تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 74 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 734

نام تاپيک: Medal of Honor - نسخه PC

داره خودمونی میشه trusty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کسی نسخه اریج خریده؟
    کرک نیومده واسه آنلاینش؟ آخه حالش به آنلاین بازی کردنشه

داره خودمونی میشه ILLIDAN-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نمی دونم چرا همه به EA توهین می کنن ؟

بابا EA ناشره به DICE توهین کنین

3. 2 کاربر از ILLIDAN-D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نقدی کوتاه و کاملآ شخصی از بازی :

بازی خیلی بی روح و کلآ به نوعی بی سر و ته آغاز میشه...در نگاه اول به گرافیک بازی احساس خشک بودن تصاویر و نداشتن جلوه های گرد و غبار و تصنعی بودن اجسام شما رو کاملآ نا امید می کنن ولی چه فایده که اسم بازی و سازنده به نوعی بزرگه و نمیشه همون اول ازش دست کشید..!گیم پلی در وحله اول متوسط رو به پایین نشون میده و نرمی و راحتی که سری بازیهای cod دارن رو نداره(شاید بهتره بگیم گیم پلی یه چیزی تو مایه های cod2).شروع بازی به نوعی نیست که گیمر با هیجان قصد دنبال کردن داستان رو داشته باشه(شاید به خاطر انتخاب مرحله اول در شب باشه).مطمئنن اشتباه سازنده همینجاست که با اینکه اکثر شرکتهای بازیسازی مرحله یا چپتر اول رو به نوعی پیش میبرن که گیمر جذب بازی بشه ولی اینجا همه چیز بر عکس تصورات شماست و هر چه از بازی پیش میروید لحظه به لحظه به هیجان و جذابیتش افزوده میشه(حالا خودمونیم یکی خیلی کم صبر یاشه همون اول remove میکنه بازیو از تو سیستم)!!اما از امتیازات بازی که من به شخصه خیلی لذت بردم صدای تیر اندازی و انفجارهای اطراف شماست...به قدری صداها شبیه به واقعیت هست که آدم احساس می کنه واقعآ تو محیط جنگی هست!(هنر EA)و(البته کسانی که خدمت رفتن اینو بهتر احساس می کنن)!!!lol
    مرحله به مرحله که از بازی میگذره داستان از خامی و بی روح بودن در میاد و با شخصیتهای بازی خیلی مچ تر از قبل میشوید..شخصیت dusty که در واقع همون فرد روی کاور بازی هست هم در نوع خودش جالب توجه هست...(عینک آفتابی تو شب!!!شاید عینک دید در شب هست ما اشتباه قضاوت می کنیم)!در قسمتهایی از بازی شما کاملآ نظرتون راجب گرافیک کلی بازی عوض میشه!گرافیک محیط بازی در روز کاملآ شما رو مجذوب خودش می کنه با تمام سادگیی که تو خودش داره.رنگها شفاف و با وضوح بالا کمی خاطرات mw2 رو زنده می کنه ولی خب گرافیک این کجا و آن کجا...!
    در نهایت دوستان بازی مدال افتخار سرگرمیه خوبیست برای انتظار تا cod black ops...و البته اینم بد نیست بگم نباید از بازی که تازه اول راه و آماده رقابت با cod هست انتظاری بیشتر از اینی که الان هست رو داشت...ولی ای کاش بهتر میبود
    گرافیک:8/10
    گیم پلی:7/10
    صداگذاری:9/10
    داستان پردازی:7/10
    نظرات کاملآ شخصی بود.

موفق باشید

5. 4 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من هم كسايي كه مي خوان بازي رو بخرن اشتباه كردن اگه اينكارو نكنن

بازي به خوبي شاهكاري مثل COD MW2 نيست ولي اونقدرها هم بد نيست. من كه لذت بردم.

شايد اگه MW2 انقدر انتظار ها رو بالا نبرده بود الان اين بازي خيلي موفق تر بود.

