دوستانی که مشکل صدا دارن با Disable مشکل حل نمیشه یا مودم رو Unistal کنید یا کلا کارت موودم رو از روی برد در بیارید.
و در مورد سیو بازی اون درصدهارو تا زمانی که از بازی خارج نشدی نشون میده ولی اگه مرحلرو تموم کنی دیگه بازی سیو میشه.
دوستانی که مشکل صدا دارن با Disable مشکل حل نمیشه یا مودم رو Unistal کنید یا کلا کارت موودم رو از روی برد در بیارید.
و در مورد سیو بازی اون درصدهارو تا زمانی که از بازی خارج نشدی نشون میده ولی اگه مرحلرو تموم کنی دیگه بازی سیو میشه.
همه کارهای بالا رو در مورد صدا کردم ولی بازم صداش در نیومد !!!![]()
اینو نصب کن ببین خوب میشه
http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip
من دارم نسخه انگليسي رو از تورنت دانلود مي كنم تقريبا تا فردا تموم ميشه
كلي وسطش قطع و وصل مي كنم
تو توضيحات نوشته بود مشكل صدا وجود نداره
يه سري هم ريپ شده بودن كه قابليت سيو توشون نبود
بالاخره تمومش کردم . خیلی سخت بود ولی جذاب . البته جذابیتش برای من نصف شد چون مشکل صدا برای من حل نشداگر هنوزم کسی میدونه مشکل از کجاست بگه من ازش ممنون میشم دوباره تا آخرش میرم .
قصه بازی عالی بود . قرار گرفتن پسر روبروی پدر به خاطر مردم و خوبیها . جذابیته جنگهای تن به تن و حس نینجا بودن واقعی همه باعث شدن بازی زیبایی باشه . البته تخیلات ژاپنی بازی هم خیلی به زیباتر شدن اون کمک کرد .
منم این بازیرو حدود یه ماه پیش تموم کردم بازیش عالی بود ولی طراحی باسها واقعا ضعیف بود برای مثال یکی از باسها مثل
میگو بود و به ما لیزر میزدیا یه دختره سوار یه سگ با صورت انسان بود البته دست دختره هم که شکل مار بود راستی
جالب ترینش رو یادم رفت یه اژدهای سه سر که می بایست رو هواپیما باهاش مبارزه کنیم بدون بال پرواز میکردولی
رو هم رفته بازیش جالب بود برا پی سی بازا از این سبک بازی خیلی کم میاد پس ما باید چه خوب چه بد بازی کنیم پس به
همه پی سی بازا توصیه میشه![]()
من نسخه انگليسي رو دانلود كردم اما نميدونم چرا داخل بازي يه سري خط ها هستن كه اذيت مي كنن
من روي فول اچ دي گاشتم كيفيت بازي رو و كارت گرافيكم هم اصلا كم نمياره مشكل صدا هم ندارم
فقط تصوير نرمال نيست يه سري خط ها هستن در طول تصوير
مشكل از كجاست ؟
گرافیک بازیت رو بیار پایین . واسه منم همین مشکل رو داشت حل شد . در ضمن تبریک میگم که صداش مشکل نداره .
از یه سایت دیگه آپلودش کن خواهشا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)