br جون
بسيار بسيار ممنون.![]()
راستي اين سريال ديگه تموم شد؟![]()
![]()
مرسي
br جون
بسيار بسيار ممنون.![]()
راستي اين سريال ديگه تموم شد؟![]()
![]()
مرسي
نقل قول:
نوشته شده توسط allii110
سلام . من هنوز منتظر آپلود اون برنامه آموزشي كه در چند تاپيك قبل قول اونو بهم دادي هستم . ممنون ميشم اگه هر جه زودتر آپلودش كني . با تشكر - علي
نقل قول:
نوشته شده توسطbr0991
علی جان به خدا اینقدر گرفتارم که حد نداره ، با این حال آموزش تصویریشو درست کردم فقط حجمش زیاده باید یه کم صبر کنی تا آپلود کنم
سلام دوست عزیز و گرامی من . میدونم این روزا خیلی سرت شلوغه و کمتر میایی. ولی متاسفانه کار دانلود من از راپید شر با مشکل مواجه شده و فقط تونستم تا قسمت 160 رو دانلود کنم و بعدش با مشکل مواجه شدم. بازم ازت تقاضا دارم علیرغم گرفتاری زیادت آموزش اون برنامه رو به صورت کامل و تصویری بزاری تا مشکل من و امثال من برای دانلود حل بشه.قبلا از بذل محبت تو کمال تشکر رو دارم. دوست تو - علی
سلام .برای چندمین بار . بابا یکی به داد ما برسه آخه چند بار دیگه باید درخواست کنم. مسئله حیاتیه من نیاز فوری به این دیکشنری دارم ولی با راپید شر مشکل دارم و آموزش اون برنامه رو میخوام یه جوونمرد پیدا شه مشکل من رو حل کنه به خدا ثواب داره. ممنون میشم. علی
خواهش می کنم spy جان ، با ابراز تشکر شما ها خستگی این کار از تن آدم میره بیروننوشته شده توسط Spy
حالا بچه ها خیالشون راحت باشه که این لینکها همیشگی هستند و پاک نمی شوند
این هم لینک مستقیم واسه کسایی که می خواهند از UDS استفاده کنند
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by br0991; 12-05-2006 at 08:01.
br0991 منم ممنونم و طبق قول روز اولم تا آخر هفته همه رو دانلود ميكنم ايشالا كمكي تونسته باشم بهت كرده باشم .
ايشالا كاراي بزرگتر.
خسته هم نباشي.
این هم یه آموزش کوتا واسه علی آقانوشته شده توسط allii110
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by br0991; 09-05-2006 at 10:01.
خو اهش می کنم پیشی جان ، امیدوارم منم تونسته باشم کمکتون کنمنوشته شده توسط piishii
br0991 دست گلت درد نکنه منم همه رو دانلود کردم خیلی عالی بود واقعا خسته نباشی.
br0991 واقعا دستت درد نکنه خیلی خیلی زحمت کشیدی ; کم لطفی هایی رو که در حقت شد ندیده بگیر; هر کی ندونه من میدونم که کار خیلی بزرگی کردی .انشاا... منم از فردا به قوه خطوط پر سرعت دانشگاه مثل برق همه رو میگیرم.به یاد روزهایی که با فلاش گت از رپید دان میزدم!!!!!!
بيان اينجا دانلود كنيد هم ديكشنري به دست بياريد هم اينكه يك عده آدم نيازمند رو صاحب اكانت از سايتrapidshare كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت چیه ؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)