با سلام آقا من شنبه میرم واسه خرید این گوشی گفتم بیامو قبل از خرید یه چند تا سوال حرفه ای و فوق تخصصی بپرسم که بعد یهو پشیمون نشم
1-آیا بازی ها و نرم افزار هایی که تو این سایت و دیگر سایت ها هستند مخصوص رزولشن خاصی هستند یا یه نرم افزار هم رو 240 در 400 و هم در 480 در 800 اجرا میشه و کاری به رزولشن نداره ؟
2-آیا کسی هندفری کرتیو ep630 رو تست کرده روی گوشی ؟واقعا توپ شده یا نه فقط قابل تحمل شده ؟
3-آیا فیش تبدیل به 3.5 میلیمتری این گوشی هست؟اگه بله چنده قیمتش ؟اگه نیست آیا هندفری 2 تیکه به راحتی گیر میاد یا ما تهران نیستیم باید تو کفش بمونیم؟
4-آیا صدای میکروفون خیلیی کمه ؟اعصاب خورد کنه ؟با روش کد که چند صفحه پیش دادند آیا حل شد ؟نرمال شد ؟تا چه حد ؟
5-کلا با توجه به سامسونگ بودنش و این رزولشن چند درصد برنامه ها روی این گوشی نصب میشند ؟چند درصد فول اسکرین اجرا میشند ؟(حدودا بگید میدونم دقیقا نمیشه گفت)
6-در سیمبین هیچ برنامه ای وجود نداره که باعث بشه گوشی دیگه بالا نیاد ؟آیا برنامه های ویندوز این جوریند و هی باید هارد ریست کرد و دنگو فنگ نصب کلی برنامه از اول ؟
7- آیا این گوشی برنامه پی سی سوییت داره واسه بکاپ از شمارا و مسیج ها ؟؟به همون راحتیه نوکیا ؟
8-کیفیت lcd آیا در حد 5800 یا i900 یا کوکی یا استار یا n97 یا f480 ؟من lcd این گوشی ها رو دیدم میشه بگید از کدوم اینا بهتر با بدتر؟از لحاظ رنگ آمیزی و خوش آبو رنگیش میگم یا همون کیفیت lcd
9- از کجا بفهمم گوشی که دارم میگیرم ویندوزش 6.1 هست یا 6.5؟آیا کدی داره یا از منویی جایی ؟اگه کده کدش رو بدید اگه منو هست از منوش بگید آدرسش رو --آیا 6.1 اصلا روش هست یا همش 6.5 ؟
10- و در پایان آیا کلا از گوشی راضی هستید ؟اگه الانم میخواستید بگیرید با این تجربه ای که با این گوشی داشتید آیا بازم همینو میگیرید؟
خیلیییی خیلییی ممنون میشم اگه تمام این جوابا رو بدید که بعد پشیمون نشمو یه عمر دعاتون کنم پیشاپیش معذرت اگه سوالات زیاد شد
یه دنیا ممنون