظر من شما یجورایی تو این دستگاه های ACryan ذینفع هستی ! چون من هرجا دیدم هرکدوم از دوستان هرچیزی گفته شما سریع اومدید گفتید acryan از همه چی بهتره ! دیگه کم مونده یکی بیاد بگه من میخوام یخچال سامسونگ بخرم شما سریع بیایی بگی acryan از یخچال سامسونگ بهتره !!!! این تاپیک هم همونطور که از اسمش مشخصه مربوط به HTPC هستش نه تبلیغات مربوط به hd پلیر . hd پلیر ها هرکدوم تاپیک مخصوص به خودشون رو دارند که بهتره در موردشون در تاپیک مربوط به خودشون بحث بشه .به هر حال به نظر من هرچیزی جای بررسی و تحقیق داره و هرکسیم با توجه به بررسی هایی که میکنه و سلیقه ای که داره خرید میکنه .هدف ما هم اینجا به اشتراک گذاشتن نتیجه بررسی ها و تجربیاتمون هستش. من خودم اون روز که این لینک هارو دیدم بار اولی بود که دیدم چیزی هم به اسم nettop وجود داره و چون به نظرم جالب اومد و میشه یجورایی با htpc مقایسه بشه لینکشو گذاشتم اینجا. من از پژمان ، امیر و naughtycat تشکر میکنم که اگه هم نظرشونو میگن به صورت بررسی شده و همراه با لینک مرجع و رفرنس نتیجه تحقیقات و تجربیاتشونو در اختیار بقیه قرار میدن . نه اینکه حالا به هر دلیل به صورت جانبدارانه فقط از یک محصول دفاع بکنند. شما هم به نظر من اگه قصد دارید که برتری های این دستگاه رو نسبت به بقیه دستگاه ها اثبات کنید بهتره که به صورت فنی و علمی و همراه با مقایسه جزء به جزء (مثلا cpu و ram و غیره) اینکار رو انجام بدید. ضمن اینکه همیشه تصمیم خرید با شخصی هست که میخواد خرید رو انجام بده ! شاید اصلا یکی دوست داشته باشه 500 هزار تومن پول بده یک آتاری بخره !

کد:
    کد:
    کد:
    شما هر جور دوست داري برداشت كن و برو هرچي دوست داري بخر .....شما يه چيزي خوندي و شنيدي ولي من بهت گفتم اين سيستم داشتم N ساعت وقت و N تومن پول تلف كردم نتيجه رو برات نوشتم مفت...مفت... شما گوش نكن ..

اين تجربه براي دوستاني ميگم كه به هزار اميد براي داشتن يك htpc با امكانات فوقع العاده تصويري مي خوان ASUS EeeBox EB1501 يا با اين مشخصات سيستم بخرن ....نخريد كه حالتون گرفته ميشه اساسي...

موفق باشيد

9. این کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

با سلام
    نظر شما در رابطه با ساخت يك HTPC با استفاده از مادربورد Intel® Desktop Board D510MO با پردازنده Atom™ D510 چيست؟؟
    به نظر شما كارايي آن خوب است يا نه؟

کد:

11. این کاربر از ac800fr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام
    نظر شما در رابطه با ساخت يك HTPC با استفاده از مادربورد Intel® Desktop Board D510MO با پردازنده Atom™ D510 چيست؟؟
    به نظر شما كارايي آن خوب است يا نه؟

کد:
    فکر نمی کنم قوی باشه و بدرد بخوره چون سری d5xx برای پردازش مدیا طراحی نشده البته 2 ماه دیگه fluxx acryan با پردازنده اینتل 4150 که برای پردازش مدیا طراحی شده به دستم میرسه تست میکنم شاید بتونه جای گزین مناسبی برای طرفداران htpc بشه

13. 3 کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چیپ ست ION انویدیا فیلم فول HD رو به راحتی پخش می کنه ولی من هم سیستم های مبتنی بر پردازنده Atom رو توصیه نمی کنم چون به نظرم قدرت بالایی ندارند.
    در مورد پخش فایلهای MKV چون این فایلها حالت فشرده دارند اول توسط CPU از حالت فشرده خارج می شند بعد توسط چیپ ست ION پردازش ویدیویی شاید به خاطر عدم پاسخ مناسب CPU گلوگاه ایجاد شده و تصویر خوب پخش نشه.
    در ضمن به نظر من سیستم دوستمون یه مشکلی داشته چون من تست گرفتم Atom برای این کار جواب میده.

15. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه تست در زمینه کیفیت پخش ویدیویی بسیار جامع و کامل از کارت گرافیک های موجود توی سایت بسیار معتبر Tom's hardware پیدا کردم که لینکش رو اینجا می ذارم خیلی جالبه توصیه می کنم حتماً یه نگاهی بهش بندازین
    تو این تست تکنولوژی های به کار رفته در کارت گرافیک های جدید برای بهبود کیفیت تصویر هم بررسی شده

کد:

17. 4 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خیلی وقت بود اینور نیومده بودم

سلام دوست عزیز

کد:
    کد:
    کد:
    شما هر جور دوست داري برداشت كن و برو هرچي دوست داري بخر .....شما يه چيزي خوندي و شنيدي ولي من بهت گفتم اين سيستم داشتم N ساعت وقت و N تومن پول تلف كردم نتيجه رو برات نوشتم مفت...مفت... شما گوش نكن ..

اين تجربه براي دوستاني ميگم كه به هزار اميد براي داشتن يك htpc با امكانات فوقع العاده تصويري مي خوان ASUS EeeBox EB1501 يا با اين مشخصات سيستم بخرن ....نخريد كه حالتون گرفته ميشه اساسي...

موفق باشيد

هم Zotacs و هم ASUS ای که شما معرفی کردین در پخش تصاویر fullhd ضعف داره ( اولی تو مقالاتی که خوندم نمی تونه و دومی هم در دو تا مقاله ای که من ازش خوندم حالت پرش در نمایش در مدل های ریپ شده داره که برای ایرانی ها که همه سرس ها ریپ هست یک ضعف اساسی است .)

فکر کنم هنوز باید صبر کرد یا مدل های قویتر از اینها باید معرفی کنید. ( اگر باشد - هنوز ندیدم چه مدل های دیگری موجود است.)

یه تست در زمینه کیفیت پخش ویدیویی بسیار جامع و کامل از کارت گرافیک های موجود توی سایت بسیار معتبر Tom's hardware پیدا کردم که لینکش رو اینجا می ذارم خیلی جالبه توصیه می کنم حتماً یه نگاهی بهش بندازین
    تو این تست تکنولوژی های به کار رفته در کارت گرافیک های جدید برای بهبود کیفیت تصویر هم بررسی شده

کد:
    خوبه یک تستس جدید بالاخره یک سایت از کارت های سری 5000 و 200 دیدم( همش مطالب فسیل می دیدم خسته شده ام)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •