تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 32 اولاول ... 16222324252627282930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 316

نام تاپيک: تجربیات شما در یاد گرفتن زبان انگلیسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه M O H A MM A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

!bawshe
    dear pro_translator
    in the vicinity of the city ,i saw a gallant man who has a dog with a keen of smells.coming from jungle,stranger man was able to abandon his sinister plot very easy at a moment.he took an oath to remainbachelor.he tempted dog to shriek in the jungle! but dog was unable because he became numb.the man reclined to the tree and just smoking...

2. این کاربر از M O H A MM A D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

الان یه چند وقتیه شروع کردم Tehran Times میخونم نسخه PDF اش تو سایتش هست که میتونید رایگان بگیرید اگر هم دوست دارید با 500 تومن میتونید بخرید
    البته همش جالب نیست و من فقط مقاله های سه چهار صفحه اش رو میخونم مخصوصا اونهایی که از منابع معتبره چون مشکلی نگارشی ندارند
    یه سایت خوب برای یادگیری هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست البته فعلا فارسی به انگلیسی نداره ولی میتونید زبان های اسپانیایی فرانسه، المانی، پرتغالی و ایتالیایی باهاش یاد بگیرید در اینده فارسی هم بهش احتمالا اضافه بشه درس هاش از سطح آسون شروع میشه پس در شروع خسته تون نمیکنه و بسیار تکرار میشه براتون پس چیزی از یادتون نمیره

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

!bawshe
    dear pro_translator
    In the vicinity of the city, I saw a gallant man who had a dog with a keen of smells. Coming from [the?] jungle, [a/the?] stranger man was able to abandon his sinister plot very easy at the moment. He took an oath to remain [a?] bachelor. He tempted [the/his] dog to shriek in the jungle! But [the/his] dog was unable because he [had become] numb. The man reclined to the tree [and just?] smoking...
    Just for the sake of correction... No offense...

Last edited by pro_translator; 29-11-2013 at 18:11.

5. 3 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M O H A MM A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

Just for the sake of correction... No offense...

I know, Thanks

7. این کاربر از M O H A MM A D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mhk.khm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.
    من براى تقویت لغت بايد چه کار کنم آيا نرم افزار يا کتابى هست براى تقویت لغت؟؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام.
    سلام .
    خلاصه ی مطلب اینکه باید غرق بشین در انگلیسی و هر روز چند ساعت انگلیسی بخونین و بشنوین و حرف بزنین ( گاهی باید با خودتون حرف بزنین تا عضلات صورت و حنجره و زبان برای تلفظ کلمات انگلیسی برنامه ریزی بشه )
    تکرار , تکرار تکرار
    یادمه وقتی اولین بار در درس شیمی جدول مندلیف رو دیدیم از معلممون پرسیدیم باید از حفظش کنیم ؟
    گفت نیازی به حفظ کردن نیست . اونقدر تکرار میشه که خود به خود همه رو ازحفظ میشین .
    همینطور هم شد .

اگر گرامر زبان فارسی و انگلیسی رو خوب بلدین پس فقط به دو چیز نیاز دارین :
    1- لغت .
    2- اصطلاحات .
    الان اینترنت و کانالهای مــاهواره ا ی بهترین جا برای یادگیری لغت و اصطلاحات هست .
    با توجه به علاقتون و تخصصتون میتونید برید توی فرومهای مورد علاقتون و به سرعت پیشرفت کنین .
    فقط مراقب باشین اشتباهی نرید توی فرومهای کشورهائی مثل بنغلادش و چین و هند و دیگر کشورهائی که زبانِ مادریشون انگلیسی نیست وگرنه خیلی چیزها رو غلط غلوط یاد میگیرید .
    فرومهای امریکائی و بریتانیائی از همه بهتره .

در بیشتر موارد اصلاً نیازی به دیکشنری ندارید چون از خود جملات میشه معانی کلمات رو ابتدا حدس زد و کم کم یقین پیدا کرد که معنیش چیه .
    اما اگر خواستین , اینترنت پر هست از دیکشنری های آنلاین انگلیسی به انگلیسی . گوگل ترجمه هم هست که تلفظ رو هم بهتون یاد میده .
    اینترنت پر هست از فرومهای تخصصی
    با یک سرچ ساده میشه بهترینهاش رو پیدا کرد و خوند و دنبال کرد .
    کانالهای مـــاهوا ره ای هم که در شبانه روز دهها فیلم و مستند و برنامه به زبان انگلیسی پخش میکنند .
    خصوصاً در کانالهای اخباری که همینطور که گوینده داره اخبار رو میخونه , زیرنویس هم میشه .
    یا برنامه های کودکان که بسیار ساده و شمرده حرف میزنند و برای مبتدیها خیلی مفید هست .
    یا برنامه های علمی و یا تخصصی که برای تقویت زبان در یک رشته ی معین خیلی مفید هست .

