من که رو نرمال بازی میکنم و این سختی رو یه جورایی احساس میکنم ...شما 2 تا پروفسور ( محمد و شایان) دارید بازی رو روی چه لولی بازی میکنید ؟
اما واقعا موندم چرا دیسک اول بعد از 3/4 ساعت تموم شد ...
گفتیم 11 ساعتی گیم پلی داره حداقل !
من که رو نرمال بازی میکنم و این سختی رو یه جورایی احساس میکنم ...شما 2 تا پروفسور ( محمد و شایان) دارید بازی رو روی چه لولی بازی میکنید ؟
اما واقعا موندم چرا دیسک اول بعد از 3/4 ساعت تموم شد ...
گفتیم 11 ساعتی گیم پلی داره حداقل !
اقا گیم پلی این بازی یه دفعه رفتن بازی نیست که
یه دور با درجه سختی نرمال میری + یه دور با درجه سخای Hard
مجموع این 2 تا میشه طول گیم پلی بازی: دی
من رویه هارد دارم میرم ( البته اسمش فکر نمیکنم هارد باشه )
مشکل تیر رو تویه Chapter 6 به وضوح داشتم که سبک بازیمو از اون به بعد تغییر دادم.
مثلا سبک بازی اینطوری شده که به اعضایه بدنه یارو یک تیر میزنم مثلا پاش بیوفته بعد پاشو بر میدارم میزنم به خودش.
در بیشتر مواقع هم فرار تنها راهه![]()
یعنی الآن داری روی هارد میری ، جاییش برات اونقدر سخت نیست که گیر کنی یا مثلا بزنی رو یه لول پایین تر بری ؟
سایت گیم اسپات به نسخه PS3 بازی نمره 9 رو داده!
این نیم نمره بیشتر هم 100 درصد به خاطر وجود Dead Space Extraction هسش!
من نسخه ی PS3 بازی رو دارم انجام می دم . دیروز انقدر توی بازی غرق شدم 5 ساعت پشت سر هم رفتم و اصلا به Net سر نزدم .
بازی در یک کلام فوق العاده است . باورم نمی شه Dead space 2 انقدر باحال باشه .
گرافیک بازی شاهکاره . کاملا می شه تغییر گرافیکی عالی رو تو بازی حس کرد . دیگه خبری از رنگ های مرده بازی قبلی نیست و رنگ های طبیعی و عالی به کار برده شده . بافت های بازی پیشرفت داشتند و از همه مهمتر طراحی شخصیت ها به خصوص ایزک فوق العاده عالی و طبیعی هستش .
در این شماره آیزک هم صورتش دیده می شه و هم زبونش باز شده !
گیم پلی بازی از همه جهت پیشرفت داشته و مینی گیم H a c k کردن در یا دستگاه اضافه شده .
تنها مشکلی که بازی دارد کم شدن میزان ترس هستش ولی انصافا دو جا از ترس از جا پریدم .
دشمنان هم تنوعشون بیشتر شده .
صحنه های سینمایی بازی شما رو تو جاتون میخ می کنه . تنها بازی که از شدت هیجان ناگهان تو خونه داد زدم و همه به عقلم شک کردن Call of duty 4 بود ولی حالا Dead space باعث شد چشمام از حدقه بیرون بزنند .
حالا تغییری توی بازی های مورد علاقه من به وجود آمد :
Resident evil series
God of war series
Dead space 2
محتوای مخفی: نکته
من دیروز بازی رو گرفتم ...
در یک کلام محشر بود ... از نسخه اولش خیلی پیشرفت کرده بود
به من که بیشتر از نسخه اول چسبید
کلی بهمون حال داد
آقا من 3 روز بازیو خریدم ولی میترسم نصبش کنم!!! آخه تو خونه تنهام کسی نیست میترسم پای xbox سکته کنم! چه کنم؟!!!
به هیج وجه توصیه نمی شه . اصلا دور بازی رو خط بکش مثل اینکه شما از مرگ خودت خبر داری :
یک روز در این فاصلهها خواهم مُرد...!!!؟؟؟
چه کسی این خبر غم انگیز رو به شما داده ؟
به دور از شوخی بشین بازی کن فعلا تا Chapter 8 که زیاد ترسناک نیست بعدش بازی خسته کننده می شه ولی به شدت ترسناک تر می شه و سخت تر . تا این مرحله بازی بیشتر هیجانی هستش تا ترسناک بعد ...
مثل اینکه این بازی هم ریتم خودش رو نمی تونه حفظ کنه و میزان هیجانش یک افت شدید داشته . فعلا Chapter 8 , Chapter 9 چیز جالبی نداشته و در این مورد به Gamespot حق می دم .
گیم پلی بازی قبل خیلی خسته کننده بود فقط باید در باز می کردی و نکروموف می کشتی / این یکیش --- این همه سلاح و دشمن جدید + صحنه های سینمایی + داستان بهتر به همراه شخصیت پردازی بهتر پیشرفت نیست .گیم پلی هم به جز سرعت ایزاک و درگیری ها و همین مینی گیم ( کجاش مینی گیمه ؟) پیشرفت خاصی نداشته که ! دوربین هم مثل قبل کمی اذیت میکنه
در مورد گرافیک هم به نظر من خیلی بهتر از نسخه قبل هستش هر چند نسخه قبل خیلی خوب بود . رنگ های طبیعی تر - محیط های عظیم تر - کاراکتر های بسیار طبیعی تر نسبت به نسخه قبل + افزایش قابل قبول کیفیت بافت هاگرافیک بازی خوب هست اما شاهکار نیست ! زیاد با نسخه فبل فرق نداره که بگیم شاهکار شده , فقط کمی جزئیات و رنگ ها دقیقتر شدن ...
همینطور محیط ها بزرگ شدن , اما واقعا نمیشه گرافیک شاهکاری رو احساس کرد !
Last edited by Hunter lord; 26-01-2011 at 17:04.
گرافیک بازی خوب هست اما شاهکار نیست ! زیاد با نسخه فبل فرق نداره که بگیم شاهکار شده , فقط کمی جزئیات و رنگ ها دقیقتر شدن ...گرافیک بازی شاهکاره . کاملا می شه تغییر گرافیکی عالی رو تو بازی حس کرد
همینطور محیط ها بزرگ شدن , اما واقعا نمیشه گرافیک شاهکاری رو احساس کرد !
گیم پلی هم به جز سرعت ایزاک و درگیری ها و همین مینی گیم ( کجاش مینی گیمه ؟گیم پلی بازی از همه جهت پیشرفت داشته و مینی گیم H a c k کردن در یا دستگاه اضافه شده) پیشرفت خاصی نداشته که ! دوربین هم مثل قبل کمی اذیت میکنه
اما هیجان بازی و ترسی که بوجود میاره 2 برابر قبل شده ! با اون صدای جیییییییغ موجودایی که داره موهای تن هم سییخ میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)