همون نمایندگی خودتون زنگ بزن یا میاد بوردشو عوض میکنه یا به صورت نرم افزاری مشکل برطرف میشه
هم واسه اینترنت و هم اشتراک گذاری فایلهای pc روی lcd به صورت وایرلس
همون نمایندگی خودتون زنگ بزن یا میاد بوردشو عوض میکنه یا به صورت نرم افزاری مشکل برطرف میشه
هم واسه اینترنت و هم اشتراک گذاری فایلهای pc روی lcd به صورت وایرلس
با سلام
لطفا نحوه اتصال به اینترنت در c650 رو هم توضیح دهبد
دوستان که با c650 کار کردن باید بیان بگن شما اگه تونستی یه توضیحاتی درباره منو هاش و اینکه مشکلت الان دقیقا کجای کار هست, تونستی با pc شبکه کنی یا نه , بگی تا ببینیم مشکل کجاست
Last edited by starpars; 13-06-2010 at 19:27.
سلام به همه....
منم یه مشکل دارم البته تو شبکه کردن موبایل هستش که احتمالا شبیه به B690 باشه ، چند تا سوال در مورد IP,DNS Server,Default Gateway داشتم
یکسری IP,DNS Server,Default Gateway تو تنظیمات خود تلویزیون هستن یکسری IP,DNS Server,Default Gateway تو لن تلویزیون که تو کنترل پنل کامپیوتر میاد هست و یکسری IP,DNS Server,Default Gateway که برای لن کامپیوتر هست که کلا برای شبکه کردن B690 باید سه تا IP,DNS Server,Default Gateway رو مقدار بدیم درست؟ اگه اره که هیچ میریم سوال های پایین اگه نه من تو شبکه کردن موبایل باید سه تا IP,DNS Server,Default Gateway رو مقدار بدم
IP,DNS Server,Default Gateway برای تنظیمات داخلی تلویزیون و لن تلویزیون که تو کنترل پنل هست باید مقدارشون یکی باشه درسته؟
Default Gateway که IP مودم ADSL باید باشه اگه عوضش نکرده باشم و پیش فرض خود مودم باشه میشه 192.168.1.1 درسته؟
DNS Server نمیدونم چیه ولی از تو داس (Dos) و با دستور ipconfig /all میشه DNS Server لن کامپیوتر رو (که به مودم ADSL متصل هست ) رو پیدا کرد و باید همین مقدار رو به DNS Server تو تنظیمات خود تلویزیون و لن تلویزیون تو کنترل پنل داد درسته؟
خیلی ممنون....
Last edited by vahidsport; 18-06-2010 at 13:18.
شما دقیقا میخوای چی رو با چی شبکه کنی؟
منظورت از تنظیمات داخلی تلوزیون چیه؟ توی b650 فقط یکی هست که در منو lcd قسمت setup network قرار داره که به عنوان تنظیمات لن تلوزیون شناخته میشه.
اینجا دو مبحث وجود داره یکی شبکه کردن pc و lcd و دوم به اشتراک گذاشتن اینترنت pc روی این شبکه.
برای این کارها باید اطلاعات شبکه شامل (ip/subnet mask/Default Gateway/DNS Servers) رو در دو قسمت , یه بار توی تتنظیمات لن lcd و یه بار هم توی تنظیمات کارت شبکه pc که به lcd متصل شده وارد کنی :
ip : که باید برای هر کدوم متفاوت باشه اما رنج هردو ip مثل هم باشه مثلا :
ip pc : 192.137.1.1
ip lcd : 192.137.1.2
subnet mask : که برای تعین رنج ip هست میتونه 255.255.255.0 باشه یعنی فقط قسمت چهارم ip میتونه با هم متفاوت باشه به عبارتی با این subnet mask میشه 900 عدد ip در شبکه تعریف بشه (مثلا از 192.137.1.1 تا 192.137.1.999)
Default Gateway:
در یک شبکه, کامپیوتری که از طریق کانکشن ADSL به اینترنت متصل هست Gateway محسوب میشه. و بقیه برای وصل شدن به اینترنت از همین کامپیوتر استفاده میکنن
توی pcنیازی به وارد کردنش نیست چون ویندوز خودش برای pc مشخص میکنه اما در lcd باید همون ip کامپیوتر (192.137.1.1) وارد بشه که در اینجا pc به عنوان یه رابط با دنیای خارج برای lcd شناخته میشه
DNS Servers:
ip کامپیوتری هست در isp اینترنت شما که آدرس های اینترنتی در اون ذخیره میشه اگه بخوای lcd به اینترنت وصل بشه باید اونم توی lcd وارد کنید
Last edited by starpars; 20-06-2010 at 13:28.
گوشیه رفیقم لن داره و وقتی گوشی رو از طریق USB به کامپیوتر وصلش میکنم یه لن تو کنترل پنل اضافه میشه
با این لن گوشی میشه از اینترنت کامپیوتر تو گوشی استفاده کنم
حالا IP,DNS Server,Default Gateway تو تنظیمات گوشی و IP,DNS Server,Default Gateway لن گوشی تو کنترل پنل رو چه طوری تنظیم کنم؟ همین...
منظورم منو تلویزیون بود که تو پست قبلی به ذهنم نرسیدمنظورت از تنظیمات داخلی تلوزیون چیه؟!!!!!
Last edited by vahidsport; 18-06-2010 at 16:53.
اینجا که جاش نیست شما بهتر بود یه تاپیک واسه این مشکلت میزدی دوستان بیشتر کمک میکردن ولی کلا استفاده از اینترنت کامپیوتر از طریق usb یا بلوتوث روی گوشی دردسرش زیاده حالا نمیدونم گوشی شما چیه ولی یه تاپیک در همین رابطه وجود داشت .
بهر حال شما توی کانکشن ساخته شده در کنترل پنل pc , ارقامی رو که توی پست بالا برای pc گفتم وارد کن:
192.137.1.1 ip pc :
255.255.255.0 یا subnet mask : 255.255.0.0
Default Gateway:
خالی بزار
DNS Servers:
همونی که توی ipconfig /all هست بزار
و در همه قسمت های گوشی این ارقام:
ip
192.137.1.2
subnet mask
هرچی توی pc گذاشتی
Default Gateway:
ip کامپیوتر (192.137.1.1)
DNS Servers:
همونی که توی ipconfig /all هست بزار
بعد باید اینترنت کامپیوتر رو share کنی > توی تنظیمات کانکشن adsl در تب sharing گزینهاش رو فعال کن تا اینترنت pc شیر بشه فعلا فایروال ویندوز و آنتی ویروس هم حتما خاموش کن
ولی مطمئن نیستم جواب بده
گفتم شاید شبکه کردن گوشی با تلویزیون شبیه به هم باشه اینجا پرسیدم.....
خیلی ممنون ولی مودم رو حالت DHCP هست و وقتی که دستی کامپیوتر IP میدم اینترنت کامپیوتر قطع میشه حتی DNS Server و Default Gateway رو هم میدم ولی اینترنت قطع میشه باید به بزام رو حالت اتوماتیک تا وصل بشه به اینترنت
IP کامپیوترم اینه 192.168.1.104 بعد IP لن گوشی تو کنترل پنل رو دادم 192.168.1.110 و Default Gateway رو دادم 192.168.1.104 و DNS Server رو دادم همونی که داس نشون میداد بعد همینا رو تو منو گوشی وارد کردم گوشی به اینترنت وصل نشد....
Last edited by vahidsport; 18-06-2010 at 22:40.
شما گفتی یه کانکشن توی کنترل پنل برای pc ظاهر میشه من منظورم اون بودش که اگه بشه باید ip هاش رو دستی بدی نه کانکشن adsl . بعد از این کار باید کانکشن adsl رو share کنی .
با سلام به همه دوستان و ممنون از راهنمایی اساتید
من هم براحتی تلویزیون را به pc متصل کردم فقط یه مشکلی هست بعضی از فایلها که تو کامپیوتر قابل نمایش هست و با usb تو tv هم پخش میشه مثل فایلهای dat از طریق share تو tv پخش نمیشه و not support میزنه . خواهش میکنم راهنمایی کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)