اگر هم کلمه ای یا اصطلاحی شنیدین یا خوندین که معنیش رو پیدا نکردین , کافیه توی گوگل بنویسید :
    what is meaning .......
    دهها جواب پیدا میکنین .

راههای فراگیری بدون معلم و کتاب خیلی زیاده
    اولین قدم در یادگیری یک زبانِ بیگانه , یادگیریِ دستور زبان فارسی هست .
    سپس دستور زبانی که میخوایم یاد بگیریم ( قواعد و قانونها و قالبها )
    سپس کلمات
    سپس اصطلاحات
    سپس سخن گفتن و نوشتن برای برنامه ریزی عضلات بدن برای درست نوشتن و درست تلفظ کردن .

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 21-05-2014 at 23:15.

10. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mhk.khm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.
    من براى ياد گيرى زبان انگليسى اول بايد لغت ياد بگیرم يا گرامر؟؟؟
    بهترين کتاب براى ياد گيرى آن چيست؟؟؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام.
    من براى ياد گيرى زبان انگليسى اول بايد لغت ياد بگیرم يا گرامر؟؟؟
    بهترين کتاب براى ياد گيرى آن چيست؟؟؟
    سلام .
    1- فراگیری دستور زبان فارسی . کتاب دستور زبان فارسی 5 استاد کتاب خوبی هست .
    کسی که دستور زبان مادریش و مفاهیم کلماتی مثل قید , صفت , فعل , اسم , ضمیر , معلوم و مجهول و غیره رو درک نکرده , در فراگیریِ دستور زبان بیگانه چندان موفق نیست یا با سختی و رنج یاد میگیره
    گرامر یعنی فراگیری قالبها
    ستون فقرات یک زبان همان گرامر یا قالبها هست
    قالبهای مهم زبان انگلیسی حدود 300 تا 400 تا هست .

2- دستور زبان انگلیسی .
    بنده کتاب دستور زبان انگلیسی اکسفورد رو توصیه میکنم که توسط یک استاد توانا به فارسی ترجمه شده .
    متاسفانه اسم مترجم یادم نیست
    عجب کتابی بود
    از نحوه ی قلم دست گرفتن و نوشتن انواع حروف انگلیسی رو یاد داده بود تاااا حرفه ای ترین چیزها .
    به درد کسی میخورد که هیچی هیچی از زبان انگلیسی بلد نیست اما دستور زبان مادریش رو خوب بلده و پر از عشق و علاقه هست برای یادگیری زبان انگلیسی .

شاید توی گوگل بشه پیداش کرد یا دوستان با تجربه اسم دقیقش رو بدونند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای فراگیری لغات و لهجه و اصطلاحات هم در پست قبلی در حد اطلاعاتم و ترجمه ام مطلبی نوشتم .

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

سلام.
    بستگی داره به استفاده ای که از زبان دارید.
    اگر برای استفاده ی روزمره می خواید یاد بگیرید بهتره 70 تا 80 درصد لغت و جمله سازی و 20 تا 30 درصد گرامر یاد بگیرید.
    اگر هم کار های تخصصی مثلا تحصیل در خارج از گشور بهتره در کلاس های پیشرفته ثبت نام کنید.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    من خودم نه هیچ کلاسی رفتم نه هرگز معلمی داشتم و تونستم خودم انگلیسی رو فرا بگیرم. بیشتر لغت می خوندم و فیلم های زبان اصلی با زیرنویس انگلیسی نگاه می کردم.
    روش نسبتا خوبی بود.
    موفق باشید

14. این کاربر از 8nights&7days بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من بعد از 7 سال آزگار دوباره رفتم کلاس زبان.جالب اینجاست که با اینکه زیاد خودآموزی کرده بودم اما باز از سطحی که قبلا ترکش کرده بودم قبول شدم.خودآموزی خیالیس باطل.واقعا کسی که ادعاشم میشه خودآموزی میکنه و زبانش پیشرفت کرده داره خودشو سرکار میذاره.تاثیرش فقط تو اینه که قدرت یادگیریت رو بالا میبره و الا تاثیری نداره
    فقط کلاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •