تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 49 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 481

نام تاپيک: مقایسه LED و LCD و Neo PDP

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قیمت چند بود؟تصویر چطور بود؟
    یه مدل C6900 بود که بالاترین مدلی هم بود که آورده بودن به گمونم همون C6500 هست (شایدم C6800!!) من از اون خیلی خوشم اومد، قیافیه خیلی خوبی داره، تصویرشم خوب بود ولی فعلاً فقط "46 داشت و مدل 40 اینچ C6200 بود!!
    اما مدل‌های بالاش رو نیوردن هنوز! یعنی از C7000 یا بالاتر خبری نبود تو لیستشونم چیزی در موردشون نبود، این در حالیه که تو جمهوری تبلیغ بزرگ تلویزیون‌های 3D سامسونگ رو زیر پل زدن!! جالب بود از خوده فروشنده داخل نمایندگی سامسونگ تو جمهوری که در مورد تبلیغ پرسیدم انگار تا الان همچین چیزی ندیده بود و نشنیده بود با اینکه تبلیغه 100 متر اونورتر روی پل عابر بود 5 دقیقه داشت منو فقط نگاه می‌کرد 3D?!?!!

این C6900 بود:

اینم لیست همراه با قیمت‌های مدل‌های جدید بود، لیست رو بهم نمیداد فقط گفت می‌تونم از روش عکس بگیرم با موبایل گرفتم خیلی کیفیتش خوب نیست (سری اول از بالا LEDها هستن بقیه LCD هستن):

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Guts; 30-04-2010 at 20:02.

2. 4 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

doostane aziz kasi az TVhay 3D khabar dare

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قرار وارد کنن همه‌جا تبلیغش هست ولی هنوز وارد نکردن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اين تلوزين ها اصولا تلوزيون هايي هستن كه هرتز بالايي دارن. مثلا 240 يا مثل اين ال جي 400 هرتز
    علاوه بر اون يه سيستم ساده دارن كه به عينكش به صورت وايرلش ارتباط برقرار ميكنه
    كلا سيستم پيچيده اي ندارن. ولي قيمتاشون بالاست.
    جالبه بدونيد كه اين تلوزيون ها در حالي وارد شدن كه
    1- player 3D هنوز در ايران وجود نداره
    2- فيلم مخصوص اين TVو Player ها وجود نداره
    3- قيمت هر عينك اين تلوزيون ها حدود 200 دلار هست و براي يك خانواده 5 نفري بايد 1،000،000 تومن پول عينك بدي

---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------

تازه از همه قشنگ تر تبليغ دروغ سامسونگه (چقدر حرص ميخورم ، سامسونگ از سادگي مردم استفاده ميكنه)
    توي تبليغش زده: تصاوير 2 بعدي رو هم 3 بعدي ببينيد. بعد مياد مثلا back تصوير رو با يه نرم افزار با كل تصوير 15 سانتي متر فاصله ميده . بعد 20 نفر ميان ميگن : اااااااااااااا سه بعديه،
    در حالي كه براي ديدن تصوير 3 بعدي اصلا بايد دوربين هاي سه بعدي استفاده شده باشه و سورس سه بعدي داشته باشي. نه اين كه با دو تا تصوير مسخره كه 5 سانت از هم فاصله دارن بگي من تلوزيون 3 بعدي ساختم. واقعا خجالت هم نميكشه اين سامسونگ اينقدر دروغ ميگه

6. 4 کاربر از ProGamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اين تلوزين ها اصولا تلوزيون هايي هستن كه هرتز بالايي دارن. مثلا 240 يا مثل اين ال جي 400 هرتز
    علاوه بر اون يه سيستم ساده دارن كه به عينكش به صورت وايرلش ارتباط برقرار ميكنه
    كلا سيستم پيچيده اي ندارن. ولي قيمتاشون بالاست.
    جالبه بدونيد كه اين تلوزيون ها در حالي وارد شدن كه
    1- player 3D هنوز در ايران وجود نداره
    2- فيلم مخصوص اين TVو Player ها وجود نداره
    3- قيمت هر عينك اين تلوزيون ها حدود 200 دلار هست و براي يك خانواده 5 نفري بايد 1،000،000 تومن پول عينك بدي

---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------

تازه از همه قشنگ تر تبليغ دروغ سامسونگه (چقدر حرص ميخورم ، سامسونگ از سادگي مردم استفاده ميكنه)
    توي تبليغش زده: تصاوير 2 بعدي رو هم 3 بعدي ببينيد. بعد مياد مثلا back تصوير رو با يه نرم افزار با كل تصوير 15 سانتي متر فاصله ميده . بعد 20 نفر ميان ميگن : اااااااااااااا سه بعديه،
    در حالي كه براي ديدن تصوير 3 بعدي اصلا بايد دوربين هاي سه بعدي استفاده شده باشه و سورس سه بعدي داشته باشي. نه اين كه با دو تا تصوير مسخره كه 5 سانت از هم فاصله دارن بگي من تلوزيون 3 بعدي ساختم. واقعا خجالت هم نميكشه اين سامسونگ اينقدر دروغ ميگه
    البته الان فیلم‌های ریپ شده سه‌بعدی روی نت هست و تصاویر سه‌بعدی هم نیاز به پخش کننده خاصی ندارن در اصل نوع ضبطشون متفاوته، برای پخش نوع فرمتشون همون استاندارد‌های معمول هست، هستن اشخاصی که حتی فروشم میکنن.

اون تکنولوژی سامسونگم که به تصاویر عمق میده اصلاً اونطوری که شما می‌گید نیست، اصلاً این چیزی که شما می‌گید مگه میشه؟! مگه تصاویر توی فیلم‌ها لایه لایه هستن که بیشه یه لایه رو از لایه دیگه فاصله داد؟!
    من نمیدونم شما این مطلب رو از کجا آوردین ولی اگر Review تلویزیون‌های 3D سامسونگ رو می‌خوندین (من Review رو Cnet خوندم) متوجه می‌شدین این تلکنولوژی برخلاف تصور شما تا حدی کار میکنه، درسته مثل یه فیلم تمام سه‌بعدی که به صورت سه‌بعدی تصویر برداری شده نمیشه ولی کار می‌کنه تقریباً، حالا هر مزخرفی که می‌خواد باشه یا هرجوری عمل بکنه.

ولی به‌طور کلی قبول دارم در حال حاضر هم بخاطر گرون بودن عینک‌ها و هم در دسترس نبودن مدیاهای ‌3d برای همین بیشتر این یه امکان لوکس تقریباً بی‌استفادست ولی معلوم نیست 1-2 سال دیگه هم همین‌طوری باشه.
    Last edited by Guts; 03-05-2010 at 17:30.

8. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedDJboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از اطلاعات شما دوست عزیز

یه سئوال

مدل ال جی 47LX9500
    خبری ازش نبود
    در مورد مدل 46C7000 سامسونگ چی
    سونی هم که فکر نمی کنم

ممنون می شم دوستان خبری بدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

البته الان فیلم‌های ریپ شده سه‌بعدی روی نت هست و تصاویر سه‌بعدی هم نیاز به پخش کننده خاصی ندارن در اصل نوع ضبطشون متفاوته، برای پخش نوع فرمتشون همون استاندارد‌های معمول هست، هستن اشخاصی که حتی فروشم میکنن.

اون تکنولوژی سامسونگم که به تصاویر عمق میده اصلاً اونطوری که شما می‌گید نیست، اصلاً این چیزی که شما می‌گید مگه میشه؟! مگه تصاویر توی فیلم‌ها لایه لایه هستن که بیشه یه لایه رو از لایه دیگه فاصله داد؟!
    من نمیدونم شما این مطلب رو از کجا آوردین ولی اگر Review تلویزیون‌های 3D سامسونگ رو می‌خوندین (من Review رو Cnet خوندم) متوجه می‌شدین این تلکنولوژی برخلاف تصور شما تا حدی کار میکنه، درسته مثل یه فیلم تمام سه‌بعدی که به صورت سه‌بعدی تصویر برداری شده نمیشه ولی کار می‌کنه تقریباً، حالا هر مزخرفی که می‌خواد باشه یا هرجوری عمل بکنه.

ولی به‌طور کلی قبول دارم در حال حاضر هم بخاطر گرون بودن عینک‌ها و هم در دسترس نبودن مدیاهای ‌3d برای همین بیشتر این یه امکان لوکس تقریباً بی‌استفادست ولی معلوم نیست 1-2 سال دیگه هم همین‌طوری باشه.
    نه من با چند تا از مهندس هاي شركت حرف ميزدم در مورد اين تكنولوژي گفتن كه دقيقا از همچين نرم افزاري استفاده ميكنن تو ال سي ديه سامسونگ. و در واقع ميگفتن اين نرم افزار عمق رو ايجاد ميكنه ولي خيلي كم

راستي يه چيز ديگه: اين سه بعدي ال جي remote اش رو ديدين؟ مثل اون ليزر ها كه بچه بوديم مينداختيم توچشم مردم كار ميكنه. خيلي باحاله

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

یه مدل C6900 بود که بالاترین مدلی هم بود که آورده بودن به گمونم همون C6500 هست (شایدم C6800!!) من از اون خیلی خوشم اومد، قیافیه خیلی خوبی داره، تصویرشم خوب بود ولی فعلاً فقط "46 داشت و مدل 40 اینچ C6200 بود!!
    اما مدل‌های بالاش رو نیوردن هنوز! یعنی از C7000 یا بالاتر خبری نبود تو لیستشونم چیزی در موردشون نبود، این در حالیه که تو جمهوری تبلیغ بزرگ تلویزیون‌های 3D سامسونگ رو زیر پل زدن!! جالب بود از خوده فروشنده داخل نمایندگی سامسونگ تو جمهوری که در مورد تبلیغ پرسیدم انگار تا الان همچین چیزی ندیده بود و نشنیده بود با اینکه تبلیغه 100 متر اونورتر روی پل عابر بود 5 دقیقه داشت منو فقط نگاه می‌کرد 3D?!?!!

این C6900 بود:

اینم لیست همراه با قیمت‌های مدل‌های جدید بود، لیست رو بهم نمیداد فقط گفت می‌تونم از روش عکس بگیرم با موبایل گرفتم خیلی کیفیتش خوب نیست (سری اول از بالا LEDها هستن بقیه LCD هستن):

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من سري c6500 و ال سي دي c630 ‌رو كنار b650 ديدم متاسفانه جز قيافه چيزي براي گفتنن نداره دويت عزيز

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

در مورد عينكهاي 3d در واقع 2 مدل دارند كه بحث زيادي بر سر استفاده هر كدومشون هست
    passive و active اون اتصالي كه شما ميبينيد براي مدلهاي اكتيو هست
    مدلهاي پسيو كاملا بدون نياز به منبع انرژي وهر گونه ارتباط با مبدا هستند
    در واقع كار اين عينكها در كسري از ثانيه به نوبت هر كدومشون جلوي ورود تصوير به اون چشم رو ميگيرند
    سورس 3d هم به صورت كسري از ثانيه تصاوير ور براي هر كدوم از چشمها ميفرسته

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من سري c6500 و ال سي دي c630 ‌رو كنار b650 ديدم متاسفانه جز قيافه چيزي براي گفتنن نداره دويت عزيز
    دقيقا همينطوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •