اگه منظورتون نسخه نرم افزار گوشی هست کد #0000#* همون کد هست. سیستم عامل هم که معلومه، Symbian S60 Version 5 هست.
اگه منظورتون نسخه نرم افزار گوشی هست کد #0000#* همون کد هست. سیستم عامل هم که معلومه، Symbian S60 Version 5 هست.
Last edited by mohsen_rkh; 08-02-2011 at 00:11.
سلام
من می خواهم گوشی 5230 نوکیا بخرم. می خواستم بدونم فارسی داره یا باید روش نصب بشه ؟ اگر باید نصب کرد آیا بی درد سر می شه باهاش اس ام اس فارسی زد؟در ضمن مثل اینکه گارانتی اصلی اون در ایران موجود نیست، چون می گفتند ساخت مجارستانه و برای اروپا تولید شده. آیا این مطلب درسته؟ اگر قیمت هم دارید ، لطفا بگید یا فروشگاهی که بدون این که به زور بخواهد نرم افزار بفروشه، قیمت مناسب بده.
یه سوال دیگه محتویات جعبه ای که خریدید چیه و ساخت کدوم کشوره؟
بی نهایت ممنون
سلام
والا گوشی من که از روز اول فارسی داشت
هم منوی فارسی هم امکان تایپ فارسی با کیبورد کامل
تا اونجایی که من اطلاع دارم بدون گارانتی هست
2 مدل داره ساخت مجارستان و ساخت چین
از من ساخت مجارستان بود
محتویات جعبه: نوکیا 5230شارژر ، هولدر ، مموری 2 گیگ ، هندزفیری
قیمت هم باید حدود 170 باشه![]()
دوستانی که 5230 دارند، روی هولگرام باطری گوشی کد 20 رقمی هست یا نه؟
خیر، یه کد 7 کاراکتری Alphanumberic داره.
آخه من شنیدم یکی از راه های تشخیص اصل بودن باطری داشتن همین کد بیست رقمی است. آیا این مطلب درسته؟
آیا این کد هم نشان دهنده اصل بودن باطری است؟
بله درسته.
نمی دونم.
سلام. من تازه یه گوشی 5233 خریدم. چون بخش مهمیش شبیه به 5230 هست یه سوال اینجا مطرح میکنم. قبلا تو گوشی قبلیم مخاطبین رو در مموری کارت(رم) سیو کرده بودم. حالا همون رم رو گذاشتم رو این گوشی جدید. اما تو گزینه های مخاطبینش گزینه ای نیست که بتونم مخاطبین ذخیره شده در مموری رو به گوشی انتقال بدم. تو گوشی قبلیم می تونستم این کار رو بکنم. چطور میتونم مخاطبین رم رو به حافظه ی تلفن یا سیم کارت انتقال بدم؟
سلام به همه دوستان
کل این 26 صفحه رو خوندم خسته شدم:هوووف
منم میخوام این گوشی رو بخرم ولی 3 چیز میترسونتم
1- میگن تو گالری که میری خیلی طول میکشه و مخصوصا اگه عکس زیاد داشته باشی پیرت در میاد ، درسته؟
2- راجع به صداش هم که میگن بلند نیست زیاد! من الان 5320 دارم و از صداش راضیم کسی از دوستان صداشو با این گوشی تست کرده؟
3-عکس هاش رو هم میگن بد کیفیت میگیره! من شاید بیشترین استفاده ای که از گوشیم میکنم عکاسی باشه!
بازم میگم از دوربین الان گوشیم که 5320 هست خیلی راضیم 1200*1600 با 300 DPI میگیره ، این هم همینطوره؟؟
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)