داداش لینکت نامرئیه؟؟ :d
داداش لینکت نامرئیه؟؟ :d
بیا دادش اشتباه شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به بکس ال جی
خیلی وقت بود به این تاپیک سر نزده بودم.
آقا تم باحال و جدید و قشنگو بازی موشن سنسوری یا چیز باحال دیگه ای براش نیومده؟؟؟
لینکهایی که اینجاستف*ی*ل*ت*ر هستند کسی لینک دیگه ای داره؟؟؟ (خواهشا راپیدشیر نباشه!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته فیلتره. یا با فیلتر شکن و یا با وی پی ان دانلود کن.
بفرمایید دوستان اینم یک تم فول خفن
Android Cookie 2.1
اینم عکسش یکم بزرگه
حجمش هم 44 مگابایته
اینم لینک دانلودش
Android Cookie 2.1 Final Theme (English Version)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون از راهنماییتون! اینو که خودم هم میدونستم!درسته فیلتره. یا با فیلتر شکن و یا با وی پی ان دانلود کن.
وی پی ان که نمیتونم تهیه کنم،ف شکن سرعت بالا هم پیدا نکردم،در حالت عادی سرعت دانلودم بین 11 تا 20 کیلوبایت است وقتی با ultra s-u-r-f شروع به دانلودش کردم به زور به 4 کیلوبایت میرسید!
اگه پرسرعتش را سراغ دارید بم پ.خ کنید.
دمت گرم.باید تم جالبی باشه.
خلاصه بازم اگه تم توپی دارین بزارین.ممنون...
لینک مستقیم پیدا کردماما یه ابهام:
کدوم یکی از اینها را باید دانلود کنم که فارسی داشته باشه؟
واسه دوتاش country را Iran نوشته همونها هستند؟ با فریمور دیگه ای؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش تو همون صفحه نوشته put the .cab on your memory card and click on it to start the upgrade
یاید این کارو بکنم یا طبق اینجاعمل کنم ؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون!
Last edited by behnamrizi; 30-09-2010 at 22:19.
سلام
تم یا فونت برای gd900 ا کهمون کریستال دارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه برادر.
اینجا کسی کریستال نداره که دنبال تمش باشه.
میگم این گوشی رو برای چیش خریدید؟ چه امکاناتی داره؟ نصبت به قیمتش خوبه یا نه؟ کلا راضی هستی ازش؟
میگم صفحه لمسیش یا همون کلیداش خوبه؟وقتی میزنی رو کلیداش چراغی چیزی روشن نمیشه؟
ولی تم و هم فونت هست براش باید بگردی پیدا کنی. البته اول از همه باید راه نصبش رو پیدا کنی.
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)