تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 27 اولاول ... 16222324252627 آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 262

نام تاپيک: ADSL Shahrad / شرکت شهراد

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان شهرادی

وضعیت پینگ و قطعی و سرعت سرویس‌های حجمی شهراد چه طوره؟
    سرعت شبانه رایگانش چطوره؟
    واقعا کسی نیست جواب بده؟؟ الان اوضاع شهراد چطوری هست؟ شبانه رایگان از چهار تا ده صبح چطوری هستش؟ اوضاع تک لینک چی؟
    سرویس 2 مگ 10 گیگ درماه.... نویز خطم زیاده نمیتونم نظر قطعی بدم ولی خطو رو 2.5 مگ بستم... تک کانکشن تعریفی نداره ادیت میکنه... قطعی سرویس خیلی کم...

تایم رایگان شبانه ام 4.5 گیگ میگیرم هر شب

2. این کاربر از Amir Sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسانی که از این شرکت سرویس دارند ؛ با توجه به اینکه این شرکت رفته زیر مجموعه شرکت آسیاتک ، آیا سرعت شبانه رایگان این شرکت مثه آسیاتک محدود و داغونه ؟!!

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسانی که از این شرکت سرویس دارند ؛ با توجه به اینکه این شرکت رفته زیر مجموعه شرکت آسیاتک ، آیا سرعت شبانه رایگان این شرکت مثه آسیاتک محدود و داغونه ؟!!
    کسی نبود؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز. شهراد چون یه سرویس‌دهنده کوچیک به حساب می‌آد، و در سال‌های گذشته هم عملکرد چندان خوبی نداشته، بعیده اینجا کاربر فعال ازش پیدا بشه. همین طور که می‌بینی فاصله بین هر پست با پست قبلی تو این تاپیک تا 1 ماه هم می‌کشه.

اما اگه از نظر شما سرعت شبانه رایگان آسیاتک محدود و داغونه مطمئن باش با شهراد وضعیتت بدتر هم خواهد بود. من چند سال پیش تجربه‌اش رو داشتم. یعنی علاوه بر محدودیت از نظر قطعی هم خیلی افتضاح بود. حتی تو ساعت‌های غیررایگان هم قطعی مداوم داشتم. مثلن هر 0.5 تا 1.5 ساعت یک بار قطع می‌شد. عوضش کردم از آسیاتک گرفتم هم که هم از نظر سرعت و هم از نظر پایداری خط بهتر شد برام. (مرکز مخابراتی کاشانی تهران) البته اون موقع آسیاتک تازه داشت سرعت‌های بالاتر از 2مگ به کاربراش می‌داد که واسه من تا 6 مگابیت بسته بودن خط رو اگه اشتباه نکنم.

یه توضیح دیگه هم این که همون موقع هم شهراد با آسیاتک یکی بودن. یعنی خط من بدون طی فرآیند خروج از رانژه و رانژه مجدد بلافاصله رفت روی آسیاتک (ظرف 1 روز).

6. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه personal_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من راضی ام هر شب 7 گیگ می گیرم

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من راضی ام هر شب 7 گیگ می گیرم
    با چه سرویسی؟ و سرعتش چنده؟

داره خودمونی میشه muh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز من میخوام سرویس 10 مگش رو بگیرم، اینطور که مسئول فروش به من گفت به دلیل دانلود زیاد محدود نمیکنن و این سرویس 10 مگ، در ساعات شبانه با سرعت 6 تا 8 مگ میتونم دانلود کنم... خواستم ببینم آیا صحت داره؟ و آیا من که دانلود شبانه زیادی دارم این ISP بدردم میخوره یا نه. (تهران و مرکز نصراللهی)
    Last edited by muh; 09-04-2016 at 13:45.

10. این کاربر از muh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی شهرادی نیست؟

10مگ سرویس داشته باشه؟

میخوام ببینم سرعت دانلود تو شبانه بهش چقدر میده ؟ مثلا 250 کیلوبایت بده یا 500 تا یا 1 مگ در ثانیه

روز چند میده ، شب چند میده رایگان ؟؟؟

کسی این پیام رو هر وقت دید جواب بده بهش
    Last edited by personal_68; 02-05-2016 at 09:54.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان عزیز من میخوام سرویس 10 مگش رو بگیرم، اینطور که مسئول فروش به من گفت به دلیل دانلود زیاد محدود نمیکنن و این سرویس 10 مگ، در ساعات شبانه با سرعت 6 تا 8 مگ میتونم دانلود کنم... خواستم ببینم آیا صحت داره؟ و آیا من که دانلود شبانه زیادی دارم این ISP بدردم میخوره یا نه. (تهران و مرکز نصراللهی)
    کسی شهرادی نیست؟

10مگ سرویس داشته باشه؟

میخوام ببینم سرعت دانلود تو شبانه بهش چقدر میده ؟ مثلا 250 کیلوبایت بده یا 500 تا یا 1 مگ در ثانیه

روز چند میده ، شب چند میده رایگان ؟؟؟

کسی این پیام رو هر وقت دید جواب بده بهش
    دوستان.

شهراد با این که شرکت مستقلیه ولی در عمل نماینده شرکت آسیاتکه. تو سایت آسیاتک هم به عنوان نماینده این شرکت معرفی شده. فقط نکته‌اش اینه که خودش واسه خودش پورت اجاره می‌کنه و IPهاش هم به اسم خودشه. ولی سرویس‌هاش و پهنای باندش رو از خود آسیاتک می‌گیره. چون شرکت محدود و نسبتن کوچیکیه، خیلی به ندرت یوزر فعال تو این انجمن داره.

در واقع شهراد یه جورایی شریک آسیاتکه الآن. مدیرعامل فعلی آسیاتک، قبلن مدیرعامل شهراد بوده. در حال حاضر هم سرویسای شهراد عین سرویس‌های آسیاتکه. به نظر می‌رسه از نظر مشخصات، به ویژه تو شبانه حداکثر مشابه آسیاتک باشه. بعید می‌دونم وضعیت بهتری نسبت به آسیاتک داشته باشه.

من قبلن (حدود 4 سال پیش) از شهراد سرویس داشتم تو مرکز مخابراتی کاشانی تهران. برای من خوب نبود. مشکلشم قطعی‌های مکررش بود. بعدش یه مدتی در حدود 10 ماه از آسیاتک سرویس گرفتم که مشکلات شهراد رو نداشت. (البته اون موقع شبانه رایگان معمولن در حد سرعت اسمی سرویس بود و هنوز شرکت‌ها پهنای باندهای بالای 2مگ نداشتن.)

13. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

muh

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان.

شهراد با این که شرکت مستقلیه ولی در عمل نماینده شرکت آسیاتکه. تو سایت آسیاتک هم به عنوان نماینده این شرکت معرفی شده. فقط نکته‌اش اینه که خودش واسه خودش پورت اجاره می‌کنه و IPهاش هم به اسم خودشه. ولی سرویس‌هاش و پهنای باندش رو از خود آسیاتک می‌گیره. چون شرکت محدود و نسبتن کوچیکیه، خیلی به ندرت یوزر فعال تو این انجمن داره.

در واقع شهراد یه جورایی شریک آسیاتکه الآن. مدیرعامل فعلی آسیاتک، قبلن مدیرعامل شهراد بوده. در حال حاضر هم سرویسای شهراد عین سرویس‌های آسیاتکه. به نظر می‌رسه از نظر مشخصات، به ویژه تو شبانه حداکثر مشابه آسیاتک باشه. بعید می‌دونم وضعیت بهتری نسبت به آسیاتک داشته باشه.

من قبلن (حدود 4 سال پیش) از شهراد سرویس داشتم تو مرکز مخابراتی کاشانی تهران. برای من خوب نبود. مشکلشم قطعی‌های مکررش بود. بعدش یه مدتی در حدود 10 ماه از آسیاتک سرویس گرفتم که مشکلات شهراد رو نداشت. (البته اون موقع شبانه رایگان معمولن در حد سرعت اسمی سرویس بود و هنوز شرکت‌ها پهنای باندهای بالای 2مگ نداشتن.)
    من 4 ماهه کاشانی ام
    قطعی تا حالا نداشته جز یک بار چند ساعت بوده

من راضی ام

15. این کاربر از personal_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •