اون کانفیگی که خروجی hdmi داره گرافیک 4500MHD و کنترلر اینتل GL45 داره این شرایط رو داره.
من برای کنتراست دنبال نرم افزار نبودم بیشتر Kرم افزار های کالبیراسیون بودند.اما وجود داره .فکر کنم این سایتهای رویوو از اینا دارند.
من با شما نبودم با pami wega بودم .گفتم که اون فیمهای full hd نیست که شما دیدی.تنها فیلمهای بلوری full hd هستند.
بقیه که همون دانلودی هستند از نسخه های اصلی فیلم که بلوری هستند تبدیل میشند و 99 درصد در اون رزولوشن نیستند و نزدیک به FULL HD هستند. چون شما این فیلمها رو ندیده بودی تعجب کردی.
برای درک کامل کیفیت این فیلمها هم باید مونیتور 1920*1080 داشته باشی و هرچه اندازه تصویرت بزرگتر باشه بیشتر متوجه میشی،من که لینک کلیپهای 1080P مایکروسافت رو دادم. اونا هم full نیستند.اما 1080p هستند.اما بازهم کسی که قبلا ندیده تعجب میکنه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود کن و ببین.
طبق استناد دوستان به سایت ریویو NOTEBOOKCHECK برایتنس این مانیتور از اکثر HP+APPLE+..دستگاهای دیگه بهتره ،بجز .
مدلهای SONY
کد:
اما مانیتورش از اونها در شرایط عادی GLOSSY تر یا براق تر و در شرایط نور آفتاب و بیرون کار رو دشوار میکنه.
کد:
کلیپها به فرمت استاندارد مایکروسافت یا WMV هستند و 720P یا 1080P هستند،اما FULL نیستند