تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 32 اولاول ... 16222324252627282930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 315

نام تاپيک: تاپیک جامع پلاسمای پاناسونیک مدل G10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با تشكر از پاسخ فوري شما،
    رزولوشن روي 1080*1920 هستش، من اين قضيه را روي 3 تلوزيون G10 با 4 تا كابل و 2 تا لپتاپ و يك WD Live امتحان كردم. تنظيمات تصوير را هم روي Aspect Ratio درست و 16:9 تست كردم. به عنوان مثال آيكون‌هاي My Computer و ... به صورت كامل در صفحه قرار نميگيرند. من همين تست را با همين لپتاپ و كابل HDMI روي تلوزيون سامسونگ سري 5 انجام دادم مشكلي نبود.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

رزولوشن روي 1080*1920 هستش، من اين قضيه را روي 3 تلوزيون G10 با 4 تا كابل و 2 تا لپتاپ و يك WD Live امتحان كردم. تنظيمات تصوير را هم روي Aspect Ratio درست و 16:9 تست كردم. به عنوان مثال آيكون‌هاي My Computer و ... به صورت كامل در صفحه قرار نميگيرند. من همين تست را با همين لپتاپ و كابل HDMI روي تلوزيون سامسونگ سري 5 انجام دادم مشكلي نبود.
    جالب اميدوارم بچه هايي كهg10 دارند جوابتون رو بدند
    من هم اين مشكل رو با سام داشتم تنظيماتي مربوط به خود كارت گرافيك بود براي fit screen و مشكل برطرف شد
    بگردين توي منوهاي كارت گرافيك شايد گزينه اي مربوط به جابجايي يا دتكت tv باشه
    دقيقا لپ تاپتون g10 ر ميشناسه؟

3. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مشکل مربوط به g10 نیست مسئله یکی از تنظیمات پیشفرض به نام Picture Overscan هست که به طور پیش فرض تو محصولات پاناسونیک فعاله .( تو محصولات سری اروپا اینجوری کشف کردن )
    ظاهرا این قابلیت تو تصاویر شبکه های SD باعث میشه تصاویر رو به چاچوب ها فیت کنه که نوار سیاه نیاد ( البته اگر شبکه خودش عمدا نوار گزاشته باشه تو تصویر کاری نداره و موضوع جداست )
    تا اینجا این قابلیت خوبه ولی وقتی کامپیوتر یا ... که روزروشنشون دقیق هست وصل میشن تو وضوح 1280* 720 یا 1920*1080 این قابلیت تصویر رو به طور اتومات می کشه و باعث این مشکل میشه.

دو راه حل ارائه شده

راه اول :

دریافت اخرین درایو کارت گرافیک و استفاده از قابلیت تنظیم دستی تصویر که بتونی مقدار پیکس هارو دستی بدی به کارت و وارد کردن مقدار 1884x1048 ( بسته به سایز گفتن ممکنه یکم طول و عرض تغییر کنه ....باید باسه هر سایز و مدل دستی تنظیم کنی ولی حدود باسه full hd همین رو گفتن )

راه دوم ( که بهتر است ):

خاموش کردن Overscan و رفع این مشکل
    به این طریق که باید در تمام تلویزیون های panasonic به ترتیب برین در
    Menu -> Setup -> Picture Overscan
    و در انجا غیر فعال کنید ( عمومی باسه کلیه تلویزیون ها بود ... احتمالا بخاطر داشتن تفاوت در منو ها ممکنه دقیق نباشه ولی بگردین پیدا می کنین)
    من خودم باسه g10 ادرس رو اینجوری میدم:
    menu -> setup -> other setting -> over screen
    و گزینه اش رو از on به off تغییر بدین

فقط ذکر چند نکته تو این حالت هست که چند تاش تجربه خودمه و چند تاش رو دیگران گفتن و من بخاطر محدودیت هنوز تست نکردم:
    1- باسه همان ورودی که دستگاه رو می خواین تنظیم کنین تصویرش رو بیارین بعد کار بالارو انجام بدین
    مثلا اگر تصویر 1920*1080 در ورودی hdmi 1 بود و شما رو av1 اول ورودی رو از طریق بخش ورودی ها به hdmi 1 ببرین بعد دستور عمل رو اجرا کنین.
    دلیلش بخاطر این است که تغییراتی که در بخش منو انجام میدید عمومی نیست و فقط رو همان ورودی تاثیر می زاره و بخاطر همین اشتباهی تصویر دستگاه های دیگر رو کادر سیاه ایجاد نکنید.
    2- ( مورد تجربی دوستان خارجی ) یکی تو خارج که ورودی های مختلف رو تست کرده بود متوجه شده بود ظاهرا به علت نامعلومی ممکنه Overscan یکی از ورودی ها به یکی دیگر تاثیر بزاره .
    طبق گفته خودش رو تو تا ورودی av1 و hdmi2 در منو Overscan رو غیر فعال کرده بود به علت نامعلومی hdmi2 تصاویرش دچار نوار سیاه شد . البته گفته وقتی av1 رو فعال کرد و hdmi 2 غیر فعال کرد مشکلش درست شد.
    بخاطر همین اگر کسی در اینده از تمام ورودی ها استفاده کرد و به این مشکل به صورت باگ برخورد کرد کافیه جای ورودی های تصویر رو طوری تنظیم کنه که تصاویر نیاز به Overscan ( مثل دستگاه های قدیمی یا ریسیور های دیجیتال قدیمی که خروجی شون کامپونت و کامپوزیت است و برای جلوگیری از نوار سیاه به Overscan نیاز دارن رو به ورودی که Overscan فعال است و تصویری که به Overscan نیاز نداره تو ورودی دیگر قرار بدین. و بدون مشکل استفاده کنین ( که البته من کسی رو ندیدم که همه ورودی های ان پشت رو تا به حال استفاده کرده باشد مگر اینکه تمام کنسول های بازی و پلیر هاش با انواع مدل ها و سینما خانگی و Pc اش رو وصل کنه ان پشت ....)

امیدوارم مفید بوده باشد.

پ ن :
    ببخشید زیاد شد
    Last edited by zed2; 03-07-2010 at 20:06.

5. 14 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    یزد - میبد

پيش فرض

سلام
    Alucard جان یادمه چند ماه پیش یه سری از تنظیمات پلاسمای g10 رو توی تاپیک گذاشته بودی اما من هر چی گشتم دیگه پیداش نکردم اگه برات زحمت نیست یه بار دیگه اون تنظیمات رو بزار ببینم تلوزیون من هم دقیقا همین طور هست یا نه
    ازت ممنونم
    اگه اساتید دیگه هم بتونن کمک کنن ممنون میشم

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

اگه اساتید دیگه هم بتونن کمک کنن ممنون میشم
    پست دوستمون رو ببين :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه apachi7000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Never_Land

پيش فرض

سلام امير حسين جان خوبي داداش؟
    قربونت برم لطف داري
    در مورد v20 خوب قابليت 3d رو نداره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چند جايي رو خونده بودم خاطرم نيست دقيق ميترسم اطلاعات غلط بدم فكر ميكنم همراه با عينك بود 3d built-in

سلام ابی جان.
    خوبی برادر؟اقا من 2-3 روز نبودم.واسه همین الان جوابمو که دادی خوندم.
    فقط میخواستم تشکر کنم.
    مرسی داداش.

---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------

v20 3d ready هستش ولی 3d داخلی نداره باید براش یه کیت جدا بخرن که خیلی بالا در میاد ولی vt20 3d داخلی داره تو جعبش عینکم داره v20 آسیا همون g20 اروپاس فقط دیزاینش مال v20 شده ولی کیفیت v20 اروپا نداره.

sacrament عزیز
    ممنون داداش واسه راهنماییت.

10. این کاربر از apachi7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام
    Alucard جان یادمه چند ماه پیش یه سری از تنظیمات پلاسمای g10 رو توی تاپیک گذاشته بودی اما من هر چی گشتم دیگه پیداش نکردم اگه برات زحمت نیست یه بار دیگه اون تنظیمات رو بزار ببینم تلوزیون من هم دقیقا همین طور هست یا نه
    ازت ممنونم
    سلام دوست عزیز کالیبره کردن تصویر با توجه به محتویات مورد نمایش و محیط مورد نمایش میتونه تغییر کنه یعنی اینکه شما نمیتونید یک حالت کالیبره دائمی برای همه محتویات تصویری که روی پنلتون نمایش داده میشه داشته باشین.

به هر حال این تنظیمات که من برای شما اینجا قرار میدم برای پنلهای آمریکایی G10 موقع نمایش فیلم بلو ری از پورت HDMI و در یک اتاق با نور کم در نظر گرفته شده:

Custom
    Contrast 85
    Brightness 55
    Color 38
    Tint -5
    Sharpness 60
    ---------------------
    Standard
    Contrast 65
    Brightness 50
    Color 38
    Tint 09
    Sharpness 15
    -------------------
    Cinema
    Contrast 55
    Brightness 63
    Color 32
    Tint 0
    Sharpness 0
    ------------------

12. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

من فکر میکنم بعضی از دوستان برداشت اشتباهی از کالیبره شدن تی ویشون دارن کالیبره شدن به معنی دقیق شدن هست که در دنیای HDTV ـها به بازتولید طبیعی و مطابق با واقعیت رنگها و حرکات میگن این قابلیت به خصوص برای کسایی که بیننده به قولی H_a_r_d Core فیلمهای سینمایی هستن خیلی مهم هست چون باعث میشه دقیقا خواسته های کارگردان و جزئیات رو همونطور که مورد نطر سازنده فیلم بوده ببینن .
    این عسکهارو خودم از G10 یکی از دوستان انداختم عکس بالا قبل از کالیبره شدن و عکس پائین بعد از کالیبره شدن:
    سورس Full HD
    پورت HDMI (البته کابل HDMI دوستمون کمی مشکل داشت)

قبل از کالیبره شدن:
      محتوای مخفی: عکس 

بعد از کالیبره شدن:

محتوای مخفی: عکس 

قبل کالیبره شدن رنگ سبز به شدت به سمت سبز فسفری و قرمز بیش از حد اشباع به نظر میرسه داستان در مورد آبی و سایر رنگها هم به همین منوال هست ولی بعد از کالیبره شدن جزئیات در سایه ها مثل اون نمایی از پرده مشکی و قرمز که پشت تالار هست و رنگ پوست صورت و بدن همینطور رنگهای سبز و قرمز به مقدار فوق العاده زیادی به واقعیت نزدیک شدن.
    بهترین مد روی G10 های آسیایی برای کالیبره شدن سینما مد هست که نسبتا راحت و بدون دستکاری زیاد کالیبره میشه (البته مطابق با CD کالیبراسیونی که من داشتم و فکر نمیکنم زیاد دقیق باشه) و فکر میکنم مد سینما برای خیلی از دوستان که اهل دیدن فیلمهای با کیفیت هستن کفایت میکنه بدون دستکاری زیاد ولی برای اتاقهای با نور زیاد مناسب نیست.

مد سینما:
    کنتراست 80
    برایتنس 70
    رنگ 45
    دمای رنگ : گرم
    NR: خاموش
    توی ستاپ:
    IFC: روشن

بقیه مواردی رو که اسم نیاوردم بدون تغییر رها کنید.
    Last edited by *Alucard*; 07-07-2010 at 18:31.

14. 11 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

اینم چندتا عکس دیگه از G10 بر روی مد داینامیک برای کسایی که به تصاویر جیغ علاقه دارن!!
    رزولوشن 1080p
    پورت اتصال HDMI
    مد تصویر داینامیک:
    تنظیمات:
    کنتراست 90
    برایتنس 60
    رنگ 65
    شارپنس 60

محتوای مخفی: عکسها 

نتیجه:

اتاق روشن:

اتاق تاریک:

زاویه دید عریض:

Last edited by *Alucard*; 07-07-2010 at 18:30.

16. 10 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lebowski's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عکسا عالین آلوکارد جان دستت درد نکنه به نظر شما خوبه نیست یه تاپیک جدید واز کنیم هر کی عکس از تی وی خودش بزاره؟

18. این کاربر از lebowski بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •