محتوای مخفی: جواب
محتوای مخفی: جواب
بازیش خیلی خوب شروع میشه.انتظار نداشتم خوب باشه.راضی کننده
معجون سازی چطوریه؟ ماموریت ها کجان؟
بچه ها من گیج شدم توی این بازی...چرا وسط دیالوگها از من نظر میخواد...هرچی هم میگم طرف کار خودش رو میکنه...نمیشه بدون دعوا و جنگ باشون کنار اومد؟دی:
سلام ممنون از دوستان اقا این بازی Hel نداره یعنی با خوردنش خونت پرشه تو این نبرد واقعا شدیدا خون میاد پایین اصلا نمیشه درست مبارزه کرد
پچ این بازی نیومد که مشکلاتش رو حل کنه؟
یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟
شما این پست من رو ببینید، شاید کمکتون بکنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک پچ از بازی اومده با حجم 16 مگابایت، تو پست اول تاپیک مشکلات گذاشتم...
دوست عزیز شما پست اول رو اصلا نگاه کردی؟ 5 دقیقه وقت بزار، پست اول رو بخون جواب همه ی سوالاتو می گیری!
1. سبک بازی مثل دراگون ایج هست، حالا نمی دونم منظور شما از سخت چی می تونه باشه!
2. بازی 16 تا پایان مختلف داره! اگه تمام ساید کوئیست هارو بری 6 یا 7 روز طول می کشه(ساعت نمی تونم بگم چون تایم نگرفتم)
3. در مورد گرافیک می تونی صفحات قبل رو نگاه کنی ببینی در موردش چی گفتن، یا اینکه بری تاپیک "تصاویر جالب" تو بخش اخبار من تو آخرین صفحه چندتا ازش عکس گذاشتم. در کل می تونم بگم گرافیکش از شاهکار چیزی کم نداره!
4. به نظر من برای شروع بازی های RPG این عنوان می تونه بهترین گزینه باشه.
شما می تونید از لینک زیر استفاده کنید، کلا تو این سایت هرچی اطلاعات از بازی بخواید پیدا میشه.
اگه کوئیستی هم توش گیر کردید حتما اسمشو بگید راهنماییتون می کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)