درود
من هر کاری کردم نتونستم زیرنویس رو بیارم
ممنون مبشم راهنمائیم کنید.
سپاس
درود
من هر کاری کردم نتونستم زیرنویس رو بیارم
ممنون مبشم راهنمائیم کنید.
سپاس
شما هم زیرنویس رو با پسوند sub و هم با پسوند srt در یک فولدر به همراه فیلمتون ذخیره کنید به این صورت(حتما نام فیلم و زیرنویس باید یکی باشه):
Taken 2 2012 _ 1080p.mkv
Taken 2 2012 _ 1080p.srt
Taken 2 2012 _ 1080p.sub
ممنون از راهنمائیتون ولی خودم حلش کردم.
اینم لینکش برای دوستانی که مثل من این مشکل رو دارند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی نمیدونم چرا بعضی از فیلم ها با پسوند MKV رو پخش نمی کنه.
با سلام
دوستان من چندتا سوال داشتم یه خورده گیج شدم میشه راهنماییم بکنید
من تبلت تلوزیون led سامسونگ و کامپیتور و مودم وایرلس دارم تلوزیون از طریق کابل به مودم وصل هست و چند وقت پیش هم اپدیتش کردم همه این دستگاه با برنامه all share سامسونگ به هم وصل هستند البته این برناه منو خیلی اذیت میکنه اولن پسنود های 3gp و بعضی از فایل های mp4 رو ساپورت نمیکنه برای تبلتمم که سامسونگ هست همین مشکل رو دارم
حالا سوال ها
1) الان این کاری که من کردم با تکنولوژی DLNA چه فرقی داره؟
2) من نمیتونم تبلتم به دستگاه های غیر سامسونگ وصل کنم آیا با این تکنولوژی میشه و باید چه برنامه ای رو برای تبلتم دانلود کنم؟؟
3) این سوال یکم بی ربط هست ولی تا حالا نتونستم حلش کنم وقتی دستگاهامو روشن میکنم همشه آخرین دستگاهی که میخواد کانکت بشه ارور میده و میگه نمیتونه کانت بشه و محدودیت داره در صورتی که من هیچ محدودیتی تو تنظیمات مودم ندادم چه جوری باید این مشکل حل کنم؟؟
4) آیا PS3 رو میشه شبکه کرد؟؟ باید کابل وصل بشه یا با وایرلس خود دستگاه هم میشه؟؟ از کپی خور بودن نمیپره؟؟؟؟
5) فرق مودم وایرلس با روتر چی هست؟؟؟
Last edited by vahid172002; 13-01-2013 at 11:20.
سلام
چه جوری میشه با استفاده از فناوری DLNA فایل های توی موبایل رو روی تی وی نگاه کرد؟ اگر آموزش کامل رو بگین ممنون میشم.
تلویزیون اسمارت سامسونگ با گوشی Xperia U
با تشکر
سلام
من Transcoding profile رو در Wild Media Server روی Movie TsMuxer تنظیم کردم ولی با LG LM62000 نمیتونیم فیلم ها رو عقب و جلو کنم.چرا؟
سلام
اگه می خواین از ورژن انگلیسی وایلد نا محدود استفاده کنین برین از برنامه Time Stopper استفاده کنین البته وایلدتون هم باید ورژن قدیمی باشه من با 1.02 الان چند ساله راحت کار میکنم
با برنامه Time Stopper میتونین زمان برنامه رو رو هر زمانی که میخواین قفل کنین
با سلام من یه ال ای دی ال جی مدل 67100 دارم با وایرلس داخلی و یه مودم وایرلس دار و یه گوشی نوکیا n8 مجهز به dlna چه طور می تونم با گوشی شاره کنم آیا مودم تنظیماتی داره لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)