به نظر من سونی خوب من تا حالا 3 تا نوت بوک سونی داشتم و راضی بودم مخصوصا گارانتیش هم خوب
Juniper
Gateway
Packard Bell
به نظر من سونی خوب من تا حالا 3 تا نوت بوک سونی داشتم و راضی بودم مخصوصا گارانتیش هم خوب
من Fujitsu خریدم راضیم از کیفیت ساختش آلمان ، سه سال هم گارانتی داره ، آداپتورشم جلوی نوسانات برق رو می گیره
asus جدیدا طرحش هاش یکنواخت شده و هر مدلی ببینی تقریبا یه جوره و الانم پوله برندشو می خوره گرونه
ولی پول داشتم یه روزی Apple از این 2 میلیون و خورده ای ها می خرم
Last edited by personal_68; 11-09-2012 at 16:45.
فقط MSI مدل GX680
سونی برا کیفیت ساخت
لنوو برا کانفیگ
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
من از سر اجبار سونی خریدم,هیچوقت علاقه ای نداشتم بهش و همیشه میگفتم پول طراحیش رو میگیره . تازه دلار گرون شده بود و منم مسافر بودم و خیلی از برندها مدلهای بالا رو نمی فروختن تا گرون شه و منم از سر اجبار با کلی شک و تردید خریدم . همون روز اولم تو کیف بود که از دستم افتاد, و با توجه به قیافه ظریفش ایمان داشتم که الان در کیف رو باز کنم یه چیزیش شده.. چیزیش نشده بود و همینجا میگم که اگر یه روزی دوباره بخوام بخرم برند من سونی خواهد بود . برادرمم هم که خارج از ایرانه همین نظر رو داره و با اینکه از طرف دانشگاه به عنوان جایزه هر چی میخواست میتونست بخره دوباره سونی سفارش داد.
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
acer v3 i7
این لپ تاپ یه غوله برا خودش با قیمتی که داره cpu i7 3612qm 2.3ghz با گراقیک gt640 2gb رم 8 گیگ فقط با 2.35 میلیون به این میگن لپ تاپ واقعا عالیه فقط کافیه یه کم در مورد این مشخصات تقیق کنید و ببینید چه قطعات عالی رو این لپ تاپه
البته این نظره منه و منم تازه خریدمش اما به نظر خیلی عالی میاد
اگه شما نظری در این مورد دارید مخالفید یا از مشکلاتش چیزی میدونید بگید حتما
برا چک کردن benchmark این cpu و مقایسش با بقیه cpu ها و ببیند که چه چیزه شاخیه برا این قیمت اینجارو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا چک کردن کارت گراقیک و مقایسش و مشاهده مشخصات کامل اینجارو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط از لیست اسم رو پیدا کنید رتبه رو ببینید مقایسه کنید با مشخصات سایر لپ تاپ ها با این قیمت یا حتی تا 800تومن بشتر
البته من زیاد باش کار نکردم بازم بگم تازه گرفتم چون جدید هم هست و از دوستان میخوام نظرشونو در موردش بگن و نقاط ضعفشم بگن اگه چیزی هست
ولی این بهترینه و واقعا عالیه
من با همه برند ها موافقم هر کدوم جذابیت خاص خودشو داره من lenovo ر انتخاب کردم چون کیبرد خیلی راحتی داره.
اگه هم پول داشتم مک بوک رو انتخاب میکردم.
لپتاپ فقط دل 5110 - لپتاپی که فقط برای مستضعفین دنیا ساخته شده بود![]()
ایسر V3 در برابر سخت افزار و دیزاین و امکاناتی که داره نصبت به 5110 ارزون تر در میاد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)