تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 89 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 890

نام تاپيک: همه چيز درباره سري f ( نهايت تكنولوژي ) سوني وايو

داره خودمونی میشه cybamin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من لپ تاپ F123FX خریدم با این مشخصات:
    CPU 17 940
    Ram 6gb ddr3
    geforce 330m
    Blue Ray
    hdd 500g 5400 rpm
    windows 7 64 bit home
    1.650.000 تومان

در مورد سرعت باید بگم که خوبه. با دسکتاپم مقایسه کردم. چندین فریم مختلف در 3ds max رو در هر دو تست کردم . دسکتاپم:
    cpu q6600
    4gb ram
    graphic quadro fx 1700
    windows 32 bit

نتایجی که در رندرینگ مکس بدست اومد بسیار نزدیک بود مثلا یک فریم که 2:30 دقیقه در دسکتاپ طول کشید در لپ تاپ 2:27 ثانیه شد. با رندر انجین های مختلف ( vray . brazil . Mentalray . Maxwell) هم همین نتایج بدست اومد.
    گرمایی که از کنار دستگاه موقع کارهای سنگین بیرون میاد زیاده ولی خود دستگاه زیاد داغ نمیشه البته این از سریهای f12 هست و مشکل آپدیت بایوس و نویز فن و میکروفن رو اصلا نداره.
    مزایا:
    سرعت بالا.
    حرارت پایین.
    اثر انگشت روی بدنه و مونیتور نمیماند.
    نور صفحه نمایش.
    پورت های کامل از نظر تنوع.
    بک لایت بسیار کاربردیست در شب.
    رم با حجم و سرعت بالا.

معایب:
    صفحه نمایش بسیار براق است و در محیط بیرون غیر قابل استفاده.
    صفحه نمایش آن در مقایسه با بقیه برند ها مثلا inspiron dell زاویه بهتری ندارد چون مقاسیه کردم و نتیجه مطلوب نبود.
    باطری دوام خوبی ندارد و پیش بینی نرم افزار از دوام باطری بسیار نادرست است.
    فقط 2 پورت USB دارد.
    فول اچ دی نیست( با آنکه گرافیک 330 دارد).
    دوست عزيز ، باتري براتون چقدر دوام مياره؟ چند ساعت؟

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

6

مرسي داداش از راهنمايي....

مي گم موقع خريد دقيقا" به چه جزئياتي بايد توجه كرد؟ ميشه كامل توضيح بدي؟ شما از كجا خريدي؟ جاي معتبري سراغ داري؟ با چه گارانتي خريدي؟

اين يارو رفت طبقه بالا يه لپ تاپ آورد...جعبه نو و تر و تميز بود و يك برچسب كه روش يه عالمه وايو نوشته بود رو جعبه بود...اونون كند و لپ تاپ كه لاي يك فوم نرم صورتي رنگ بود و چسب هاي زرد هم داشت رو باز كرد و بعد هم نام و لوكيشن و تنظيم تاريخ و .... و بعد مباركه...

تو جعبه هم چند تا كاتالوگ بود....اما تعدادشون 3-5 ورق بيشتر نبود و مثل ساير وسائل صوتي و تصويري سوني دفترچه به زبان هاي مختلف و ... نداشت....همه چيز تر و تميز بود...تازه نمايندگي امرتات هم بود...جاي دست هم نبود.
    اگه ازنمایندگی امرتات خریدی،خیالت راحت باشه!
    پس مشکلت همون نرم افزاری باید باشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگه روی High Performance بزارم میزنه 2 ساعت ولی اگه باهاش کار معمولی کنم 1 و نیم ساعت بیشتر جواب نمیده.

4. این کاربر از mo_abl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sajjjjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من لپ تاپ F123FX خریدم با این مشخصات:
    CPU 17 940
    Ram 6gb ddr3
    geforce 330m
    Blue Ray
    hdd 500g 5400 rpm
    windows 7 64 bit home
    1.650.000 تومان

در مورد سرعت باید بگم که خوبه. با دسکتاپم مقایسه کردم. چندین فریم مختلف در 3ds max رو در هر دو تست کردم . دسکتاپم:
    cpu q6600
    4gb ram
    graphic quadro fx 1700
    windows 32 bit

نتایجی که در رندرینگ مکس بدست اومد بسیار نزدیک بود مثلا یک فریم که 2:30 دقیقه در دسکتاپ طول کشید در لپ تاپ 2:27 ثانیه شد. با رندر انجین های مختلف ( vray . brazil . Mentalray . Maxwell) هم همین نتایج بدست اومد.
    گرمایی که از کنار دستگاه موقع کارهای سنگین بیرون میاد زیاده ولی خود دستگاه زیاد داغ نمیشه البته این از سریهای f12 هست و مشکل آپدیت بایوس و نویز فن و میکروفن رو اصلا نداره.
    مزایا:
    سرعت بالا.
    حرارت پایین.
    اثر انگشت روی بدنه و مونیتور نمیماند.
    نور صفحه نمایش.
    پورت های کامل از نظر تنوع.
    بک لایت بسیار کاربردیست در شب.
    رم با حجم و سرعت بالا.

معایب:
    صفحه نمایش بسیار براق است و در محیط بیرون غیر قابل استفاده.
    صفحه نمایش آن در مقایسه با بقیه برند ها مثلا inspiron dell زاویه بهتری ندارد چون مقاسیه کردم و نتیجه مطلوب نبود.
    باطری دوام خوبی ندارد و پیش بینی نرم افزار از دوام باطری بسیار نادرست است.
    فقط 2 پورت USB دارد.
    فول اچ دی نیست( با آنکه گرافیک 330 دارد).
    با سلام
    من هم مثل شما دقیقا استفاده ام از لپ تاپ برای کار با 3dmax هست. خواستم بدونم چند و از کجا لپ تاپ و گرفتین و موقع رندر گرماش بیش از حده یا نه؟
    موقع کار معمولی چقدر باطری دووم میاره و موقع کارای 3d چقدر؟؟
    یه سوال مهم دیگه :
    منیکی از دوستام لپ تاپ CW گرفته که رزولیشنش 1600*900i هست. وقتی مکسو باز میکنه اون قدر منو هاش ریز هست که حتما باید رزولیشن صفحه مانیتور رو از تو ویندوز کم کنه.حالا این لپ تاپ هم همچین مشکلی داره یا موقع خوندن متن خیلی ریز هست یا نه؟؟
    مورد آخر:
    یه فایل ت این سایت معتبر جهانی هست از سال 2005. افراد حرفه ای زیادی ازش رندر گرفتن و زمان رندر و سیستمی که باهاش رندر کردن نوشتن. تا حال همینطور ادامه پیدا کرده اگه میتونی بگیر و رندر کن ببین چقدر زمان رندر طول میکشه!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببخشید که طولانی شد!
    ممنون
    Last edited by sajjjjy; 02-08-2010 at 01:48.

داره خودمونی میشه cybamin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگه روی High Performance بزارم میزنه 2 ساعت ولی اگه باهاش کار معمولی کنم 1 و نیم ساعت بیشتر جواب نمیده.
    كلا بيشترين زماني كه ميتونه كار كنه چقدره؟ در وضعيت Save Energy؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام
    من هم مثل شما دقیقا استفاده ام از لپ تاپ برای کار با 3dmax هست. خواستم بدونم چند و از کجا لپ تاپ و گرفتین و موقع رندر گرماش بیش از حده یا نه؟
    موقع کار معمولی چقدر باطری دووم میاره و موقع کارای 3d چقدر؟؟
    یه سوال مهم دیگه :
    منیکی از دوستام لپ تاپ CW گرفته که رزولیشنش 1600*900i هست. وقتی مکسو باز میکنه اون قدر منو هاش ریز هست که حتما باید رزولیشن صفحه مانیتور رو از تو ویندوز کم کنه.حالا این لپ تاپ هم همچین مشکلی داره یا موقع خوندن متن خیلی ریز هست یا نه؟؟
    مورد آخر:
    یه فایل ت این سایت معتبر جهانی هست از سال 2005. افراد حرفه ای زیادی ازش رندر گرفتن و زمان رندر و سیستمی که باهاش رندر کردن نوشتن. تا حال همینطور ادامه پیدا کرده اگه میتونی بگیر و رندر کن ببین چقدر زمان رندر طول میکشه!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببخشید که طولانی شد!
    ممنون
    1.650.000 از پایتخت با گارانتی معتبر.
    موقع رندر گرمایی که از سیستم تهویه لب تاپ بیرون میاد نسبتا زیاده ولی رو و زیر لب تاپ اصلا گرم نمیشه . البته اگر بیش از 2 یا 3 ساعت رندر طول بکشه کمی سمت چپ کیبورد و زیر لب تاپ گرم میشه. فقط کمی. ولی حرارت باد خروجی از تهویه واقعا داغ میشه و نمیشه دست رو سمت چپ لب تاپ روی میز یا زمین قرار داد. مخصوصا الان که تابستونه روی پا هم بذاری حسابی عرق میریزی و بهتره بین پا و لب تاپ چیزی بزاری.
    کارای معمولی 3d مثلا یک سن ساده با کارای معمولی کامپیوتر عملا فرقی در دوام باطری نداره و میتونی روی Power save بذاری و حدود 2.5 ساعت باطری جواب میده. اگه حسابی ازش کار بکشی ولی device های اضافی کار نکنه مثلا dvd و یا Wi Lan و این جور چیزا حدود 1.5 ساعت.

در مورد رزولیشن باید بگم روی 1900*1600 هیچ مشکلی از نظر ریز بودن منو نیست چون مونیتور 16.4 هست و کوچیک نیست ولی برای کارهای 3d به نظر من اگر مونیتور واید نباشه بهتره. چرا که اکثرا Pal کار میکنند نسبت 4 به 3 و معمولا 4 ویو ( top . left . front . camera) که خوب اگر safe mode رو مخصوصا در نمای دوربین روشن کنیم کناره ها بی استفاده میشه. البته در نماهای دیگه این مشکل نیست. ولی برای متن هیچ مشکلی نیست. اصلا نگران این نباش.

فایل رو دانلود کردم و رندر زدم. 8 دقیقه و 15 ثانیه طول کشید. که به نظر من برای لپ تاپ خیلی عالیه.

8. 2 کاربر از mo_abl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

كلا بيشترين زماني كه ميتونه كار كنه چقدره؟ در وضعيت Save Energy؟
    2:30 روی power save

داره خودمونی میشه sajjjjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

1.650.000 از پایتخت با گارانتی معتبر.
    موقع رندر گرمایی که از سیستم تهویه لب تاپ بیرون میاد نسبتا زیاده ولی رو و زیر لب تاپ اصلا گرم نمیشه . البته اگر بیش از 2 یا 3 ساعت رندر طول بکشه کمی سمت چپ کیبورد و زیر لب تاپ گرم میشه. فقط کمی. ولی حرارت باد خروجی از تهویه واقعا داغ میشه و نمیشه دست رو سمت چپ لب تاپ روی میز یا زمین قرار داد. مخصوصا الان که تابستونه روی پا هم بذاری حسابی عرق میریزی و بهتره بین پا و لب تاپ چیزی بزاری.
    کارای معمولی 3d مثلا یک سن ساده با کارای معمولی کامپیوتر عملا فرقی در دوام باطری نداره و میتونی روی Power save بذاری و حدود 2.5 ساعت باطری جواب میده. اگه حسابی ازش کار بکشی ولی device های اضافی کار نکنه مثلا dvd و یا Wi Lan و این جور چیزا حدود 1.5 ساعت.

در مورد رزولیشن باید بگم روی 1900*1600 هیچ مشکلی از نظر ریز بودن منو نیست چون مونیتور 16.4 هست و کوچیک نیست ولی برای کارهای 3d به نظر من اگر مونیتور واید نباشه بهتره. چرا که اکثرا Pal کار میکنند نسبت 4 به 3 و معمولا 4 ویو ( top . left . front . camera) که خوب اگر safe mode رو مخصوصا در نمای دوربین روشن کنیم کناره ها بی استفاده میشه. البته در نماهای دیگه این مشکل نیست. ولی برای متن هیچ مشکلی نیست. اصلا نگران این نباش.

فایل رو دانلود کردم و رندر زدم. 8 دقیقه و 15 ثانیه طول کشید. که به نظر من برای لپ تاپ خیلی عالیه.
    ممنون از جوابت.
    شما با گارانتی یک ساله و کیفو موس برات 1650 در اومده؟
    واقعا از نظر کانفینگ f123 با این سرعت رندر خیلی توپه!!

داره خودمونی میشه mk_4th's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

سلام دوستان! کلافه ام و خسته؛ باورتون میشه هنوز ترم بهارم تموم نشده؟! اینم از مشکلات رشته ی سخت و خفه کننده ی من :|... بگذریم؛ من یه ماه تحقیق کردم که این ماه اف 115 بگیرم حالا که سفارش دادم برام بیارن (تهران نیستم) طرف که آشنامونه بعده یه کم پرس و جو تلفنی با تهران گفت دوستم که تهران واردکننداس؛ گفته اف 115 حتی با آپ دیت مشکل گرماش درست حل نمیشه و چندتا که داده اصفهان همه مینالن و شاید تو دراز مدت اثر منفیشو رو سخت افزار میزاره؛ خلاصه گفت که پیشنهاد میده به دوستش بگه اف 123 بیاره... موندم...! حالا شما بگید؛ فول اچ دی چه قد با 1600*900 فرق داره؛ بی اغراق! هم تو محیط ویندوز هم تو فیلم دیدن... و مسئله بعد مثل این که میگفت تا جایی که خاطرشه اف 123 پورت ساتا نداره؛ آره؟
    مورد آخر این که قیمتش چنده؛ گفت با گارانتی ایران رهجو میده 1,660 و یه مدلشم که میگفت با رم تایوانی وارد میکنه میده 1,700 ؛ طرف چون آشناس شاید همینجوری یه کیف و کول پد و... اینا هم بذاره روش بده. خوبه بده؟
    Tnx

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اه 123 پورت ای ساتا داره
    من خودم 127 گرفتم با رم 8 گیگ و بلوری رایتر و فول اچ دی
    من از اونجا که گرفتم
    123 را با گارانتی 1590 اعلام کرده بود

13. این کاربر از hasansoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •