تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 54 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 540

نام تاپيک: میزگـــــرد فلـــســفـــــی

داره خودمونی میشه MostafaMohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

تا منظور شما از خرافات چی باشه
    خرافه، باوری است که بر پایه واقعیات استوار نیست.
    من بیشتر پست های شما رو تو این تاپیک خوندم و تنها چیزی که فهمیدم اینه که همیشه تکرار می کنید من به فلان چیز اعتقاد ندارم برام اثباتش کنید!
    با توجه به قید "همیشه" لطف کنید نقل قول کنید. بعلاوه اینکه من با ادعای بدون دلیل که کاملا هم بدیهی باهاش رفتار میشه چطور باید ارتباط برقرار کنم؟

توصیف خدا هم مثل توصیف حالت آبه
    اگه داخل یه ظرف مکعب شکل ریخته بشه به شکل اون در میاد و داخل یه لیوان استوانه ای هم ریخته بشه می گن آب استوانه ست!
    با این تفاسیر میشه نتیجه گرفت امکان داره خدا در بت هم وجود داشته باشه، درسته؟

داره خودمونی میشه MostafaMohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

درضمن اگه فیلسوف نیستی اومدی اینجا تفریح کنی ..........
    یعنی شما فقط کسانی رو که فیلسوف باشند اینجا راه میدین؟ متاسفانه من مطالعات ام پیرامون فلسفه در حد اطلاعات عمومی بوده.
    حرف من رو به خودم نگو
    در پست قبلی فلسفه ام در زندگی رو گفتم.

این جواب من نبود من میگم اگه خدا رو قبول نداری پس حرف خودت روبزن وبه قرآن کار نداشته باش.
    خوب اینطور نیست که یک کسی رو قبول نداری، هرچی اون گفت برعکس فکر کنی تو قرآن هم آیه های بدرد بخور هست، از نظر من اینکه خدا اونا رو گفته، یا خدا اونا رو نگفته دلیل بر این نمیشه که اون حرف ها کاملا درست اند یا اون حرف ها کاملا غلط اند.

پس این چیه
    البته به شما هم می گم خدای شما وجود نداره
    خسته نباشی من هم میگم خدای من وجود داره
    الان که گفتی خدا وجود نداره به قول خودت ثابت کن که حرفت درسته
    باشه حالا که اینقدر اصرار داری وارد این بحث هم میشم.
    جمله خدا وجود دارد، صفت وجود داشتن رو به چیزی به اسم خدا اختصاص میده. آیا واقعیتی سراغ دارین که حالتی داشته باشد ولی هرگز فاعل هیچ فعلی نباشد یا هرگز مفعول هیچ فعلی نشود؟

3. این کاربر از MostafaMohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه msshamraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T A B R I Z

پيش فرض

فقط یک جمله برای بعضی ها : برای یک فیلسوف هیچ چیز قطعیت ندارد .

به عنوان مثال دوستی که میگه قران حقیقت نداره با دوستی که میگه قران حقیقت داره هر دو به یک اندازه اشتباه می کنند .
    یک فیلسوف هیچ وقت قطعی حرف نمیزنه !

فیلسوف دنبال علت هاست نه پاسخ دادن به پرسش ها !
    Last edited by msshamraz; 01-05-2010 at 15:42.

5. 3 کاربر از msshamraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

1.اگر به توضیحاتم توجه میکردین جوابتون رو داده بودم
    منبع عقل شماست
    شما نیز اگر به پست من توجه می‌کردید جواب همین گفته شما داده شده:
    منبع عقل و نقل است.

.میشه این علمشون رو توضیح بدین و یکم تشریح کنین
    آخه راستش من علمی نمیبینم لطفآ بهم نشون بدین
    آقای مکارم شیرازی هم در صحبت هاشون از قول همون علمی حرف میزنن که اسم کفر رو روش گذاشتن
    من حرفی نمیزنم و منتظر توضیحات شما در این ضمینه هستم
    با توجه به‌این‌که شما مدعی هستید هر کس می‌تواند با عقل مسلمان باشد و نباید تقلیدی شود و...، توجه شما را جلب می‌کنم به این آیه: «وما کان المؤمنون لیَنفِروا کافةً، فلو لا نَفَرَ من کلّ فرقةٍ منهم طائفةٌ لیتفَقَّهوا فی الدین و لیُنذِروا قومهم إذا رجعوا إلیهم لعلهم یَحذَرون»[۹:۱۲۲]

در پاسخ چند نمونهٔ سادهٔ متفاوت میارم که برای هر یک نیاز به علم خاصی هست.
    ۱: مفهوم این جمله را با عقل خودتان توضیح دهید: «بسم الله الرحمن الرحیم»[۱:۱] می‌خواهم بدونم معنا و مفهومش چی هست.
    ۲: با عقل خودتان نوضیح دهید منظور از «قل ما أسألکم علیه من أجر؛ إلا من شاء أن یتخذ إلی ربه سبیلاً»[۲۵:۵۷] چیست آیا کسی که ایمان می‌آورد باید به پیامبر اجر بدهد؟!
    ۳: ... (اگر لازمه انشاءالله بعداً الآن وقت ندارم)

4.یاران مورد اعتماد پیامبر فرق میکنن با....
    برای تشخیص فرقشون فقط یکبار نهج البلاغه رو مطالعه کنید
    بازهم توصیه می‌کنم کتاب یاد شده رو بخونید.
    زبیر بن عوام و طلحه هم از یاران نزدیک پیامبر بودند
    ضمناً نهج‌البلاغه کتاب داستان نیست که یک دور مطالعه کنیم و همه چیزش رو بفهمیم و...

8.من از هیچ کسی نه تقلید کردم و نه میکنم و نه خواهم کرد
    مرجع من فقط عقلم هست در راستای انسانیت
    البته من الگوهایی داشتم ولی تقلید نکردم و خودم راهشون رو کشف و دنبال کردم
    نه اینکه دیدم فلانی سرش بالاست و بالا رو نگاه میکنه منم سرمو بگیرم بالا ببینم داره به چی نگاه میکنه
    این مسأله خیلی ساده‌ست نمی‌دونم چرا می‌پیچونید. طبق دیدگاه شما اگر کسی بیمار بشه و پیش پزشک متخصص و جراح بره و نخواد تقلید کنه باید چه کار کنه؟ می‌بینید که بدون تقلید ممکن نیست، هرچند تا جای امکان فرد باید از عقل خودش استفاده کنه (تا جایی که علمش میرسه).
    9.حرفاتون درسته ولی دوست من اسلام و حرکت به سمتش در زبان نباید باشه
    همه چیز ما الان زبونیه و در واقعیت هیچ
    اگر واقعاً این طور باشه بله اشکال داره.
    همه بی اعتقاد با یک ریش و یقه ی بسته
    از کجا می‌دونید اون‌ها بی‌اعتقادند و شما بااعتقاد؟

البته من معتقدرم جهنمی وجود نداره چون خداوند فقط مثبت هست و فقط مثبت آفریده
    پس جهنمی نمیتونه وجود داشته باشه
    بنابر این گفته شر هم نباید وجود داشته باشه که این‌طور نیست.
    و در جواب این که خدا مثبته، اصلاً منفی «موجود» نیست، بلکه از عدم هست. اگر جایی چیز منفی هست به دلیل هست که در آن جا چیز مثبت نیست. البته قضیه‌اش مفصله. (ر.ک. جلد ۶ مجموعه آثار مطهری)
    مثلآ گفته شده پیامبر به جایی وارد شده در بهشت که کسی نمیتونه وارد بشه
    این اشاره به همون قصر داره که تغریبآ کسی نمیتونه وارد بشه
    می‌تونه اشاره به هزاران چیز دیگر هم باشه.
    دوستان فرق اسلام واقعی و اندیشه ی 7 با شبه دین اینجا مشخص میشه
    دین میگه برید خونه هاتون رو مستحکم بسازید تا از زلزله در امان باشید و شبه دین میشگه...
    کجای دین چنین چیزی گفته شده؟
    آقای جنتی دیروز فرمودن که کمتر گناه کنید و صدقه بدین تا از خطر زلزله در امان باشین
    مگه ایشون اسلام ناطقه که از حرفشون دارید نتیجه‌گیری می‌کنید. ضمن این‌که «يا اَيُّها الَّذين آمنوا لا یَسخر ...»[۴۹:۱۱]

ترجیح میدهم کفشهایم را بپوشم و راه بروم و به خدا فکر کنم،تا اینکه به مسجد بروم و به کفشهایم فکر کنم.دکتر علی شریعتی
    بنده که کسی رو در مسجد ندیدم وسط نماز یاد کفش‌هایش بیفتد. و همی‌طور کسی که وسط خیابان یاد خدا بیفتد!

7. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

آیا واقعیتی سراغ دارین که حالتی داشته باشد ولی هرگز فاعل هیچ فعلی نباشد یا هرگز مفعول هیچ فعلی نشود؟
    با کلمات بازی نکن
    باشه حالا که اینقدر اصرار داری وارد این بحث هم میشم.
    یعنی تا الان تو بحث نبودی
    کجای دین چنین چیزی گفته شده؟
    داخل همون قرآنی که ازش آیه میاری
    مگه ایشون اسلام ناطقه که از حرفشون دارید نتیجه‌گیری می‌کنید.
    در جامعه ای که هیچ کس سراغ دین نمیره وفقط تقلید میکنه بله
    خوب مگه وجود داره
    از کجا می‌دونید اون‌ها بی‌اعتقادند و شما بااعتقاد؟
    از این جا
    آقای جنتی دیروز فرمودن که کمتر گناه کنید و صدقه بدین تا از خطر زلزله در امان باشین

9. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

خرافه، باوری است که بر پایه واقعیات استوار نیست.
    اون چیزی که واقعی می پنداریم باید با حواس 5 گانهقابل مشاهده، اندازه گیری و ثبت باشه
    چیزایی مثل نور مادون قرمز هم وجود داره که با کمک ابزار خاصی می شه اونها رو مشاهده کرد
    اینا طیف بسیار کوچکی از واقعیات رو شامل می شه
    با این حواس محدود آیا می شه به طور حتم گفت که مثلا چیزی به اسم جن چون قابل مشاهده نیست وجود نداره؟

با توجه به قید "همیشه" لطف کنید نقل قول کنید. بعلاوه اینکه من با ادعای بدون دلیل که کاملا هم بدیهی باهاش رفتار میشه چطور باید ارتباط برقرار کنم؟
    خودت می تونی یه جمع بندی از پستایی که اینجا دادی داشته باشی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعلاوه اینکه برای بررسی یک ادعای دروغین در درجه ی اول باید دروغ بودنش اش ثابت بشه

با این تفاسیر میشه نتیجه گرفت امکان داره خدا در بت هم وجود داشته باشه، درسته؟
    در بت هم وجود داره
    در اصل همه ی دنیا از یک وجود واحد تشکیل شده
    Saeeddz هم صفحه 24 به این مطلب اشاره کرده که همه ی مواد از یک نوع ذره ی واحد به اسم انرژی ساخته شدن
    اما مشکل بت پرستی، چند خدایی بودنه که با اصل توحید و یگانگی همه ی جهان در تضاده
    Last edited by *Necromancer; 01-05-2010 at 20:50.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

شمایی که هم به شر باور دارید و هم به صفات خداوند ، چطور برهان شر را توجیه میکنید ؟

اون چیزی که واقعی می پنداریم باید با حواس 5 گانهقابل مشاهده، اندازه گیری و ثبت باشه
    چیزایی مثل نور مادون قرمز هم وجود داره که با کمک ابزار خاصی می شه اونها رو مشاهده کرد
    اینا طیف بسیار کوچکی از واقعیات رو شامل می شه
    با این حواس محدود آیا می شه به طور حتم گفت که مثلا چیزی به اسم جن چون قابل مشاهده نیست وجود نداره؟
    خب این برمیگرده به پنهان الهی که در جواب مادون قرمز و ... چنین جوابی دادند :

انسان از کجا میداند امواج رادیویی و فروسرخ وجود دارند؟ آیا غیر از این است که اثر مشتق شده از وجود آنها را دیده و یا با هر ارگان حسی دیگری وجود آنرا دریافت حسی کرده است؟ ممکن است از لحاظ فیزیکی بتوان گفت منظور از آشکار بودن همان "قابل اندازه گیری کردن" باشد، امواج رادیویی و مادون قرمز از جنس انرژی موجی هستند و دوره و طول موج آنها قابل اندازه گیری کردن است، ما از آنجایی که این امواج بر ما آشکار شده اند یعنی توانسته ایم آنها را اندازه بگیریم و بسنجیم به وجود آنها پی برده ایم. پس ما به نحوی توانسته ایم وجود این چیزها را دریافت حسی کنیم.

ولی جن ، نه اثر آن در زندگی انسان معلوم شده ، نه قابل اندازه گیری میباشد !

جن فقط در حد یک اسم هست !

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الف)با اجازه شما من این بحث رو در پیغام خصوصی دنبال کنم

ب)اگر آقای احمدی نژاد همچین نظری دارن، نظرشون محترم، این هم نظری من و ایشون اتفاقی بود، من دردهایی رو مثال زدم که تصور می کردم بین هردومون مشترک باشه، حالا اگه مشترک نیست عیبی نداره.
    ج)بعلاوه اینکه شما هم کم با ایشون هم نظر نیستید ولی من هیچ وقت ایشون رو به شما تعمیم نداده بودم.

د)اگه میشه من هم تو این بحث دخالت کنم، خوب اینکه نمیشه یک پدیده ای که شما ادعا می کنی در دین نبوده، به عینه هم می بینید نتنها کاهش پیدا نمیکنه بلکه داره افزایش پیدا میکنه بعلاوه اینکه یه مدتیه به بقیه امور هم شیوع پیدا کرده، ادعا هم میکنید این بدعت نتنها در ذات اسلام نیست بلکه با ذات اون تضاد داره و از طرفی هیچ عامل خارجی هم سعی در حذف اون نمی کنه.
    ه)عزیز دلم این چیزی که به طرفت میاد اگه واقعا دوست تو نیست، تا اونجایی که من می بینم می خواد از روت رد بشه!
    و)بعلاوه اینکه تا اونجایی که من خوندم موسی وقتی قوم خودش رو مشغول پرستش گوساله سامری دید، گوش هارون رو اونقدر پیچوند و سر هارون رو اونقدر به صورت اش نزدیک کرد که صورت هارون قرمز شد و با حالت ناله عذرش رو گفت، البته بستگی داره نظر اهل سنت رو در مورد این نوع کارهای شیعه قبول کنی یا نه ولی موسی تو اون موقعیت پیامبر نبود؟
    الف)من بااساتیدحوزه ودانشگاه وحتی طلاب زیادی بحث کردم واینطوری تونستم یادبگیرم که چطور میشه گذشته ازخداوپیغمبرحتی ازامام خمینی هم ایرادگرفت وکسی نتونه بهم بگه بالای چشمت ابروست. من آدمی نیستم که ازکسی تعریف کنم ونمیخوامم باهات احساسی برخوردکنم که فکرکنی هندونه میذارمو این حرفا دیگه اینقدم اح...ق نیستم که کسی مثل شمارو زبونم لال ساده فرض کنم. به من افتخار میدی دوست عزیز. ممنونم میشم.
    ب)منظورم این بودکه برای حرف اولمون مثال بیارم که بگم رجال سیاسی هم به این چیزافکرمیکنن ولی واقعا ایشون تونست مردم رو قانع کنه؟ فکرنکنم.البته حج هم ماجراهایی داره که سرفرصت باهم صحبت میکنیم. راستش من توحرف زدن خیلی تنبلم چه برسه بخوام تایپ کنم. منوببخش.
    ج)اتفاقازمانی که ایشون شهرداربود من یکبارباهاش مباحثه داشتم وچندبارباهم باحاج آقاسهرابی معاون فرهنگی اون زمان ولی خودشون این حرف شمارو تاییدنمیکنند.دلیلشم واضحه چون جوان یک روح انقلابیه خاصی داردکه گاهی باعث میشود بدمستی بکند.اگرچه این احساس خیلی باارزش است ولی گاهی باعث میشودکه ماراازمسیری که میتواندمارابه هدفمان نزدیک کند دورکند.برای همین هم ای کاش به قول شماازاول هم زیستی میکردم ولی آنموقع فکرمیکردم خوردن بیت المال آدم رابی غیرت میکند.
    د)بازم عذرمیخوام ولی سوال من شایدشمارابه اشتباه انداخته باشد اما جوابش خیلی جالب است چون برای خودمن خیلی آموزنده بوده امیدوارم آقاسعیدگل ازمن ناراحت نشود ولی منتظرجوابم میمانم.
    ه)ازروی من که بارها ردشده. دیگر دوره آدم کشی درین کشورتمام شده. الان آبرووحیثیت وشرافت را ترور میکنند.
    و)خوب اونها دوتا داداش بودن موسی هم حتما بزرگه بوده خواسته ادبش کنه... ببخشیدبه شوخی گفتم... متاسفانه بعضی مذهبیهای سرشناس ماتلاششان اینست که بگویندخشونت درمتن اسلام است درحالیکه عیسی ومحمد تاجایی که من میدانم قلبهای رئوفی داشتند.متاسفانه خودآنهاهم نتوانستندجلوی خیلی از خشونتهارابگیرند.بطورمثال محمدی که یک چوپان بیسواد بودوقتی رسالتش رااعلام کرداول ازهمه برده هابه او ایمان آوردنداما درنهایت عرب جاهل که حتی به دخترنوزادش رحم نمیکرد اورامجبوربه پذیرش برده داری کرد. من فکرنمیکنم محمدآنچنان هم درمیان عرب محبوب بوده باشدوگرنه علی جسدفاطمه رامخفیانه دفن نمیکرد.

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

امواج رادیویی و مادون قرمز از جنس انرژی موجی هستند و دوره و طول موج آنها قابل اندازه گیری کردن است،
    منم همینو گفتم
    ولی جن ، نه اثر آن در زندگی انسان معلوم شده
    اگه اینطور باشه که می گی پس داستانهایی در مورد جن از کجا سرچشمه می گیرن؟
    غیر از اینه که مردم مشاهداتی کردن که براش علتی نداشتن؟

نه قابل اندازه گیری میباشد !
    برای همین مثال مادون قرمز رو آوردم
    آیا قبل از ساخت طیف سنج مادون قرمز این اشعه وجود نداشته؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

كنفسيوس گفت به اندازه تمام موجودات روي زمين خدا وجود داره

15. 2 کاربر از Old_Chater بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •