تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 228 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

در آغاز فعالیت bandehkhoda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست گرامی جناب feizol65 عزیز سلام.

من به اعتقادات و نظر شما احترام میگذارم . اما خواهش من اینه که برای اینکه حداقل خودتون به آرامش برسید قبل از هر کاری کمی تحقیق کنید و اطلاعات خودتون رو افزایش بدید. البته من جسارت نمیکنم شما استاد بنده هستید و قطعاً اطلاعات شما از بنده بیشتره اما تصور بنده اینه که شما دچار سوء تفاهم شدید. شما به اظهارات شرکتی که نماینده فروش پیشگامان هستش و فقط و فقط مسئولیت جذب کاربر رو برای پیشگامان بعهده داره و به هیچ عنوان از استراتژیهای فنی و همچنین فروش پیشگامان هیچگونه اطلاعاتی نداره رو می پذیرید و عرایض بنده رو که کارمند پیشگامان تهران هستم و لااقل اطلاعاتم بیشتر از نماینده هست رو نمی پذیرید. خواهش میکنم که انقدر منفی نگر نباشید.

زنگ زدم و تهدید به فسخ قرارداد کردم که سرعت شبانه ام چند روزی اومد روی 100 و دوباره برگشت روی 30. زنگ زدم و مجدد شاکی شدم که بهم گفتن شرکت سرعتها رو روی 30 تنظیم می کنه و کاری نمیشه کرد.

شما قطعا تصدیق می فرمائید که مشکلات اینترنت کشور ما زیاده ، یک روز فیبر نوری خلیج فارس قطع میشه، یک روز پیلترینگ مشکل داره، یک روز توپولوژی شبکه زیر ساخت رو تغییر میدن ، دوباره فیبر نوری خلیج قطع میشه، دوباره .... و هزاران ایراد دیگه . اگر سرعت شما کم بوده تصور من این هستش که در اون مقطع خاص کل اینترنت مشکل داشته و وقتی شما با شرکت تماس گرفته اید و سرعت شما خوب شده دلیلش این بوده که تو همون زمان مشکل اینترنت کشور برطرف شده و این تصور برای شما بوجود آمده که تهدید شما باعث شده مشکل برطرف بشه . امیدوارم توضیحات من خدای ناکرده شما رو مجدداً دچار سوء تفاهم نکنه و برای اینکه این اتفاق نیفته خواهش میکنم کمی باخودتون فکر کنید ببینید تهدید شما آیا برای دوست پشتیبانی شرکت ما مشکلی ایجاد میکرده یا خیر؟ کما اینکه الان که می فرمائید دیگه از ما سرویس نمیگیرید ضرری متوجه اون همکار بخش پشتیبانی نشده .

من شخصاً به شما اطمینان میدم که پیشگامان سرعت شبانه رو کم نمیکنه و فقط شیر میکنه . البته تا چند ماه پیش حتی شیر هم نمیکرد اما بدلیل اعتراضات بعضی از مشترکینمون مبنی بر اینکه شبها حتی نمیتوانند یک صفحه معمولی رو باز بکنند و حتی ایمیلهاشون رو چک کنند ما بررسی کردیم و دیدیم که به دلیل اینکه بعضی از دوستان از دانلود منیجر استفاده میکنند تمام پهنای باند معطوف این دوستان میشه و کسانی که دانلود نمیکنند و فقط میخواهند که صفحات اینترنتی رو مرور کنند نمیتونن استفاده کنند ، برای برقراری عدالت سیستم شیر رو راه اندازی کردیم تا به همه یک اندازه پهنای باند برسه و همه بتونن استفاده کنند.

