بهتره چند تا تریلر ازش دانلود کنید که مطمئن بشید
اگه ازش یه گرافیک امروزی انتظار دارین نا امیدتون میکنه ( گرافیک خوبی نداره)
تازه کل بازی اکشن نیست و صحبت هم داره
بهتره چند تا تریلر ازش دانلود کنید که مطمئن بشید
اگه ازش یه گرافیک امروزی انتظار دارین نا امیدتون میکنه ( گرافیک خوبی نداره)
تازه کل بازی اکشن نیست و صحبت هم داره
از یه در دیگه اومدم بیرون ،پریدم پایین چند نفر دور اتیش جم شدن ،بعد یه جایی رفتم ک کفش برقی بود چجوری باید برقی بودنشو از بین ببرم ؟
این بازی با کارت های AMD روان اجرا میشه حتی اگه 570 هم داشته باشی پت می زنه...آخه اینم شد بازی![]()
من با 5870 بازی کردم مشکل لگ و پت و ... نداشتم(اصلا نداشتم)
توصیه می کنم درایور کارت گرافیکتون را بروز کنید
دوستانی که نسخه های قبلی رو بازی کردن صدا شخص اول رو همین فرد به عهده داشته؟چون یک مقدار زیادی صداش غمه
دوست عزیز![]()
یه چیزی که توی همه ی بازی ها مورد توجه هست مخصوصا رقابتی که خیلی از انجین های بازی سازی با هم دارن همین بحث optimize ( بهینه سازی) گیم هست.
شما درسته که روی کارت گرافیک خوبی بازی رو تست کردید و اصلا این مشکل رو نداشتید ولی وظیفه ی هر بازی خوبی اینه که نسبت به گرافیکش روی سیستم های حداقل medium هم جواب خوبی بده (با تنظیمات گرافیکی بالا) مخصوصا این بازی که واقعا از نظر گرافیکی چیز خاصی نیس !
بنابراین وقتی با این گرافیک همچین پردازشی داره پس به جرعت میشه گفت این ضعف انجین بازی و سازنده های اونه.
مثل بازی gta iv اگه یادتون باشه اون اوایل که اومده بود حتی روی بهترین سیستم ها هم fps جالبی نمیداد !
تا اینکه راک استار با چندتا پچ این موضوع رو حل کرد.
منم با 5770 این بازی رو انجام میدم و مشکل لگ اونقدر زیاد نیس که مشکلی به بار بیاره !
راحت میشه بازی کرد و از بازی لذت برد.
ولی این پردازش برای این گرافیک بازی اصلا مناسب نیست
در مقابلش میشه بازی های گرافیک بالا مثل :
کرایسیس 2 - بتل فیلد 2 و ...
اشاره کرد که هیچ مشکل افت فریمی هم ندارن !
من اونجا رو رفتماز اون ور که بقل اداره پلیس هست رو اون چیز سنگینه رو بلند کردم گذاشتم از روش پریدم ولی اگه نمی تونی چیز سنگین بلند کنی برو اداره پلیس منظورم توش برو طبقه ی دوم که یک مرده از بالا کنار نرده هی می ره میاد از کنار دو تا اتاق رد شو یک راه روی نصبتن طولانی هست برو یک در رو قبل از راه رو باز می کنی بعدش یک دوربین هم اونجا بید بعدش در ته رو قفلش رو -- کنی از بلالی اونجا سر در میاری من از این راه برگشتم و برق ها رو هنوز که هنوزه قطع نکردم و نرفتم دنبالش ببنم چه جوری بید![]()
این راهو رفتم ، دراومد بیرون ولی ازین جا به بعد باید چیکار کنم؟ پایین چن نفر دور اتیشن بعد یه درم هس که کفش برقیه ، دیگه هیچی نی...
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
درس شد ، چن تا جعبه کنار خیابون بود اونارو رو هم چیدم از بالای نرده پریدم![]()
یه سوال.
praxis برای آپدیت کردن آدام چه جوری میشه گرفت ؟
اصلا خودش کی بمون میده ؟
من آپدیتش کردم ولی خیلی کم praxis میده.
بقیه چیزایی که میگیریم به چه دردمون میخوره ؟
الان یه جام که یه در داره و درش ریتینگ امنیتیش 4 هست و منم praxis ندارم که یه ---- : capture بگیرمو بتونم این درو -- کنم.
خیلی هم این ور اون ور گشتم جای دیگه ای پیدا نکردم فک کنم تنها راهش -- کردن این دره.
چی کار کنم ؟![]()
1- ببین امکان این که قدرت مربوط به مسائل کامپیوتریت (چه اسمی) رو آپدیت کنی؟
2-وقتی از جایی چیزی میبر میداری یا میخونی میره تو یه قسمت از صفحه آپدیت هات، برو اونجا و اونا رو ok کن شاید پسوردشو بهت داد
3- اگه از اون دستگاه مثلثی ها هم نداشتی ودیگه هیچ راهی ترینر دانلود کن(راستش من با چیت انجین praxis هامو بردم بالا
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)