به هر حال به كسايي كه هنوز بازي نكردن ميگم برين بازي كنين و حالشو ببرين

================================================== =========

آقا يه سوال

توي اون مرحله كه شبه و با رفيقش ميرن بالاي يه تپه و رفيقش همونجا ميشينه و هيچ كاري نمي كنه بايد چيكار كرد؟

همون مرحله كه تمام اسلحه ها صدا خفه كن داره و رو به رو يه ديواره كه نميشه ازش رد شد
    Last edited by hobgoblin; 17-10-2010 at 08:10.

7. 3 کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا يه سوال

توي اون مرحله كه شبه و با رفيقش ميرن بالاي يه تپه و رفيقش همونجا ميشينه و هيچ كاري نمي كنه بايد چيكار كرد؟

همون مرحله كه تمام اسلحه ها صدا خفه كن داره و رو به رو يه ديواره كه نميشه ازش رد شد
    h رو بزن ببین کجا باید بری احتمالا باید با اسنایپ کسی رو بکشی تا برین جلو.

اونقدر ها هم mw2 شاهکار نبود ها!

9. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

به نظر من نباید با هم مقایسشون کرد چون ARMA شبیه سازی جنگه
    حق با شماست من منظورم گرافیک ، صدا گذاری ونورپردازی واین جور چیزابود وگرنه هم arma وهم ofp هردو شبیه ساز جنگ بودند .
    من خودم دیشب بازی رو گرفتم بازی بدی هم نیست بازی رو تنظیمات گرافیکی بالا خوب اجرا میشه البته گرافیک بازی خیلی خوب نیست.قدرت تخریب نارنجک ها به نظر من اصلا طبیعی نیست .ازبازی COD زیاد کپی برداری شده .یک مشکل تو بازی دارم اونم اینه که اسلحه ام دیده نمیشه انگار شیشه ای تو اینترنت گشتم ظاهرا سری های قبلی این بازی هم همچین مشکلی رو داشتند ولی هنوز راه حلی واسش پیدا نکردم.(fix weapon glitch)

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    بازی من بعضی جاها هنگ میکنه. مشکل از کجاست ؟ از کرک میتونه باشه ؟ من کرک جدید رو ریختم.

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

حق با شماست من منظورم گرافیک ، صدا گذاری ونورپردازی واین جور چیزابود وگرنه هم arma وهم ofp هردو شبیه ساز جنگ بودند .
    من خودم دیشب بازی رو گرفتم بازی بدی هم نیست بازی رو تنظیمات گرافیکی بالا خوب اجرا میشه البته گرافیک بازی خیلی خوب نیست.قدرت تخریب نارنجک ها به نظر من اصلا طبیعی نیست .ازبازی COD زیاد کپی برداری شده .یک مشکل تو بازی دارم اونم اینه که اسلحه ام دیده نمیشه انگار شیشه ای تو اینترنت گشتم ظاهرا سری های قبلی این بازی هم همچین مشکلی رو داشتند ولی هنوز راه حلی واسش پیدا نکردم.(fix weapon glitch)
    من واسه مشکل خودم یه راه حلی پیدا کردم ولی هنوز امتحانش نکردم

OK, update to this problem (gun/arm textures mirror effect - fading to white blur).

The problem seems to have fixed itself. Initially, I had reinstalled the current drivers for my GTX 260 and the problem persisted. However, after a few reboots, I then went into my NVIDIA Control Panel and reset 3D settings to how I normally have them.

Started up the campaign, and it worked. Gun tex's look fine.

Here are the NVIDIA 3D settings that seem to have it working for reference:

Anisotropic filtering: App controlled
    Antialiasing - Gamma correction: On
    Antialiasing Mode: App controlled

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نمی دونم چرا همه به EA توهین می کنن ؟

بابا EA ناشره به DICE توهین کنین
    به DICE هم نباید توهین کرد اون بیچاره ها multiplayer بازی رو ساختن
    سازنده بخش تکنفره EA LA هستش!

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به DICE هم نباید توهین کرد اون بیچاره ها multiplayer بازی رو ساختن
    سازنده بخش تکنفره EA LA هستش!

بازی محصول danger zone production هست

15. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •