تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 79 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 783

نام تاپيک: Metro 2033

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام بچه ها من بالاخره بازیو گیر آوردم عجب بازیه من دارم رو VERY HIGH بازی می کنم بازی بسار روانه اما یه چیزی خیلی عجیبه به محزی که اجراش می کنی یه پیغام میده که درایور VGA آپدیت نیست آخرین درایور بگیر درصوتی که ماله من آخرین ورژن هست بعد یه مشکل دیگه هم که داره وقتی نزدیک دیوار میشم افت فریمپیدا میکنه گاهی یهو SLOW میشه
    (موقع تیراندازی)
    دوستان میشه بگن مشکل از چیه ؟
    شما میشه تمام سیستمت رو با جزیات بنویسی ؟
    چون والا ما از pc gamer های خبره شنیدیم که سنگین ترین engine موجود فعلا ماله این بازی هست که حتی با physic هم کم میاره

داره خودمونی میشه vahid2533's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در تونل که با دوستانش به طرف حیوانات تیراندازی می کند باید کدام تونل را منفجر کرد تا هیولا حمله نکند اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه shaaheen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا واسه منم اين بازي activation code ميخواد.كسي تو قسمت مربوطه هم آدمو ...ش حساب نميكنه.يكي به دادم برسه.7 گيگ گذاشتم دانلود شه آخرشم ...

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شما میشه تمام سیستمت رو با جزیات بنویسی ؟
    چون والا ما از pc gamer های خبره شنیدیم که سنگین ترین engine موجود فعلا ماله این بازی هست که حتی با physic هم کم میاره

انگاری حق با شماست من الان MASS EFFECT رو نصب کردم رونه بابا این چیه آحه که اینقدر سنگینه ؟

پچی چیزی قرار نیست بیاد ؟ که مشکله گرافیکی بازیو حل کنه؟

چون الان که رفتم جلو تو فضای اصلی باز خیلی SLOW شد

من تا به حال با لپ تاپ اکثر بازی های سنگین رو با راحتی بازی کردم الا این

من 8600M GT دارم اما شاید باورتون نشه بازیهایی مثل DIRT 2 که مینیمم 8800 می خواست من بدون افت فریم روی HIGH دارم بازی می کنم اما این به مورد خیلی عجیبه

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

مثل اینکه باید فردا یه نسخه pc بخرم ببینم جریان چیه چون دوستانی که خریده بودن خیلی لذت می برن و
    هیچ مشکلی هم درش ندیده بودن نه اروم میشه نه افت فریم داره.

آقا واسه منم اين بازي activation code ميخواد.كسي تو قسمت مربوطه هم آدمو ...ش حساب نميكنه.يكي به دادم برسه.7 گيگ گذاشتم دانلود شه آخرشم ...
    شاهین جان اخه برادر من از بیرون بخری که راحتتره نه کد می خواد نه چیز دیگه...ارزون تر هم هست .

انگاری حق با شماست من الان MASS EFFECT رو نصب کردم رونه بابا این چیه آحه که اینقدر سنگینه ؟

پچی چیزی قرار نیست بیاد ؟ که مشکله گرافیکی بازیو حل کنه؟

چون الان که رفتم جلو تو فضای اصلی باز خیلی SLOW شد

من تا به حال با لپ تاپ اکثر بازی های سنگین رو با راحتی بازی کردم الا این

من 8600M GT دارم اما شاید باورتون نشه بازیهایی مثل DIRT 2 که مینیمم 8800 می خواست من بدون افت فریم روی HIGH دارم بازی می کنم اما این به مورد خیلی عجیبه
    High بازی کردن ملاک اصلی نیست روزلیشن رو چقدر میزاشتی که از بابت فریم افت نداشتی..؟؟
    قول می دم اگه بزاری روی 1050 که افت زیادی پیدا می کنی...

---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------

در تونل که با دوستانش به طرف حیوانات تیراندازی می کند باید کدام تونل را منفجر کرد تا هیولا حمله نکند اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم
    بعد این که پریدی اون زیر رو میگی یا بعدش...؟؟
    چونیه جاش می پری زیر یه دیوار غول ها رد میشن بعد میری پیش دوستات.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shaaheen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاهین جان اخه برادر من از بیرون بخری که راحتتره نه کد می خواد نه چیز دیگه...ارزون تر هم هست .
    داش حامد گل اول سال نوت مبارك ايشاللا سال خوبي داشته باشي.كم پيدايي راستي؟آره به خدا الآن مجبورم يه كرك 2 گيگي دانلود كنم كه steam رو دور بزنه و كد نخواد

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

[QUOTE=layken;4785903]

High بازی کردن ملاک اصلی نیست روزلیشن رو چقدر میزاشتی که از بابت فریم افت نداشتی..؟؟
    قول می دم اگه بزاری روی 1050 که افت زیادی پیدا می کنی...

---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------

عزیر من آخره رز لپ تاپم 1280 در 800 با همین رز هم بازی بدون افت فریم انجام میدم

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

2 تاست.باید دلو بزنی به دریا از وسط اون حیونا بری بترکونی. 1- برو جلوتر یک سری پله هست که میره بالا. برو بالا بعد در انتهای مسیرت پله برقی هست. روی دیوار سمت چپ نزدیک به ورودی یک جایی برای گذاشتن بمب هست.
    2- یکی هم ریل راه اهن رو دنبال کن میرسی به اخر ریل که خودش خرابه(نمی دونم از راهی که خودش بسته هست چطوری اون حیونا میان؟) یک بمب هم بزار اونجا. محلی که بمب رو میزاری درست رو خوده خرابه هاست.فقط بعدش سریع دور شو که خودت هم منفجر نشی

پروفشنال mohammadaliarmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ببخشید با گرافیک ATI 4650 و CPU 5200 و رم 4 این بازی با چه کیفیتی اجرا میشه ؟

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سبک بازی ترسناکه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •