تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: امتیاز به G550

راي دهنده
69. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالی

20 28.99%
  • خوب

33 47.83%
  • متوسط

13 18.84%
  • ضعیف

3 4.35%
صفحه 26 از 35 اولاول ... 16222324252627282930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 342

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ IBM Lenovo G550

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خطای بالا وقتی ایجاد میشه که در واقع فایل بوت مربوط به منوی bcdedit گم شده باشه.داشته سیستم رو پاک میکره در نتیجه این فیل رو پیدا نمیکنه.
    هر وقت میخوای ببینی سیستم کاری میکنه یا نه به چراغ hard disk که اولین چراغ زیر تاچ پد هست نگاه کن اون باید چشمک زن باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چیکار کردی مگه میشه؟؟؟
    اون درایو مخفیه.همین که وسط کار زدی شاید اینجور شده!!!
    فکر میکنم در حین کار بوده که شما همه چیو کنسل کردی.
    دو راه داری یا باید فردا بری سازگار بدونه اینکه زنگ بزنی(برای ریکاوریت میتونن کاری بکنن؟)!!!
    یا اینکه DVD ویدوز 7 رو بذاری و همه چیو نصب کنی.اگر هم مشکلی پیش اومد خوده ویندوز اون درایور رو پیدا میکنه.من که همه کارام با ویندوز 7 .
    البته در واقع اگر ریکاوری هم بشه داشتن ویستا مزیتی نیست.اما خوب انتی ویروس بدون نیاز به ویندوز داشت و از سیستم BACK UP میگرفت.

منم گفتم همیشه اون کار میکنه به خاطر همین وسطش اومدم بیرون که دوباره ریکاوری رو بزنم که دیدم به کل نابود شد.آخه مسخره کرده یک ساعت رو صفر مونده بود.من فکر کردم مشکلی پیش اومده.
    یعنی الان ریکاوریش پریده؟اگه با یه سی دی ویستای دیگه بوتش کنم نمیشه دوباره ریکاوری رو انجام داد و به ویستاس اصلی برگشت؟(مثلا با دانلود درایور one key recovery)
    الان 7 رو دارم.اگه نصبش کنم بعدا برم سازگار درستش میکنن یا باید همینطوری داغون ببرمش که یه کاری بکنن؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض چیپ 4500M

دوست عزیز شما برو ریویو g550 رو در اون سایت بخون میفهمی کجاش نوشته در ضمن همه نوت بوکها از پس 1080p بر نمیان من اکثر فیلمهایی که دارم hd rip هست یه تعداددی 720p و یه تعدادی 1080p
    حتی چیپ 4500M هم از پس فیلمهای HD RIP برمیاد.مطمین باش.فقط رم سیستم باید بالای 1 گیگ باشه و cpu سیستم هم 1 گیگا هرتز به بالا باشه.
    تنها در فیلمهای بلوری یا full hd در بعضی صحنه ها با کندی روبرو میشه.

4. این کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون onekey recovery که تو سایتش گذاشته تنها یک نرم افزار برای backup در خود ویندوز
    میدونی اون پارتیشن چند گیگ ؟؟ 14.75 گیگ.حالا خوبه خودت سوال کرده بودی.
    داغون یعنی چی؟؟؟ شما که تجربه نداری و اینقدر دلهره داری چرا ورمیری خوب؟؟
    به نظر من که ویندوز 7 رو نصب کن راحت. به خودت ربط داره بقیش

6. این کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اون onekey recovery که تو سایتش گذاشته تنها یک نرم افزار برای backup در خود ویندوز
    میدونی اون پارتیشن چند گیگ ؟؟ 14.75 گیگ.حالا خوبه خودت سوال کرده بودی.
    داغون یعنی چی؟؟؟ شما که تجربه نداری و اینقدر دلهره داری چرا ورمیری خوب؟؟
    به نظر من که ویندوز 7 رو نصب کن راحت. به خودت ربط داره بقیش
    مرسی.گفتم این 4 گیگ رم رو ویستا راه بندازم که گند زدم.فکر کنم همون 7 رو نصب کنم بهتر باشه.نخواستیم اون یک گیگ رم اضافه رو.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

masjid جان مثل اینکه نبایدتو این سیستم دست به پارتیشن ها میزدی،چون تو فروم اصلی لنوو همه می نالن .چون بعد از پارتیشن بندی lenovo onekey مشکل دار شده.
    تو هم که ماشالله صد تیکه کردی.فکر میکنم مثل مدلهای dell ,hp نباید به درایو D دست میزدی.
    گرچه من از درایو c ،گیگ 30 به درایو D اضافه کردم با برنامه partition wizard،مشکلی هم پیش نیومد.
    فروم لنوو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

masjid جان مثل اینکه نبایدتو این سیستم دست به پارتیشن ها میزدی،چون تو فروم اصلی لنوو همه می نالن .چون بعد از پارتیشن بندی lenovo onekey مشکل دار شده.
    تو هم که ماشالله صد تیکه کردی.فکر میکنم مثل مدلهای dell ,hp نباید به درایو D دست میزدی.
    گرچه من از درایو c ،گیگ 30 به درایو D اضافه کردم با برنامه partition wizard،مشکلی هم پیش نیومد.
    فروم لنوو:

