تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 253 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

در آغاز فعالیت farbod_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام من این گوشی رو یه هفته ست خریدم
    دوستان کسی تا حالا تونسته ویدیو های فلش رو در این گوشی اجرا کنه؟
    بیشترین استفاده ی من اینترنت (wi fi ) هستش و متاسفانه این گوشی ویدیو های
    فلش رو تو اینترنت اجرا نمیکنه . البته من flash player از اینترنت دانلود کردم ولی هنوز
    جرات نکردم نصبش کنم

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

سلام ، من دو سه تا سوال دارم شاید خیلی مبتدیانه باشد . . .
    1. نرم افزارها و بازیهای WVGA تو این گوشی اجرا می شوند یا نه ؟
    2. برای پخش MKV نرم افزار خاصی نیاز است ؟
    3. چطور این مدت رفتن به stand bye رو افزایش بدهیم ؟ یه بار پیدا کردم ولی دیگه پیدا نکردم !
    4. آنتی ویروس واسه این گوشی ها واجبه؟ خودتون نصب کردید ؟
    5. Opera Mobile 10 رو نصب کردید ؟ ارزش داره نصب کنیم ؟

ممنون /
    Last edited by BehzadKiNG; 24-03-2010 at 21:49.

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام آقا من شنبه میرم واسه خرید این گوشی گفتم بیامو قبل از خرید یه چند تا سوال حرفه ای و فوق تخصصی بپرسم که بعد یهو پشیمون نشم

1-آیا بازی ها و نرم افزار هایی که تو این سایت و دیگر سایت ها هستند مخصوص رزولشن خاصی هستند یا یه نرم افزار هم رو 240 در 400 و هم در 480 در 800 اجرا میشه و کاری به رزولشن نداره ؟

2-آیا کسی هندفری کرتیو ep630 رو تست کرده روی گوشی ؟واقعا توپ شده یا نه فقط قابل تحمل شده ؟

3-آیا فیش تبدیل به 3.5 میلیمتری این گوشی هست؟اگه بله چنده قیمتش ؟اگه نیست آیا هندفری 2 تیکه به راحتی گیر میاد یا ما تهران نیستیم باید تو کفش بمونیم؟

4-آیا صدای میکروفون خیلیی کمه ؟اعصاب خورد کنه ؟با روش کد که چند صفحه پیش دادند آیا حل شد ؟نرمال شد ؟تا چه حد ؟

5-کلا با توجه به سامسونگ بودنش و این رزولشن چند درصد برنامه ها روی این گوشی نصب میشند ؟چند درصد فول اسکرین اجرا میشند ؟(حدودا بگید میدونم دقیقا نمیشه گفت)

6-در سیمبین هیچ برنامه ای وجود نداره که باعث بشه گوشی دیگه بالا نیاد ؟آیا برنامه های ویندوز این جوریند و هی باید هارد ریست کرد و دنگو فنگ نصب کلی برنامه از اول ؟

7- آیا این گوشی برنامه پی سی سوییت داره واسه بکاپ از شمارا و مسیج ها ؟؟به همون راحتیه نوکیا ؟

8-کیفیت lcd آیا در حد 5800 یا i900 یا کوکی یا استار یا n97 یا f480 ؟من lcd این گوشی ها رو دیدم میشه بگید از کدوم اینا بهتر با بدتر؟از لحاظ رنگ آمیزی و خوش آبو رنگیش میگم یا همون کیفیت lcd

9- از کجا بفهمم گوشی که دارم میگیرم ویندوزش 6.1 هست یا 6.5؟آیا کدی داره یا از منویی جایی ؟اگه کده کدش رو بدید اگه منو هست از منوش بگید آدرسش رو --آیا 6.1 اصلا روش هست یا همش 6.5 ؟

10- و در پایان آیا کلا از گوشی راضی هستید ؟اگه الانم میخواستید بگیرید با این تجربه ای که با این گوشی داشتید آیا بازم همینو میگیرید؟

خیلیییی خیلییی ممنون میشم اگه تمام این جوابا رو بدید که بعد پشیمون نشمو یه عمر دعاتون کنم پیشاپیش معذرت اگه سوالات زیاد شد

یه دنیا ممنون

داره خودمونی میشه ssasan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

با سلام به دوستان

با سلام من این گوشی رو یه هفته ست خریدم
    دوستان کسی تا حالا تونسته ویدیو های فلش رو در این گوشی اجرا کنه؟
    بیشترین استفاده ی من اینترنت (wi fi ) هستش و متاسفانه این گوشی ویدیو های
    فلش رو تو اینترنت اجرا نمیکنه . البته من flash player از اینترنت دانلود کردم ولی هنوز
    جرات نکردم نصبش کنم
    تا آنجا که من می دانم نه مرورگرهای اپرا (چه مینی و چه معمولی) و چه اینترنت اکسپلورر گوشی قادر به اجرای فرمت های فلش نیستند اما نصب فلش پلیر نیز نکته خاصی نباید داشته باشد که نگران نصب آن باشید.

5. 2 کاربر از ssasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

3. چطور این مدت رفتن به stand bye رو افزایش بدهیم ؟ یه بار پیدا کردم ولی دیگه پیدا نکردم !

ممنون /
    1- خیر
    2- اینو نمیدونم ولی شاید کور پلیر
    3- این باید تو تنظیمات پاور باشه
    4- نیازی به نصب آنتی ویروس نیست
    5- 1.5 را نمیدونم ولی اپرا ارزششو همیشه داره

با سلام آقا من شنبه میرم واسه خرید این گوشی گفتم بیامو قبل از خرید یه چند تا سوال حرفه ای و فوق تخصصی بپرسم که بعد یهو پشیمون نشم

1-آیا بازی ها و نرم افزار هایی که تو این سایت و دیگر سایت ها هستند مخصوص رزولشن خاصی هستند یا یه نرم افزار هم رو 240 در 400 و هم در 480 در 800 اجرا میشه و کاری به رزولشن نداره ؟

2-آیا کسی هندفری کرتیو ep630 رو تست کرده روی گوشی ؟واقعا توپ شده یا نه فقط قابل تحمل شده ؟

3-آیا فیش تبدیل به 3.5 میلیمتری این گوشی هست؟اگه بله چنده قیمتش ؟اگه نیست آیا هندفری 2 تیکه به راحتی گیر میاد یا ما تهران نیستیم باید تو کفش بمونیم؟

4-آیا صدای میکروفون خیلیی کمه ؟اعصاب خورد کنه ؟با روش کد که چند صفحه پیش دادند آیا حل شد ؟نرمال شد ؟تا چه حد ؟

5-کلا با توجه به سامسونگ بودنش و این رزولشن چند درصد برنامه ها روی این گوشی نصب میشند ؟چند درصد فول اسکرین اجرا میشند ؟(حدودا بگید میدونم دقیقا نمیشه گفت)

6-در سیمبین هیچ برنامه ای وجود نداره که باعث بشه گوشی دیگه بالا نیاد ؟آیا برنامه های ویندوز این جوریند و هی باید هارد ریست کرد و دنگو فنگ نصب کلی برنامه از اول ؟

7- آیا این گوشی برنامه پی سی سوییت داره واسه بکاپ از شمارا و مسیج ها ؟؟به همون راحتیه نوکیا ؟

8-کیفیت lcd آیا در حد 5800 یا i900 یا کوکی یا استار یا n97 یا f480 ؟من lcd این گوشی ها رو دیدم میشه بگید از کدوم اینا بهتر با بدتر؟از لحاظ رنگ آمیزی و خوش آبو رنگیش میگم یا همون کیفیت lcd

9- از کجا بفهمم گوشی که دارم میگیرم ویندوزش 6.1 هست یا 6.5؟آیا کدی داره یا از منویی جایی ؟اگه کده کدش رو بدید اگه منو هست از منوش بگید آدرسش رو --آیا 6.1 اصلا روش هست یا همش 6.5 ؟

10- و در پایان آیا کلا از گوشی راضی هستید ؟اگه الانم میخواستید بگیرید با این تجربه ای که با این گوشی داشتید آیا بازم همینو میگیرید؟

خیلیییی خیلییی ممنون میشم اگه تمام این جوابا رو بدید که بعد پشیمون نشمو یه عمر دعاتون کنم پیشاپیش معذرت اگه سوالات زیاد شد

یه دنیا ممنون
    من چند تایی را جواب میدم :

1- رولیشن باید یکی باشه اگه نباشه بیخیال
    3- احتمالا پیدا بشه باید بچه ها جوابتو بدند
    5- کمترین برنامه ها و بازیها برای این رزولیشن هست
    برنامه شاید در حد قابل قبول باشه چون اکثرا رزولیشن مولتی دارند ولی بازیها نه
    6- ویندوز موبایل مثل ویندوز کامپوتر هست هر لحظه ممکنه خراب بشه ولی اگه بتونی مدیریت کنی برنامه ها را احتمال بوجود امدن مشکل کمتر میشه
    7- بله برنامه ای مشابه پی سی سویت داره و میشه همه کار کرد بعدا اگه خریدی متوجه میشی
    9- میتونی بری به تنظیمات گوشی مسیرش یادم نیست از اونجا ببینی
    Last edited by golmohammadi; 25-03-2010 at 12:59.

7. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

ممنون /
    در پاسخ به شوال های شما به ترتیب باید بگویم
    - معمولا خیر
    - نرم افزار Core Player به راحتی MKV را پخش می کند ولی پخش این فایل ها بستگی کاملی به وضوح فایل نیز دارد اطلاعات بیشتر از اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - Setting>General Setting> Power> External Power البته اگر درست متوجه شده باشم
    - چندان لزومی نیست و من هم نصب نکردم چون عملا فضای زیادی از رم را معمولا اشغال می کند و ویروس چندانی هم برای این سیستم عامل نوشته نشده
    - این یکی را کاملا توصیه می کنم چون بلاخره اپرا هم توانست به خوبی از پس نمایش فارسی بر آید و بر خلاف نسخه های بتا نمایش فارسی در نسخه نهائی کامل شده است البته هنوز نسخه مینی مشکل در نمایش فارسی دارد اما همانطور که خودتان می دانید نسخه مینی هیلتر شکن دارد و نسخه معمولی ندارد
    Last edited by ssasan; 25-03-2010 at 13:30.

9. 3 کاربر از ssasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

یه دنیا ممنون
    در پاسخ به شما نیز می توانم اینگونه اظهار نظر کنم
    - این کاملا به نوع بازی و ساپورت وضوح خاص باز می گردد و نمی توان حکم کلی داد
    - هندز فری را من تست نکردم ولی دیگرانی که تست کردند نتیجه خوبی گرفتند
    - این تبدیل موجوده و هندز فری جت بعنوان مثال میتواند مورد استفاده قرار بگیرد قیمت هم زیر 20 یا 15 تومان است
    - صدای میکروفون قبل از دادن آن کد هم خوب بود اما با آن کد کاملا فوق العاده شده است
    - منظورتان را از "سامسونگ بودنش" را نمی فهمم و این سوال مشابه سوال اول است
    - در ویندوز هم اگر برنامه های درست را نصب کنید این اتفاق هیچگاه نمی افتد که البته در صورت وقوع این اتفاق نیز با یک هارد ریست اوضاع به حالت بعدی باز می گردد
    - برنامه اختصاصی سامسونگ برای این گوشی Samsung New PC Studio نام دارد اما استفاده اصلی از نرم افزار ویندوز یعنی ActiveSync برای ویندوز XP و Windows Mobile Device Center برای ویستا و سون می باشد.
    - کیفیت صفحه نمایش را به نظر من می توان با i900 و تا حدودی بالاتر ارزیابی کرد
    - در یک نگاه برای ورژن ویندوز به آیکون Start نگاه کنید اگر سفید بود نسخه 6.5 و اگر چهار رنگ بود 6.1 است. فشردن منوی استارت نیز به راحتی این موضوع را مشخص می کند جائیکه منوی اصلی در 6.5 به فرم لانه زنبوری و در 6.1 مثل منوی استارت ویندوز است. اما ویندوز روی این گوشی 6.5 است و نیازی به این تست ها نیست.
    - من بسیار از این گوشی راضی هستم و فکر نمی کنم در این حدود رقیبی داشته باشد.
    با تشکر
    Last edited by ssasan; 25-03-2010 at 13:31.

11. 3 کاربر از ssasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستانی که قصد خرید دارند نظر بنده در یک جمله اینه که یا این گوشی رو بخرید و یا اگه قیمت و اندازه ی بزرگ براتون مسئله ای نیست باید از 500 به بالا هزینه کنید تا از این گوشی بهتر پیدا کنید

---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------

راستی هندسفری دو تیکشو من قبلا هم گفتم خریدم 12 هزار تومان

13. 3 کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

خیلی ممنون از جواب هاتون . . .
    من سه چهار تا گیم پیدا کردم که نوشته بودند WQVGA رو ساپورت می کنند گذاشتم شب دانلود بشوند !

بازی آواتور :

Gameloft.Avatar.v2.5.0- CAB FORMAT

کد:

Play Geography!

کد:
    Last edited by BehzadKiNG; 25-03-2010 at 13:47.

15. 3 کاربر از BehzadKiNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان لطفا بگید که آیا خروجی تلویزین داره یا نه ؟؟؟؟
    ممنمون

17. این کاربر از Milo.Metallboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •