nسلام
دوست عزیز آخرین ورژن همین 2.2.5 هست. بعد از اون هنوز ورژنی نیومده
nسلام
دوست عزیز آخرین ورژن همین 2.2.5 هست. بعد از اون هنوز ورژنی نیومده
اونائی که این پچ جدید رو آپدیت کردند حتما تاحالا چپه شدند
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
منتظر باشید تا ورژن جدید RemoveWat بیاد !
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
منتظر باشید تا ورژن جدید RemoveWat بیاد !
wat 2.2.6کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من بالاخره ویندوز سایت --------- را موفق شدم دانلود کنم. یکی از خوبیهای این ویندوز این هست که دیگه نیازی به کرک نداره یعنی وقتی نصب میکنید خودش به صورت OEM فعال هست. فقط باید آپدیتهایی که فبلا راجب بهشون بحث شد نگیرید و ریست نمیشه!
موفق باشید
قبلا هم مشکلی به شکلی که شما فکر میکنید با کرک کردن ویندوز وجود نداشت
یعنی کسی که ویندوزش رو کرک کرده اگه بعضی از پچ های آپدیت رو نصب نمی کرد ویندوزش همچنان کرک شده باقی می موند
نه دوست عزیز شما اشتباه می کنید اولا همین الآن هم کسایی ورژنهای قبل از build 7600 رو داشتندن بیشترشون دچار مشکل ریست شدند. و همچنین کسایی که ورژن 7600 هم داشتند به جز چند تا از کرکهای موجود که به سرعت در هفته اخیر داره به تعدادشون اضافه میشه بقیه کرکها همه به مشکل ریست بر خورد می کردند. ! مخصوصا کرکهایی که OEM نبودند!
التبه حرف شما درست هست که تعدادی هم این مشکل رو نداشتند اما به هر حال تو این چند روز که اینجا بحث می کردیم متوجه چنین مشکلی برای خیلیها شدیم.
من خودم از آن دست کسایی هستم که هیچ موقع ویندوزم رو آپدیت نمی کنم و بدون آپدیت کردن به اون مشکل دچار شدم
موفق باشید
اول تشکر
دوم اینکه تو مشخصاتش نوشته که ورژن 2.2.5 است اما حجمش از 2.2.5 قبلی بیشتره پس احتمالا اون نیست
تا اونجائی که من از نوشته های خود Hazar خوندم دوتا نسخه جدید هست یه 2.2.5.0 و یه 2.2.5.2 ،شاید این دومی باشه
سوم هم اینکه متاسفانه برای کسانی که ویندوزشون رو آپدیت کردند کار نمی کنه
قضیه حجم نمی دونم چیه اما یکی هم من چند صفحه قبل گذاشتم که حجمش 6 مگابایت هست و از همه اینها حجمش بیشتر. ولی دلیلش رو نمی دونم. از سایت معتبری هم گرفتم!
Last edited by nekooee; 12-03-2010 at 21:07.
راستش الان که شما گفتی تستسش کردم
اره
حق باشماست
ولی من که همه اپدیتهامو کردم با همون 2.2.5 مشکلی هم ندارم
فکر نکنم نیاز ی به این باشه
نه دوست عزیز وین من کاملا رو پاست خودتو نراحت نکن
عکس هم گذاشتم. ویندوز ما شاید اصل نباشه ولی کرک ها اورجیناله![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)