اما در ارتباط با عکسی که در مورد سرعت اینترنت خودتون فرستاده بودید عرض کنم که شما باید بدون vpn یا فیلتر شکن به این سایت متصل بشید در غیر این صورت سرعت شما رو واقعی نشون نمیده . علاوه بر اینکه در کل من این سایت رو قبول ندارم چون طبق تستی که انجام دادم سرعت من رو خیلی کمتر از سرعت دانلود واقعیم نشون داد. من برای اینکه سرعت واقعی دانلودم رو مشخص کنم همیشه از سایتهایی مثل kernel.org که پهنای باند آزاد دارند و با دانلود منیجر تست میکنم و در این شرایط سرعت واقعی رو بهم نشون میده اما چند نکته :

1- این عکس مربوط به شرکت پارسان هستش نه پیشگامان .

2- زمان این عکس مربوط میشه به ساعت 17:43 بعد از ظهر.

3- این isp مربوط به کرج هستش نه تهران

4- این عکس میگه که شما در ساعت 17:43 بعد از ظهر سرعت بسیار پائینی دارید و قطعا در ساعت شبانه مشکل اینترنت شما چندین برابر خواهد شد. در صورتی که پیشگامان در روز مشکل خاصی نداره مگر در مواقعی که مشکل اینترنت کشوری باشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خدمت دوستان دیگری هم که احتمالاً دارن این مطلب رو میخونن چند منبع رسمی رو معرفی میکنم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیرساخت را دلخور نکنیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قطعي فیبر نوری جاسک-فجیره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قطعي اينترنت از تكذيب تا تكريم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاربران سوار بر لاک‌پشت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اختلال در شبکه اینترنت تایید شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمبود پهنای باند، مهم‌ترین مشکل سرعت اینترنت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واردات پهنای باند توسط بخش خصوصی قیمت اینترنت را کاهش می‌دهد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت هم درد و هم درمان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت کشور در شان ايرانيان نيست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر توپولوژی شبکه زیرساخت دلیل اصلی اختلالات اینترنت است

دوستان میتونند با یک سرچ ساده تو اینترنت هزاران مطلب دیگه رو هم پیدا کنند .

روز و روزگار بر همه خوش

یاحق

2. این کاربر از bandehkhoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت bandehkhoda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط behrouz206
    سلام
    دوست عزیز شما کدوم شهر هستید ؟
    من 128 نامحدود پیشگامان دارم یه هفته س سرعت شده 2 کیلوبایت و اکثر مواقع هم ریسیو ندارم. من اصفهانم
    مرسی
    سلام دوست گرامی.

من تو شهر تهران هستم.

این رو هم خدمت شما عرض کنم که برای اطلاع از وضعیت مشکلات اینترنت میتونید به منابع موثقی مثل روزنامه فن آوران ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مراجعه بفرمائید . شرکت ارتباطات زیر ساخت اختلالات اینترنتی کشور رو از روز یک شنبه هفته گذشته تأیید کرده .

اما در ارتباط با اینترنت نامحدود توصیه من به شما اینه که گول اسم نامحدود بودن سرویس رو نخورید. سرویسهای نامحدود به دلیل ضریت شیرینگ 1 به 10 کیفیت بسیار نازلی دارند و به هیچ وجه توصیه نمیشه حالا به مشکلات این نوع سرویس مشکلات کشوری رو هم اضافه بفرمائید متوجه میشوید که به هیچ وجه نمیشه رو کیفیتش حساب باز کرد و شرکتها فقط و فقط به دلیل اجبار سازمان تنظیم مقررات و همچنین درخواست های مکرر مشترکینشون این نوع سرویس رو داخل پنلهاشون اضافه کرده اند.

در ضمن از اینکه جواب شما رو داخل قسمت پیغام خصوصی ندادم شرمنده ام . اما سایت اجازه ارسال پیغام خصوصی رو قبل از ارسال 10 مطلب (گفتگو) به من نمیده. این شد که جسارت کردم و تو قسمت عمومی سایت قرار دادم . عذر بنده رو بپذیرید.

