منم از کیفیت صصفحه اش خیلی راضیم . جون می ده واسه بازی و فیلم . کلا این گوشی خیلی خاصه . مطمئن باش دلتو نمی زنه . ا
منم از کیفیت صصفحه اش خیلی راضیم . جون می ده واسه بازی و فیلم . کلا این گوشی خیلی خاصه . مطمئن باش دلتو نمی زنه . ا
من به تازگی یه گوشی desire خریدم نمیدونم چطوری باید برنامه و بازیهارو روی مموری کارت بریزم. وقتی بصورت عادی نصب می کنم میگه فون مموری پر شده.
یکی کمکم کنه لطفا
شما دكمه menu رو بزن.بعد برو به مسير application------->application manager بعد برنامه مورد نظر رو انتخاب كن و يه گزينه داره به اسم move to sd card اون رو بزن خودش برنامه رو انتقال ميده به مموري.دونه دونه برنامه ها رو انتخاب كن و انتقال بده.
براي اينكه برنامه ها به طور پيش فرض روي مموري نصب بشن هم برنامه setinstalllocation رو نصب كن.براي استفاده از اين برنامه بايد گوشي رو روت كني.از لينك زير ميتوني برنامه رو بگيري.كلا براي آندرويد فروم ir-tci خيلي كامله بهت پيشنهاد ميكنم حتما ثبت نام كن و موضوعاتش رو مطالعه كن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hadi_gamer; 23-01-2011 at 16:08.
الان تو بازار چینی هست یا تایوانی و یا....؟ آایا فرقی هم میکنن..؟
کلا برای خرید مواردی را راهنمایی کنید..
همه چینی هستن.هیچ فرقی هم نداره.بدون گارانتی هم بگیر.فکر کنم تا 480 هم بتونی گیر بیاری طبقه 3 و 4 علاالدین.
ممنونهمه چینی هستن.هیچ فرقی هم نداره.بدون گارانتی هم بگیر.فکر کنم تا 480 هم بتونی گیر بیاری طبقه 3 و 4 علاالدین.
460 هم قیمت دارم
میگم موقع خرید آیا گوشی آنلاک یا جیلبریک هست یا باید خودمون این کارو انجام بدیم..؟
فروشنده گفت نرم افزار بریزم چی بهش بگم.؟
گوشی که انلاکش موجوده و اکثرا هم انلاک فکتوری هستش...حواستون باشه که گوشی لاک ندن دستتون!!اندو بر خلاف ایفون،نیازی به جیلبرک و انلاک و برنامه ریختن نداره!!!میگم موقع خرید آیا گوشی آنلاک یا جیلبریک هست یا باید خودمون این کارو انجام بدیم..؟
فقط بگیرین و بیاین!!زیر بار برنامه ریختن طرف هم نرین اگه وایرلس دارین!اگر هم ندارین باز زیاد مشکل نیست!
ئه پس خيلي ارزون شده.من 490 گرفتم.
فقط موقع خريد سيم كارت بنداز و گوشي رو تست كن.تستهاي معمولي مثلا زنگ بزن يا عكس بگير و از اين صحبتا.
imei رو هم با روي جعبه چك كن.هيچ نرم افزاري هم نذار بريزه.همه چيش تو اينترنت موجوده.
الان روی این گوشی آندروید 2.2 نصب میشه ؟؟؟؟
2.2 روي گوشي نصب هست.2.3 هم روش نصب ميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)