------------------Deleted------------------
bye everyone
bye everyone
Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:46.
من هرکاری کردم نشد که بشه
زنگ زدم سام
گفتن که باید " آیسی فلشش رو نصب کنیم " یه همچین چیزی ( به همون VIP سامسونگ زنگ زدم که شمارش رو دادم خدمتتون )
بعد گفتن آدرس بدید . منم آدرس دادم . بهم یه شماره دادند که نزدیکترین نمایندگی سام به ما بود
ولی من زنگ نزدم هنوز
شاید هفته آینده اینکار رو کردم و نتیجه اش رو می نویسم اگر رفتم سراغش
...
در مورد دوربین هم
اگر دوست داشتید یه سری به قسمت مشاوره برای خرید دوربین بزنید . من اونجا به نتایجی رسیدم ( سونی می خرم احتمالا )
راستی اگر دوست داشتید بعضی از این فیلمهای HD سونی W290 رو از همون سایته که گفتم دانلود کنید ( 7-8 مگابایتی هم داره ) بنظر من برای یه دوربین فسقلی واقعا فوق العاده س . با B690 هم بشدت رفاقت و صمیمیت و صفا و مودت دارد ( در بحث اجرا البته )
امشب یکجایی مهمونی بودیم
تلوزیونشون X350 بود که حدودا 4.5 خریده بودن و می گفتن الان بالای 5 میلیونه !! ( راست و دروغش پای خودشون )
بلحاظ طراحی و دکور من این سونی رو بیشتر از b690 پسندیدم . بنظرم خیلی شیک و کلاسیک اومد و b690 اسپرت بود پیشش
بلحاظ کیفیت صدا ، صدای قوی و رسایی داشت
اما بلحاظ تصویر
شما منو می شناسید که اهل برندبازی نیستم
اما
بنظر من تصویر این تلوزیون یک افتضاح به تمام معنی بود !
بقدری تصویر بی روح و کمرنگ بود ( شاید حتی کمتر از s10 ) که دهن من باز مونده بود
ما سریال گاوصندوق رو داشتیم می دیدیم که رفتیم خونه ی اونا . اغراق نیست اگر بگم کیفیت رنگ 60-70 درصد پایین تر بود
و همچنین موقع خیلی هم لرزش داشت تصویرشون
الان هم اومدم یه سرچی کردم دیدم نوشتن از رده خارج شده !!! یکجایی هم خوندم که کنتراستش خیلی پایینه و فکر کنم مشکل همین هم بود که رنگها اونقدر بی روح بود . نمی دونم واقعا
امشب تازه قدر کنترلهای رنگی که ما توی مود استاندارد داریم رو دونستم .
مگه سری x آخرین ورژنهای سونی نیست ؟ مگه x450 آخر سونی نیست ؟ پس این x350 چرا اینجوری بود ؟!
حدسی که من زدم این بود که بلد نبودن تنظیمش کنن . البته خودشون گفتن کلی باهاش ور رفتیم
بعدشم گفتم شاید رسیورشون قدیمیه ( که بنظر من ربطی به این نداشت چون منو های ----- هم رنگ و رو رفته بود )
قرار شد جمعه بیان ----- ما رو ببرن یه تستی بکنن
نتیجه رو اینجا بعدا می نویسم
فقط تا اطلاع ثانوی سمت x350 نرید تا من آپدیت کنم
این سریال گاو صندوق به نظر من کیفیتش خیلی خوبه..نظرتون چیه کسانی که b690دارن و کسانی که جی 10 دارن از این سریال عکس از تی وی بگیرن بزارن؟؟
بذار من بزودی دوربین می خرم و اینکار رو می کنم و حالتونو می گیرم
شوخی کردم ناراحت نشید . من از همین الان می دونم برد با G10 هست
حالا شما از تلوزیونت خیلی راضی نیستی اما من اگر بر می گشتم به 1 ماه قبل با احترام به تمام محسنات B690 که الان ازش راضی هستم - که خدا ازش راضی باشه - اما قطعا G10 می خریدم . آدم تا چیزی رو داره قدرش رو نمی دونه . شمام به همچنین
توصیه می کنم یکبار با X350 گاوصندوق رو ببینی تا متوجه بشی چرا G10 بهترین انتخاب تا 5 میلیونه !