موفق و موید باشید

یا حق

4. 2 کاربر از bandehkhoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

کسی با پیش شماره ۴۴۳۳ یا ۴۴۳۱ یا کلا مرکزی کاظمیان - غرب تهران - از پیشگامان گرفته ؟

میخام ببینم سرعتش چطوره تو سرویس محدودیت دار - شب و صبح -

512 ۲۰ یا ۳۰ گیگ میخام بگیرم

الان ۲۵۶ ۲۰ گیگ پارس آنلاین دارم - روز ۱۸۰ دانلود میکنه - شب ۳۰ - ماهی ۴۲ حدودا .

همین سرویسو دوستم داره شرق تهران روز و شب با ۱۹۵ دانلود میکنه .

تصیم گرفتم انقدر isp چک کنم که بلاخره یجا خوب پیدا کنم .

حدود ۱ سال ۵۱۲ وایمکس داشتم - هیچوقت کمتر از ۶۲ نمیشد دانلود ام - بیشتر ام نمیشد .

قبل تر هم ۱۲۸ نا محدود شهراد داشتم که بیشتر از ۱۵ نمیشود با ماهی ۲۹ تومن .

یه خط مخابرات هم تو یک سال گذشته به عنوان اینترنت پشتیبان داشتم که همیشه رو ۱۷ بوده با ماهی ۹ تومن .

من فقط میخام یجا باشه که سرعتش بالای ۱۵۰ باشه وا صبح وا شب یجور باشه .
    وقتی هم زنگ میزنم پشتیبانی نگه ۲۵۶ باید بین ۲۵ تا ۳۲ باشه - گرچه اگرم بگه من کوتاه نمیام و ۲ واحد شبکه عملی نشونش میدم .

