مرسی دوست عزیز
شاید اگه قسمت بشه u135 DX بگیرم
کیفیت مانیوتورش خوبه ؟ کلا" میشه باهاش بازی های قدیمی رو بازی کرد یا خیر ؟
البته من فقط برای اینترنت لازمش دارم !
مرسی دوست عزیز
شاید اگه قسمت بشه u135 DX بگیرم
کیفیت مانیوتورش خوبه ؟ کلا" میشه باهاش بازی های قدیمی رو بازی کرد یا خیر ؟
البته من فقط برای اینترنت لازمش دارم !
سلام دوستان
251 پست رو 2 ساعت تمام خوندم ولی یه نفر راجع به مشکل من حرف نزده بود!!!
بچه من میخوام یه cx620-i5 بخرم،تو سایت ماتریکس قبلا دیده بودم که ویندوز سون داره،ولی امروز که رفته بودم از نزدیک ببینم دیدم این لپ تاپ مثل لپ تاپ های دل و سونی و.. تگ(tag) یا همون برچسپ هایی که رو خود لپ تاپ میچسپونن که نشون دهنده ویندوز اورجیناله نداره!!!
فروشنده ولی میگفت که اینا ویندوز اصلی دارن،داستان چیه؟(آخه خودم هم نمونه روشنش رو چک کردم و ویندوز اکتیو بود!!!)
کجا هست این فروشگاه ادرس میدی هنوزم راضی هستی از دستگاه
در ضمن چند خریدی
فکر نمی کنم بشه بازی، غیر فلش اجرا کرد. البته دیدم روش کانتر اجرا کردن (توی یوتیوب)
کیفیت مانیتورش هم خوبه.
ویندوز ارجینال هست اما نه کاربری، بلکه شرکتی.
یعنی مثلا یک ویندوز خریداری میشه و روی 5000 دستگاه نصب میشه. اینطوری قیمت لپ تاب پایین تر میاد و دقیقا مثل یک ویندوز ارجینال تک کاربره هست. با این تفاوت که دیگه سریال فردی و برچسب نداره.
خب یعنی هر دستگاه یه سریال مخصوص به خودش رو نداره؟(مثلا لپ تاپ های دل زیر دستگاه یه سریال دارن!!!)
سریال دستگاه چه ربطی به سریال ویندوز داره؟
اگر دستگاه سریال نداشته باشه چه طوری پس گارانتی میشه؟
اگر تو بستگان ارتشی داشته باشی می تونی از فروشگاه ارتش قسطی برداری. فروشکاه اتکا هم تو حسن آباده.
من فعلا راضی هستم و مورد بدی ازش ندیدم.
سلام به دوستان
دوستایی که fx603 دارن تجربشون راجع به دید نمایشگر تو فضای آزاد و هوای آفتابی چطور بوده ، تصویرش واضح هست؟ کسی تست کرده ببینه با اجرای بازی سنگین باطری چقدر دووم میاره؟ کسی تجربه کار کردن با ایسوز مدل n53jf رو داشته که بتون یه مقایسه داشته باشه؟
ممنون
برادرا کسی نبود جواب ما رو بده ؟من میخوام تا قبل از شروع ترم جدید بخرم لطفا اگه کسی اطلاع داره یه کمکی برسونه
سلام دوستان.من خیلی گشتم و حالا می خوام GX640 بخرم.از نظر گرافیک عالیه اما از لحاظ cpu به نظرم کمه و با این گرافیک هماهنگ نیست.لطفا نظر بدید و اگه مخالف این مدل هستید چه برند و مدل دیگه ای تو مایه این (گرافیکی)پیشنهاد میدین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)