...
آها یه چیزی هم در مورد X350 بگم که بنظرم آپسکیلینگش خیلی بد بود
B690 هم در حالت 9 به 16 تصویر رو در طول یکم می کشه اما توی X350 لگوی شبکه 5 رسما بیضی بود ! و تصویر هم تار بود . واقعا تار . یعنی چشم و ابروی افراد توی B690 بسیار بسیار واضح تر از X350 بود و در مورد رنگ مشکی هم که نگم بهتره . بخصوص آقای عباس ، شما که G10 داری و G10 هم سلطان رنگ مشکی هست ، واجبه یکبار X350 رو ببینی و فکر کنم مشکل از همون کنتراست پایینش بود که توی یه سایتی خوندم . حالا شنبه آپدیت می کنم جریان این X350 رو
کسی کنتراست این تلوزیون رو میدونه ؟ یعنی X450 هم همین وضع رو داره ؟ من واقعا باور نمیشه
الان توی یک سایت ایرانی زده بود کنتراست x350 درواقع 1 به 50000 هست و توی cnet عدد وحشتناک 1 به 18000 نوشته شده بود
آقایون جریان چیه ؟
Last edited by pmax; 08-12-2009 at 02:19.
منم قبلا براي x450 رو اگه اشتباه نكنم 18000 ديدم تو نت، ولي نبايد زياد به اين اعداد توجه كرد چون هر برند با روش خودش كنتراستو حساب ميكنه.
bye everyone
Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:47.
pmax جدا اگه برميگشتي يك ماه پيش g10 رو انتخاب ميكردي اخه من بين اين 2 tv واقعا موندم تو رو خدا درست راهنمايمون كن كه اگه خوب بود فردا دعات كنيم اگه نه فردا .........![]()
حالا شنبه آپدیت می کنم
اما وضعیت وخیم رنگ x350 به کنتراست 1 به 15000 ش می خوره و بنظرم جور دیگه ای حساب نکرده باشن
من هنوزم فکر می کنم که سونی می خواسته با یوزرهاش شوخی بکنه
کنتراست 1 به 15000
ریسپانس تایم 8 میلی ثانیه
مطمئن نیستم ولی مثکه حتی 80 هرتز هم نیست !
اینها مشخصات یک تلوزیون از رده خارجه . البته شنیدم ( مطمئن نیستم ) که x350 کلا از خط تولید خارج شده
شنبه اگر شد یک عکس هم از تصویرش تهیه می کنم تا پی به عمق فاجعه ببرید
آره رنگهای این سریال خیلی پررنگه ! کنتراستش خودبخود بالاست ولی خب کیفیت تصویرشم بالاست
ضمنا من x450 رو نمی دونم ولی این x350 رو باید ببینید ، بنظرم دکورش خیلی خوب بود . کنترلشم خیلی شیک بود . کلا سبک کلاسیک و شکیلی داشت همه چیزش اما تصویرش ...
ضمنا من به تجربه باید بگم کنتراست w550 باید بالاتر از x350 باشه چون توی w550 ما رنگها رو با b690 مقایسه می کردیم تا ببینیم بلاخره کدومش مثلا بهتره اما x350 اصلا جایی برای مقایسه نداشت ، یک تصویر رنگ و رو رفته و مات و لرزان ...
آها راستی
امروز از سام زنگ زدند که بلاخره تلتکس چی شد ؟ ( پیگیری رو دارید ؟ )
می خواستن بیان درستش کنن که من منزل نبودم . حالا احتمالا فردا پس فردا میان و منم نتیجه رو می نویسم
Last edited by pmax; 08-12-2009 at 17:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)