نظر ؟ پیشنهاد ؟ بگیرم ؟ نگیرم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست گرامی جناب feizol65 عزیز سلام.
    من به اعتقادات و نظر شما احترام میگذارم . اما خواهش من اینه که برای اینکه حداقل خودتون به آرامش برسید قبل از هر کاری کمی تحقیق کنید و اطلاعات خودتون رو افزایش بدید. البته من جسارت نمیکنم شما استاد بنده هستید و قطعاً اطلاعات شما از بنده بیشتره اما تصور بنده اینه که شما دچار سوء تفاهم شدید. شما به اظهارات شرکتی که نماینده فروش پیشگامان هستش و فقط و فقط مسئولیت جذب کاربر رو برای پیشگامان بعهده داره و به هیچ عنوان از استراتژیهای فنی و همچنین فروش پیشگامان هیچگونه اطلاعاتی نداره رو می پذیرید و عرایض بنده رو که کارمند پیشگامان تهران هستم و لااقل اطلاعاتم بیشتر از نماینده هست رو نمی پذیرید. خواهش میکنم که انقدر منفی نگر نباشید.
    عليك سلام.
    بعد از خوندن مطلبت ، احساس كردم جانبدارانه صحبت كردي.
    من منفي نگر نيستم ، حقيقت تلخه. كم كاري مخابرات و ISP ها و مظلوم بودن كاربران ، عين حقيقته.
    اون شركت (صدف پرداز) ، نمايندگي پيشگامان رو داره. قابل قبول نيست كه بگيم به حرفش (سرعت بين 70 تا 140 براي سرويس 1 مگ) نميشه اعتماد كرد. شركت صدف پرداز و پيشگامان بايد مسئوليت وعده هايي كه به كاربران ميدن رو بر عهده بگيرن.
    شما قطعا تصدیق می فرمائید که مشکلات اینترنت کشور ما زیاده ، یک روز فیبر نوری خلیج فارس قطع میشه، یک روز ......... و هزاران ایراد دیگه . اگر سرعت شما کم بوده تصور من این هستش که در اون مقطع خاص کل اینترنت مشکل داشته و وقتی شما با شرکت تماس گرفته اید و سرعت شما خوب شده دلیلش این بوده که تو همون زمان مشکل اینترنت کشور برطرف شده و این تصور برای شما بوجود آمده که تهدید شما باعث شده مشکل برطرف بشه . امیدوارم توضیحات من خدای ناکرده شما رو مجدداً دچار سوء تفاهم نکنه و برای اینکه این اتفاق نیفته خواهش میکنم کمی باخودتون فکر کنید ببینید تهدید شما آیا برای دوست پشتیبانی شرکت ما مشکلی ایجاد میکرده یا خیر؟ کما اینکه الان که می فرمائید دیگه از ما سرویس نمیگیرید ضرری متوجه اون همکار بخش پشتیبانی نشده .
    حرفت خيلي جالبه !
    شما ميگي كه در 15-20 روزي كه از پيشگامان سرويس داشتم ، فقط 2-3 روز اينترنت مملكت مشكل نداشته !
    يعني پيشگامان خيلي خوبه و هيچ مشكلي متوجه اش نيست ؟!!!!!!!!!!
    سياست پيشگامان رو خدمت شما عرض كردم :
    كم كردن سرعت شبانه ---> سوق داده شدن دانلودها به روز و كم آوردن حجم ----> خريدن حجم اضافي توسط كاربر.
    در ضمن اون همكار شما هم اگه حرفي ميزنه ، بهش آموزش دادن به فلان شيوه جواب بده. طبيعيه كه بهش كاري نداشته باشن.
    من شخصاً به شما اطمینان میدم که پیشگامان سرعت شبانه رو کم نمیکنه و فقط شیر میکنه . البته تا چند ماه پیش حتی شیر هم نمیکرد اما بدلیل اعتراضات بعضی از مشترکینمون مبنی بر اینکه شبها حتی نمیتوانند یک صفحه معمولی رو باز بکنند و حتی ایمیلهاشون رو چک کنند ما بررسی کردیم و دیدیم که به دلیل اینکه بعضی از دوستان از دانلود منیجر استفاده میکنند تمام پهنای باند معطوف این دوستان میشه و کسانی که دانلود نمیکنند و فقط میخواهند که صفحات اینترنتی رو مرور کنند نمیتونن استفاده کنند ، برای برقراری عدالت سیستم شیر رو راه اندازی کردیم تا به همه یک اندازه پهنای باند برسه و همه بتونن استفاده کنند.
    من به دفعات با 23545 تماس گرفتم (خود شركت پيشگامان) و بهم گفتن كه در شب ، سرعت رو روي 30 مي بندن.
    اما در ارتباط با عکسی که در مورد سرعت اینترنت خودتون فرستاده بودید عرض کنم که شما باید بدون vpn یا فیلتر شکن به این سایت متصل بشید در غیر این صورت سرعت شما رو واقعی نشون نمیده . علاوه بر اینکه در کل من این سایت رو قبول ندارم چون طبق تستی که انجام دادم سرعت من رو خیلی کمتر از سرعت دانلود واقعیم نشون داد. من برای اینکه سرعت واقعی دانلودم رو مشخص کنم همیشه از سایتهایی مثل kernel.org که پهنای باند آزاد دارند و با دانلود منیجر تست میکنم و در این شرایط سرعت واقعی رو بهم نشون میده اما چند نکته :
    1- این عکس مربوط به شرکت پارسان هستش نه پیشگامان .
    2- زمان این عکس مربوط میشه به ساعت 17:43 بعد از ظهر.
    3- این isp مربوط به کرج هستش نه تهران
    4- این عکس میگه که شما در ساعت 17:43 بعد از ظهر سرعت بسیار پائینی دارید و قطعا در ساعت شبانه مشکل اینترنت شما چندین برابر خواهد شد. در صورتی که پیشگامان در روز مشکل خاصی نداره مگر در مواقعی که مشکل اینترنت کشوری باشه.

در اين مورد كه به صراحت داري مغلطه مي كني.
    سايت speedtest ، سايت معتبريه و نتايجش ، منطبق بر حقيقته.
    1) اين تست سرعت مربوط به پيشگامان هستش. براي اطمينان ميتوني تست سرعت ساير بچه ها رو ببيني :
    در ضمن فيلترشكني هم در كار نبوده ، چون اگه با فيلترشكن تست گرفته بودم ، parsun network solution عوض ميشد.
    2) 17:43 براي GMT هستش و كشور ما با GMT اختلاف زماني داره. در ضمن من ديوانه نيستم كه شب بيدار بمونم و تست سرعت بگيرم.
    3) سايت اسپيدتست به سرور كرج متصل شده (كه اين مساله ، كوچكترين ارتباطي به بحث ما نداره). با سرور داخل ايران ، پينگم روي 640 هستش ، حساب كن با سرور خارجي تست مي گرفتم ، چه فاجعه اي ميشد.
    4) توي روز اينطوريه ، حساب كن شبانه چطوره !

سعي كن بي طرفانه قضاوت كني.
    پيشگامان مشكل داره.
    Last edited by feizol65; 02-01-2012 at 14:11.

7. 4 کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

oh oh
    فکر کنم جواب سوال ام رو گرفتم -

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام

کسی با پیش شماره ۴۴۳۳ یا ۴۴۳۱ یا کلا مرکزی کاظمیان - غرب تهران - از پیشگامان گرفته ؟

میخام ببینم سرعتش چطوره تو سرویس محدودیت دار - شب و صبح -

512 ۲۰ یا ۳۰ گیگ میخام بگیرم

الان ۲۵۶ ۲۰ گیگ پارس آنلاین دارم - روز ۱۸۰ دانلود میکنه - شب ۳۰ - ماهی ۴۲ حدودا .

همین سرویسو دوستم داره شرق تهران روز و شب با ۱۹۵ دانلود میکنه .

تصیم گرفتم انقدر isp چک کنم که بلاخره یجا خوب پیدا کنم .

حدود ۱ سال ۵۱۲ وایمکس داشتم - هیچوقت کمتر از ۶۲ نمیشد دانلود ام - بیشتر ام نمیشد .

قبل تر هم ۱۲۸ نا محدود شهراد داشتم که بیشتر از ۱۵ نمیشود با ماهی ۲۹ تومن .

یه خط مخابرات هم تو یک سال گذشته به عنوان اینترنت پشتیبان داشتم که همیشه رو ۱۷ بوده با ماهی ۹ تومن .

من فقط میخام یجا باشه که سرعتش بالای ۱۵۰ باشه وا صبح وا شب یجور باشه .
    وقتی هم زنگ میزنم پشتیبانی نگه ۲۵۶ باید بین ۲۵ تا ۳۲ باشه - گرچه اگرم بگه من کوتاه نمیام و ۲ واحد شبکه عملی نشونش میدم .

نظر ؟ پیشنهاد ؟ بگیرم ؟ نگیرم ؟
    oh oh
    فکر کنم جواب سوال ام رو گرفتم -
    نه بابا اینورا پیدات نشه که از پیشگام آشغال تر گیرت نمیاد

10. 3 کاربر از nima3333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه thacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شهرک اکباتان

پيش فرض

چند روزه واسه من که خوب شده ... شبا سرعتم از 100 پایینتر نمیاد !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

پیشگامان اصفهان داغون شده ! سرعت زیر 2 کیلوبایت به طوری که هیچ پیجی باز نمیشه. واقعا متاسفم.
    سایر دوستان پیشگامانی اعلام وضعیت کنن.
    مرسی

13. 2 کاربر از behrouz206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

متاسفانه اختلال پیشگامان اصفهان هنوز بعد از یک هفته درست نشده
    الان از من فقط یاهو مسنجر باز میشه
    Last edited by 123sat2; 05-01-2012 at 14:00.

15. 2 کاربر از 123sat2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض اینترنت شبانه پیشگامان

سلام
    اینترنت شبانه پیشگامان در قم سرعت افتضاحی دارد و در حد دیال آپ شده است.مورد عجیب این است که در تورنت سرعت دانلود روی 70 کیلو است و در غیر تورنت روی 5کیلو در ثانیه است.سرعت پایین شبانه در وبگردی و سرورهای دانلود داخلی و خارجی شدید و آزار دهنده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •