m3a785gxh/128 هم این گزینه رو داره کدوم مادربرد ازراک این دگمه سخت افزاری را برایانلاک داره ایا تا کنون کسی x4 620 را انلاک کرده
m3a785gxh/128 هم این گزینه رو داره کدوم مادربرد ازراک این دگمه سخت افزاری را برایانلاک داره ایا تا کنون کسی x4 620 را انلاک کرده
من یک عدد سی پی یو X4 630 دارم . اما شماره اسپکینگ آن حرف وسطش D است . آیا درصد احتمالی برای فعال کردن کش سوم و تبدیل آن به یک فنوم است یا خیر . (در ضمن مادربرد هم GIGABYTE 785GT-UD3H است ). مسئله آخر آنلاک کردن ضرری برای سی پی یو ندارد و آن را از ضمانت خارج نمی کند .
خیر دکمه نداره و باید از درون بایاس فعال کنید.بله من کش L3 پردازنده 620 و 630 را آنلاک کردمm3a785gxh/128 هم این گزینه رو داره کدوم مادربرد ازراک این دگمه سخت افزاری را برایانلاک داره ایا تا کنون کسی x4 620 را انلاک کرده
متاسفانه کش L3 از روی پردازنده شما با استپینگ XXDXX کاملا حذف شدهمن یک عدد سی پی یو X4 630 دارم . اما شماره اسپکینگ آن حرف وسطش D است . آیا درصد احتمالی برای فعال کردن کش سوم و تبدیل آن به یک فنوم است یا خیر . (در ضمن مادربرد هم GIGABYTE 785GT-UD3H است ). مسئله آخر آنلاک کردن ضرری برای سی پی یو ندارد و آن را از ضمانت خارج نمی کند .
ولی برای تفنن هم که شده می تونید یک امتحان بزنید(البته برای سرگرمی هم خوبه)
خیر آنلاک کردن نه گارانتی را باطل می کنه و نه ضرری برای پردازنده و مادربرد داره فقط باید بعد از آنلاک کردن دمای پردازنده بررسی بشه که از حد مجاز بیشتر نشه
شما که انلاک کردی (x4 620) چه مادربردی داری
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.
من یک مادربورد msi 770-c45 و دو عدد رم gail dual 1g 1333 و گرافیک 8400gs خریدم شنیدم وضع انلاک سی پی یو 435 (athlon ii 435) خوبه من هم یک دونه با استپینگ cacyc خریدم با هزار دردسر . بعد واسه انلاک اقدام کردم ( داخل بایاس گزینه cell menu رفتم و cpu unlock را enable کردم و acc را auto گذاشتم )وقتی save کردم و کامپیوتر ریست شد دیگه مانیتور روشن نشد .
بع clear cmos کرم و ورژن بایاس را 1.3 کردم و سپس در تنظیمات cell menu 'گزینه ecm frimware را enable کردم و acc را auto 'گذاشتم ولی سیستم بازم تصویر نداد من تا دو دقیقه صبر کردم باز هم پیزی نیومد .
لطفا منو راهنمایی کنید
شما از آخرین بایوس استفاده کنید اگه جواب نداد مجبورید همه رو امتحان کنید( از ACC رو حالت ALL CORE هم یه تست بزنید) یه مسئله ی خیلی مهم دیگه که حتما باید COOL N QUIET غیر فعال باشه
![]()
Last edited by TREASURES; 05-06-2010 at 12:40.
با تشکر از شما .
من از نسخه های 1.3 و 1.6 و 1.9 که آخرین نسخه بود استفاده کردم . گزینه cool n quiet هم غیر فعال بوده ولی جواب نداد . آیا ولتاژ cpu رو تغییر ندم ؟ به احتمال چند درصد انلاک میشه ؟ من فقط acc رو all core کرم ولی انلاک نشد.
روشی که خوندم یه نفر توی سایت overclock ازمایش کرده بود و جواب گرفته بود ولی نسخه بایاس رو نمیدونم .
با نسخه 1.3 که انلاک میکنم صفحه خاموش میمونه و هیچ اتفاقی نمیفته ولی با 1.9 و 1.6 صفحه نمیاد و هی ریست میشه .
شما میتونید روش کلی انلاک واسه athlon ii x3 توضیح بدید ؟
با تشکر
سلام
آقا یه سوال دارم فقط بهم نخندید
athlon II 240 هسته ای ... 3L کشی نداره فعال کنیم؟؟؟
من تا حالا UNLOCK این سی پی یو رو ندیدم فقط یه چیزی دیدم که شاخ دربیاریتبدیل 240 به OPTERON 1300 با مولتی پلایر 25
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس اینطوری که شما میگید من از فکرش بیا بیرون؟؟؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)