کارت گرافیکت مارکش چیه بعضی کارت گرافیکا مثل کارتی که من دارم خروجی hdmi خیلی بی کیفیتی دارن.
کارت گرافیکت مارکش چیه بعضی کارت گرافیکا مثل کارتی که من دارم خروجی hdmi خیلی بی کیفیتی دارن.
-در مورد تنظيمات كارت گرافيك بايد خيلي دقت كنيد حتما روي 1080p60 بگزار چون گزينه هاي ديگه اي هم هستند 1080p50 , 24...
كاملا مربوط به تنظيمات كارت گرافيكت هست وبه پنل ربطي نداره
-من هم اين مشكل رو داشتم با دستكاري درست ميشه
-فرمت فلشتون fat بود و نشناخت؟
زياد روي فلش و اجراي فرمت ها حساب نكنيد به فكر يك WD باشين
-در مورد مدل هاي A پانا از نسل هاي G13 هست و غير فول 720P
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من دیروز در مشهد از سه نمایندگی محصولات پاناسونیک ( نمایندگی دستمالچی ) قیمت گرفتم تمام اجناس را گران کرده بود و می گفت بدلیل افزایش قیمت دلار است ؟
مثلا G10 را 1570 می فروخت!!!
آیا در تهران یا شهر شما هم قیمتهای نمایندگی بانیان افزایش داشته؟
بدین ترتیب احتمالا محصولات جدید هم که عرضه کنند با قیمت بالا عرضه خواهند کرد از جمله V20 & VT20 !!!!
ممنون![]()
در مشهد که هنوز نیامده و در کل معازه های محصولات تصویری پاناسونیک به جز دو یا سه مدل تلویزیون چیزی داخلش نیست!!!!
شرکت بانیان خیلی کند عمل می کنه و در حال حاضر هم قیمتها را بالا برده و دلیل آنرا افزایش قیمت دلار بیان می کنه؟؟![]()
نه، هنوز نیامده است.
با سلام اینهم یک بررسی دیگه v20 با توضیحات خوب والبته نظرات کاربران در پایین صفحه هم جالبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
V20 را در دو مغازه پاناسونيك در شيراز ديدم( 42 اينچ) . قيمت: 000/880/1 تومان. خيلي قشنگ تر از آن چيزي است كه در عكسها مي بينيم.
کاملا درسته . من قبل از اینکه تی وی مو برام بیارن ته دلم حسرت دکور V10 رو میخوردم . ولی وقتی آوردنش و از تو کارتن درش آوردن دیدم خدائیش از V10 خوشگلتره .
سپاس![]()
بهترین پلاسمای پانا از نظر Upscaling کدوم پنل است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)