1.اگر به توضیحاتم توجه میکردین جوابتون رو داده بودم
منبع عقل شماست
شما نیز اگر به پست من توجه میکردید جواب همین گفته شما داده شده:
منبع عقل و نقل است.
.میشه این علمشون رو توضیح بدین و یکم تشریح کنین
آخه راستش من علمی نمیبینم لطفآ بهم نشون بدین
آقای مکارم شیرازی هم در صحبت هاشون از قول همون علمی حرف میزنن که اسم کفر رو روش گذاشتن
من حرفی نمیزنم و منتظر توضیحات شما در این ضمینه هستم
با توجه بهاینکه شما مدعی هستید هر کس میتواند با عقل مسلمان باشد و نباید تقلیدی شود و...، توجه شما را جلب میکنم به این آیه: «وما کان المؤمنون لیَنفِروا کافةً، فلو لا نَفَرَ من کلّ فرقةٍ منهم طائفةٌ لیتفَقَّهوا فی الدین و لیُنذِروا قومهم إذا رجعوا إلیهم لعلهم یَحذَرون»[۹:۱۲۲]
در پاسخ چند نمونهٔ سادهٔ متفاوت میارم که برای هر یک نیاز به علم خاصی هست.
۱: مفهوم این جمله را با عقل خودتان توضیح دهید: «بسم الله الرحمن الرحیم»[۱:۱] میخواهم بدونم معنا و مفهومش چی هست.
۲: با عقل خودتان نوضیح دهید منظور از «قل ما أسألکم علیه من أجر؛ إلا من شاء أن یتخذ إلی ربه سبیلاً»[۲۵:۵۷] چیست آیا کسی که ایمان میآورد باید به پیامبر اجر بدهد؟!
۳: ... (اگر لازمه انشاءالله بعداً الآن وقت ندارم)
4.یاران مورد اعتماد پیامبر فرق میکنن با....
برای تشخیص فرقشون فقط یکبار نهج البلاغه رو مطالعه کنید
بازهم توصیه میکنم کتاب یاد شده رو بخونید.
زبیر بن عوام و طلحه هم از یاران نزدیک پیامبر بودند
ضمناً نهجالبلاغه کتاب داستان نیست که یک دور مطالعه کنیم و همه چیزش رو بفهمیم و...
8.من از هیچ کسی نه تقلید کردم و نه میکنم و نه خواهم کرد
مرجع من فقط عقلم هست در راستای انسانیت
البته من الگوهایی داشتم ولی تقلید نکردم و خودم راهشون رو کشف و دنبال کردم
نه اینکه دیدم فلانی سرش بالاست و بالا رو نگاه میکنه منم سرمو بگیرم بالا ببینم داره به چی نگاه میکنه
این مسأله خیلی سادهست نمیدونم چرا میپیچونید. طبق دیدگاه شما اگر کسی بیمار بشه و پیش پزشک متخصص و جراح بره و نخواد تقلید کنه باید چه کار کنه؟ میبینید که بدون تقلید ممکن نیست، هرچند تا جای امکان فرد باید از عقل خودش استفاده کنه (تا جایی که علمش میرسه).
9.حرفاتون درسته ولی دوست من اسلام و حرکت به سمتش در زبان نباید باشه
همه چیز ما الان زبونیه و در واقعیت هیچ
اگر واقعاً این طور باشه بله اشکال داره.
همه بی اعتقاد با یک ریش و یقه ی بسته
از کجا میدونید اونها بیاعتقادند و شما بااعتقاد؟
البته من معتقدرم جهنمی وجود نداره چون خداوند فقط مثبت هست و فقط مثبت آفریده
پس جهنمی نمیتونه وجود داشته باشه
بنابر این گفته
شر هم نباید وجود داشته باشه که اینطور نیست.
و در جواب این که خدا مثبته، اصلاً منفی «موجود» نیست، بلکه از عدم هست. اگر جایی چیز منفی هست به دلیل هست که در آن جا چیز مثبت نیست. البته قضیهاش مفصله. (ر.ک. جلد ۶ مجموعه آثار مطهری)
مثلآ گفته شده پیامبر به جایی وارد شده در بهشت که کسی نمیتونه وارد بشه
این اشاره به همون قصر داره که تغریبآ کسی نمیتونه وارد بشه
میتونه اشاره به هزاران چیز دیگر هم باشه.
دوستان فرق اسلام واقعی و اندیشه ی 7 با شبه دین اینجا مشخص میشه
دین میگه برید خونه هاتون رو مستحکم بسازید تا از زلزله در امان باشید و شبه دین میشگه...
کجای دین چنین چیزی گفته شده؟
آقای جنتی دیروز فرمودن که کمتر گناه کنید و صدقه بدین تا از خطر زلزله در امان باشین
مگه ایشون اسلام ناطقه که از حرفشون دارید نتیجهگیری میکنید. ضمن اینکه «يا اَيُّها الَّذين آمنوا لا یَسخر ...»[۴۹:۱۱]
ترجیح میدهم کفشهایم را بپوشم و راه بروم و به خدا فکر کنم،تا اینکه به مسجد بروم و به کفشهایم فکر کنم.دکتر علی شریعتی
بنده که کسی رو در مسجد ندیدم وسط نماز یاد کفشهایش بیفتد. و همیطور کسی که وسط خیابان یاد خدا بیفتد!