من فکر میکنم بعضی از دوستان برداشت اشتباهی از کالیبره شدن تی ویشون دارن کالیبره شدن به معنی دقیق شدن هست که در دنیای HDTV ـها به بازتولید طبیعی و مطابق با واقعیت رنگها و حرکات میگن این قابلیت به خصوص برای کسایی که بیننده به قولی H_a_r_d Core فیلمهای سینمایی هستن خیلی مهم هست چون باعث میشه دقیقا خواسته های کارگردان و جزئیات رو همونطور که مورد نطر سازنده فیلم بوده ببینن .
این عسکهارو خودم از G10 یکی از دوستان انداختم عکس بالا قبل از کالیبره شدن و عکس پائین بعد از کالیبره شدن:
سورس Full HD
پورت HDMI (البته کابل HDMI دوستمون کمی مشکل داشت)
قبل از کالیبره شدن:
بعد از کالیبره شدن:
قبل کالیبره شدن رنگ سبز به شدت به سمت سبز فسفری و قرمز بیش از حد اشباع به نظر میرسه داستان در مورد آبی و سایر رنگها هم به همین منوال هست ولی بعد از کالیبره شدن جزئیات در سایه ها مثل اون نمایی از پرده مشکی و قرمز که پشت تالار هست و رنگ پوست صورت و بدن همینطور رنگهای سبز و قرمز به مقدار فوق العاده زیادی به واقعیت نزدیک شدن.
بهترین مد روی G10 های آسیایی برای کالیبره شدن سینما مد هست که نسبتا راحت و بدون دستکاری زیاد کالیبره میشه (البته مطابق با CD کالیبراسیونی که من داشتم و فکر نمیکنم زیاد دقیق باشه) و فکر میکنم مد سینما برای خیلی از دوستان که اهل دیدن فیلمهای با کیفیت هستن کفایت میکنه بدون دستکاری زیاد ولی برای اتاقهای با نور زیاد مناسب نیست.
مد سینما:
کنتراست 80
برایتنس 70
رنگ 45
دمای رنگ : گرم
NR: خاموش
توی ستاپ:
IFC: روشن
بقیه مواردی رو که اسم نیاوردم بدون تغییر رها کنید.