مرسی.بله. پس نباید به پارتیشن دست می بردم چون من از طریق ویندوز پارتیشن بندی کرده بودم.حتما واسه همون رو صفر درصد گیر کرد.حالا سازگار ببرم درست می کنن؟فعلا که واسم مهم نیست چون الان کلی از هاردم خالی شد
    فقط ویندوز ویستا ندارم که زیاد مهم نیست.البته مزیت اون ریکاوری این بود که اگه سیستم یه وقت به دلایلی بالا نیومد با اون میشد راه انداخت که امیدوارم برای من مشکلی پیش نیاد!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ویندوز7 official از سایتش تقاضا کرده بودم به قیمت 17 یورو.امروز email زدن که پرداخت انجام شد.به آدرست میفرستیم.
    البته یه آدرس تو بیرون ایران دادم که از اونجا هم برام میفرستن.
    اینجا ،شمال حال شما هم میشه.البته ویندوز ، ویندوز دیگه!

کد:

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

حتی چیپ 4500M هم از پس فیلمهای HD RIP برمیاد.مطمین باش.فقط رم سیستم باید بالای 1 گیگ باشه و cpu سیستم هم 1 گیگا هرتز به بالا باشه.
    تنها در فیلمهای بلوری یا full hd در بعضی صحنه ها با کندی روبرو میشه.
    از توضیحاتت ممنونم من حالا از کجا مطمئن باشم اونی که میخرم گرافیکش 4500mhd هست؟
    راستی آیا کیفیت مانیتورش تو همه کانفیگها یکسانه؟ البته ادعای خود لنووو کنتراست 1:500 هست که این ادعای سنگینیه و معنیش عالی بودن ال سی دی این نوت بوک هست آیا نرم افزاری برای تشخیص کنتراست نیست تا رو مال خودت تست کنی ببینی واقعا 1:500 هست؟
    در ضمن قبول دارم که گیر آوردن فول اچ دی سخته ولی من یه رفیقی دارم فقط تو کار دانلود اچ دی هست من وقتی برای اولین بار فیلم پالفیکشن 1080p دیدم سر جام میخکوب شده بودم تازه من نگفتم شما اچ دی یا اچ دی ریپ سرت نمیشه شما تعجب کردی من خواستم بگم اکثر فیلمهام اچدیه همین

13. این کاربر از hossein6599 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون کانفیگی که خروجی hdmi داره گرافیک 4500MHD و کنترلر اینتل GL45 داره این شرایط رو داره.
    من برای کنتراست دنبال نرم افزار نبودم بیشتر Kرم افزار های کالبیراسیون بودند.اما وجود داره .فکر کنم این سایتهای رویوو از اینا دارند.
    من با شما نبودم با pami wega بودم .گفتم که اون فیمهای full hd نیست که شما دیدی.تنها فیلمهای بلوری full hd هستند.
    بقیه که همون دانلودی هستند از نسخه های اصلی فیلم که بلوری هستند تبدیل میشند و 99 درصد در اون رزولوشن نیستند و نزدیک به FULL HD هستند. چون شما این فیلمها رو ندیده بودی تعجب کردی.
    برای درک کامل کیفیت این فیلمها هم باید مونیتور 1920*1080 داشته باشی و هرچه اندازه تصویرت بزرگتر باشه بیشتر متوجه میشی،من که لینک کلیپهای 1080P مایکروسافت رو دادم. اونا هم full نیستند.اما 1080p هستند.اما بازهم کسی که قبلا ندیده تعجب میکنه.
    کد:
    دانلود کن و ببین.
    طبق استناد دوستان به سایت ریویو NOTEBOOKCHECK برایتنس این مانیتور از اکثر HP+APPLE+..دستگاهای دیگه بهتره ،بجز .
    مدلهای SONY
    کد:
    اما مانیتورش از اونها در شرایط عادی GLOSSY تر یا براق تر و در شرایط نور آفتاب و بیرون کار رو دشوار میکنه.

کد:
    کلیپها به فرمت استاندارد مایکروسافت یا WMV هستند و 720P یا 1080P هستند،اما FULL نیستند

15. این کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •