دوست من اکثر دوستان که سرعت خوبی دارن شهرستان هستن.در تهران و مخصوصا مناطق شلوغ شبها سرعت کمه
البته در بعضی شهرها که خطشون 2 مگ شده . تهران هنوز همون 1 مگ هست
دوست من اکثر دوستان که سرعت خوبی دارن شهرستان هستن.در تهران و مخصوصا مناطق شلوغ شبها سرعت کمه
البته در بعضی شهرها که خطشون 2 مگ شده . تهران هنوز همون 1 مگ هست
پهنای باند رو کم نکردن... محدود کردن... من با دانلود همزمان 3 تا فایل از لینک مستقیم (پرسرعت) به حدود 100KBps میرسم... (تهران)
ولی مشهد مثل اینکه میگن وضع شبانه ـش واقعاً خرابه...
همچنین تغییر DNS Server تأثیر چندانی توی سرعت دانلود شما نداره بلکه باعث بهبود وضعیت Ping شما میشه... پینگ که پایین تر بیاد صفحات سریع تر باز میشن، Internet Download Manager سریعتر میتونه 16 تا اتصالش رو برقرار کنه و مخصوصاً در دانلود از شبکه های P2P - Torrent ، کلاینت تورنت شما سریع تر میتونه به Tracker ـها و همچنین Seeder و Peer ـها وصل بشه و شناساییشون کنه... و در کل استفاده از Google Public DNS Servers باعث بهبود زمان دسترسی شما میشه که در پایداری و کیفیت سرعت دانلود شما تأثیر داره...
و همچنین یکی از مهم ترین مزایای استفاده از Google Public DNS Servers در مورد Cache هستش... اگه با بلاگ یا سایتی کار بکنید، حتماً دیدید که بعضی وقتاً تغییرات کوچیک توی قالب و بقیه چیزا (مخصوصاً CSS) بعد از اینکه ذخیره میکنید دیده نمیشن و حداقل باید 3-4 دقیقه صبر کنید تا صفحه به روز بشه... این به خاطر دیر به روز شدن DNS Server ـهای صبانت و هر شرکت دیگه ای در سرتاسر جهانه (که صفحات رو Cache میکنن)... شرکت معظم Google با ارائه بهترین سیستم ها با به روز شدن لحظه به لحظه، کاری کرده که حتی کوچکترین تأخیری رو در به روز رسانی صفحات حس نکنید...![]()
Last edited by Cleeev; 16-04-2010 at 20:04.
من سرویس 1M صبا رو دارم می خواستم بونم الان سرعت دانلود 128 با 1M یکیه چون من شنیدم انگار این جوریه .
شیراز مضخرفه همچنان
شبانه 4 الی 7
خاک برسرشون
من که کاری به شبانه ندارم و فیلم و موسیقی هامو از نت میخرم ، چیزی هم دیگه دانلود نمیکنم ولی خیلی ها فقط به خاطر شبانه مشتری صبانت شدن
خیانت کارا
من با DNS صبانت هنوز شبانه رو تست نکردم امشب تست میکنم اگر درست نشه ماه دیگه شارژ نمیکنم میرم شاتل
شبانه من که 1هفته میشه سرعتش شده مثل قبلا همون 110-120
آقا یه سوال:
صبانت چرا سرویس با حجم نامحدود نمی ذاره؟
اگه درخواست بدیم این کار رو می کنه؟
خوش بحال شماها ...
من که 1 ماه و نیم هست که از صبا سرویس گرفتم سرعت شبانم زیر 10 .....
برای ما هم هر لینکمون نزدیک به 10 است اما خودمون 5 مگ در دقیقه دانلود می کنم.برنامه ی دانلودت رو تنظیماتش رو درست کن.
آقا کسی جواب من رو نمی ده؟
تنظیماتش رو چکار کنم ؟
از برنامه IDm استفاده میکنم ...
چندتا فایل هم با هم میزارم خیلی سرعت کند میشه ..
بعضی از فایلها سرعتشون به 0 هم میرسه ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)