شما میشه تمام سیستمت رو با جزیات بنویسی ؟
چون والا ما از pc gamer های خبره شنیدیم که سنگین ترین engine موجود فعلا ماله این بازی هست که حتی با physic هم کم میاره
شما میشه تمام سیستمت رو با جزیات بنویسی ؟
چون والا ما از pc gamer های خبره شنیدیم که سنگین ترین engine موجود فعلا ماله این بازی هست که حتی با physic هم کم میاره
در تونل که با دوستانش به طرف حیوانات تیراندازی می کند باید کدام تونل را منفجر کرد تا هیولا حمله نکند اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم
آقا واسه منم اين بازي activation code ميخواد.كسي تو قسمت مربوطه هم آدمو ...ش حساب نميكنه.يكي به دادم برسه.7 گيگ گذاشتم دانلود شه آخرشم ...![]()
انگاری حق با شماست من الان MASS EFFECT رو نصب کردم رونه بابا این چیه آحه که اینقدر سنگینه ؟
پچی چیزی قرار نیست بیاد ؟ که مشکله گرافیکی بازیو حل کنه؟
چون الان که رفتم جلو تو فضای اصلی باز خیلی SLOW شد
من تا به حال با لپ تاپ اکثر بازی های سنگین رو با راحتی بازی کردم الا این
من 8600M GT دارم اما شاید باورتون نشه بازیهایی مثل DIRT 2 که مینیمم 8800 می خواست من بدون افت فریم روی HIGH دارم بازی می کنم اما این به مورد خیلی عجیبه
مثل اینکه باید فردا یه نسخه pc بخرم ببینم جریان چیه چون دوستانی که خریده بودن خیلی لذت می برن و
هیچ مشکلی هم درش ندیده بودن نه اروم میشه نه افت فریم داره.
شاهین جان اخه برادر من از بیرون بخری که راحتتره نه کد می خواد نه چیز دیگه...ارزون تر هم هست .آقا واسه منم اين بازي activation code ميخواد.كسي تو قسمت مربوطه هم آدمو ...ش حساب نميكنه.يكي به دادم برسه.7 گيگ گذاشتم دانلود شه آخرشم ...![]()
High بازی کردن ملاک اصلی نیست روزلیشن رو چقدر میزاشتی که از بابت فریم افت نداشتی..؟؟انگاری حق با شماست من الان MASS EFFECT رو نصب کردم رونه بابا این چیه آحه که اینقدر سنگینه ؟
پچی چیزی قرار نیست بیاد ؟ که مشکله گرافیکی بازیو حل کنه؟
چون الان که رفتم جلو تو فضای اصلی باز خیلی SLOW شد
من تا به حال با لپ تاپ اکثر بازی های سنگین رو با راحتی بازی کردم الا این
من 8600M GT دارم اما شاید باورتون نشه بازیهایی مثل DIRT 2 که مینیمم 8800 می خواست من بدون افت فریم روی HIGH دارم بازی می کنم اما این به مورد خیلی عجیبه
قول می دم اگه بزاری روی 1050 که افت زیادی پیدا می کنی...
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
بعد این که پریدی اون زیر رو میگی یا بعدش...؟؟در تونل که با دوستانش به طرف حیوانات تیراندازی می کند باید کدام تونل را منفجر کرد تا هیولا حمله نکند اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم
چونیه جاش می پری زیر یه دیوار غول ها رد میشن بعد میری پیش دوستات.
داش حامد گل اول سال نوت مبارك ايشاللا سال خوبي داشته باشي.كم پيدايي راستي؟آره به خدا الآن مجبورم يه كرك 2 گيگي دانلود كنم كه steam رو دور بزنه و كد نخواد![]()
[QUOTE=layken;4785903]
High بازی کردن ملاک اصلی نیست روزلیشن رو چقدر میزاشتی که از بابت فریم افت نداشتی..؟؟
قول می دم اگه بزاری روی 1050 که افت زیادی پیدا می کنی...
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
عزیر من آخره رز لپ تاپم 1280 در 800 با همین رز هم بازی بدون افت فریم انجام میدم
2 تاست.باید دلو بزنی به دریا از وسط اون حیونا بری بترکونی. 1- برو جلوتر یک سری پله هست که میره بالا. برو بالا بعد در انتهای مسیرت پله برقی هست. روی دیوار سمت چپ نزدیک به ورودی یک جایی برای گذاشتن بمب هست.
2- یکی هم ریل راه اهن رو دنبال کن میرسی به اخر ریل که خودش خرابه(نمی دونم از راهی که خودش بسته هست چطوری اون حیونا میان؟) یک بمب هم بزار اونجا. محلی که بمب رو میزاری درست رو خوده خرابه هاست.فقط بعدش سریع دور شو که خودت هم منفجر نشی![]()
ببخشید با گرافیک ATI 4650 و CPU 5200 و رم 4 این بازی با چه کیفیتی اجرا میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)