با تشکر از توضیحات مفید تون میشه عکسی از این تبدیل بذارید؟ من متوجه نشدم که چطور پاور رو به جای آداپتور استفاده کردید؟؟؟
ممنون
با تشکر از توضیحات مفید تون میشه عکسی از این تبدیل بذارید؟ من متوجه نشدم که چطور پاور رو به جای آداپتور استفاده کردید؟؟؟
ممنون
سلام
مدل ال سی دی شما همین بی 650 هستش ؟؟؟
با گارانتی یا بدون گارانتی ؟؟؟
دقیقا" با اپدیت چیا اضافه و یا چی تغیراتی میکنه ؟
من به جای اون آداپتوره، یه پاور کامپیوتر وصل کردم.
این b650 رو که سام سرویس میده، اون مدل اروپاییش نیست. تلوزیون سری شش هست که پورت شبکه نداره و Usb اونم فیلم نشون نمیده. فقط عکس و Mp3.
یعنی تو تهران گیر نمی اد ؟ کی گرفتی ؟ الان تو بندر عباس گیر می اد ؟ خودت بچه اونجایی؟ می شه یه توضیح بدی ؟ من به شدت دنبال این مدلم ( اروپایی ) یعنی تی وی شما الان dvbt داره ؟
نه دوست من b650 ما هم پورت شبكه داره هم فيلماي HD رو با بهترين كيفيت از روي USB يا شبكه پخش ميكنه گارانتي سام سرويس هم داره. من نميدونم شما اين اطلاعاتو از كجا مياريد
ببين من نميدونم اروپايه يا نه ولي همونطور كه گفتم مدلش b650 هست با گارانتي توي پست قبلي نوشتم
dvbt هم از كجا بايد بفهميم داره يا نه?
آره من بندرم يه ماه پيش گرفتم
من وقتی خواستم تلوزیون خودمو بخرم تو جمهوری هم b650 بود و هم b690. تو کاتالوگی که بهم دادن مدل b650 رو با همین مشخصاتی که گفتم نوشته بود و 200 تومنم ارزونتر از مدل b690 بود. قیافه اشم تقریبا مثل مدلهای سری 4 بود.
حالا اگه عکسی ازش گیر اوردم براتون میذارم.
سلام دوسئوال جدید:
1-درحالت پخش یک track موسیقی با زدن دکمه های جهتی روی کنترل فقط میشه به track بعدی رفت آیا راهی هست که بشه بدون رفتن به موسیقی بعدی بتونی روی همون track چند ثانیه جلوتر یا عقب تر برد .لازم به ذکر است این ویژگی درحالت پخش یک فایل ویدئویی با تنظیم وزدن دکمه آبی رنگ روی کنترل قابل اجراست ولی برای موسیقی نمیشه آیا کسی راهشو میدونه؟
2- یه فایل ویدئویی بسیار با کیفیت با فرمت .mkv را از طریق فلش مموری به اجرا درآوردم قبل از شروع به پخش پیغام داد فایل صوتی موجود نیست یا یه چیزی شبیه به این و نیز در ادامه اش نوشت کدک موجود نیست و بعدش فقط تصویر رو نشون داد وصدا نداشت.این یعنی چی چون اون فایل فقط یک قسمت بیشتر نبود و روی کامپیوتر با صدا اجرا شد احتمالا نیاز به تبدیل داره درسته؟
و یه نکته قابل توجه برای همه دوستان یه فایل ویدئویی با فرمت avi وحجم حدود 150مگابایت رو هروقت خواسم به اجرا دربیارم فکر میکنید چی شد؟؟؟ پخش نکرد یا پیغام خطا داد؟؟؟ نه بلکه یه نوع هنگ کردن رخ داد درواقع بعد از کمی تلاش برای شروع به پخش حدود یک دقیقه ،تلویزیون به خودی خود خاموش وروشن شدیا شاید restartشد اینو گفتم تا اگه یه وقت شما هم این اتفاق براتون افتاد تعجب نکنید.
رزولیشن فیلم چقدر بود من یه فیلم Avi با حجم 4GB اجرا کردم مشکلی نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)