تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 72 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 720

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سام علیک
    بابا این چه بازی ایه من که اصلا نفهمیدم کی به کیه
    trianingesham که فاجعس اصلا این وصایلشو معرفی نمی کنه . همه جا سیفیده . اه
    ترینینگ رو بی خیال شو که افتضه برو تو بازی دستت میاد چی به چیه

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

با سلام به همه دوستان.

شما 3D Analyzer رو امتحان کردید؟ یادمه که میتونست ورژن پیکسل شیدر بازیها رو تغییر بده یا حذف کنه. البته من تستش نکردم و برنامه قدیمیه. نمیدونم ورژن جدیدش اومده یا نه.

(در جواب جناب samsung_d600 باید بگم که کارت گرافیک 7300GS رم آنبردش 256 مگه و 256 تا هم میتونه از رو رم برداره. قیمتش هم فکر کنم الان دور و ور 70 تومن باشه. اما اگه قصد خرید دارید پیشنهاد میکنم 7300GT که مدل حرفه ای تریه و 90 تومنه رو بگیرید.)
    موفق باشید

اقای فلانی شما مطمئنی که 90 تومنه میشه یه قیمت دقیق از این کارت مه من بدهید لطفا 512 باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منsplintercell1بازی کردم . خیلی سخته.

Banned Evolution37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Unknown Place

پيش فرض

سلام..این قضیه اینکه بازی سه تا پایان متفاوت داره چیه...مثلا من بدون اینکه باعث کشتن اون دختره در مرحله بعد از کشتی بشم باعث انفجار کشتی شدم..ولی در مرحله آخر یه بار با کشتن رئیس NSA بازی بعد از خنثی کردن بمب تمام شد و یه بار هم واشینگتون رو کشتم ولی بازی بعد از خنثی کردن بمب یه مرحله دیگه هم در یک قایق اضافه شد ولی بعد از اون نوشت To be Countue و دیگه تموم شد ...حالا اگه برگردم و باعث مرگ دختره بشم آخر بازی باز هم تغییری میکنه؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

منsplintercell1بازی کردم . خیلی سخته.
    بله شماره 1 و 2 اون یه مقدار سخت بود .اما شماره های 3 و 4 اون بسیار دلچسبه .

در آغاز فعالیت kingtexas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون اما مراحلش خیلی کم بود.اما واقعا بازی بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض کمک

سلام.من تازه عضو شدم وچند تا سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید.
    کارت گرافیک من ati 9600 با رم 256 ولی ظاهرا" Splinter Cell به خاطر shader model 2 که داره اجرا نمیشه و بازم این رو نمیشه عوض کرد.
    سوال اول اینکه هیچ راهی نیست این بازی رو اجرا کنم ظاهرا" بعضی از شرکت ها با کم کردن بعضی از قسمتها رو shader model پایین هم اجراش کردن در ضمن بازی که من گرفتم از شرکت تکین گرفتم.
    به نظرم کارت گرافیکم خوبه حالا به نظر شما بهتر نست کارت گرافیکی بگیرم که در آینده مثل این مشکل نداشته باشم؟
    اگر بخوام عوض کنم با 150 هزار تومان بهترین کارت گرافیک AGP که میتونم بگیرم چیه خواهشا" فقط یک کارتی بگین که تا چند وقت نخوام عوض کنم چون همین کارت گرافیک فکر کنم تو خرداد بود گرفتم؟

مشخصات سیستم من هم اینه:
    main:giga k8ns pro
    ram:512 DDR
    cpu:AMD 28000+ 64 bit Athlon
    مرسی.
    Last edited by black_rap_pod; 30-12-2006 at 14:02.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

کارت گرافیک من ati 9600 ولی ظاهرا" Splinter Cell به خاطر shader model 2 که داره اجرا نمیشه و بازم این رو نمیشه عوض کرد.
    سوال اول اینکه هیچ راهی نیست این بازی رو اجرا کنم ظاهرا" بعضی از شرکت ها با کم کردن بعضی از قسمتها رو shader model پایین هم اجراش کردن در ضمن بازی که من گرفتم از شرکت تکین گرفتم.
    به نظرم کارت گرافیکم خوبه حالا به نظر شما بهتر نست کارت گرافیکی بگیرم که در آینده مثل این مشکل نداشته باشم؟
    اگر بخوام عوض کنم با 150 هزار تومان بهترین کارت گرافیک AGP که میتونم بگیرم چیه خواهشا" فقط یک کارتی بگین که تا چند وقت نخوام عوض کنم چون همین کارت گرافیک فکر کنم تو خرداد بود گرفتم؟

مشخصات سیستم من هم اینه:
    مرسی.
    دوست عزیز من هم کارت گرافیک 9600 داشتم که مجبور شدم که برای این بازی اون رو تغییر بدم . برای پیدا کردن کارت گرافیک AGP خیلی دردسر کشیدم . اما بالاخره پیدا کردم .اگه شما هم می خوای پیغام خصوصی بده تا بهت بگم از کجا گرفتم . البته مطمئن نیستم که باز هم داشته باشه .
    اما در مورد اینکه بعضی از شرکتها کاری کردن که بازی با شیدر 2 هم اجرا بشه من چیزی نمی دونم اما فکر نکم این طور باشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه name's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

کارت گرافیک من ati 9600 با رم 256 ولی ظاهرا" Splinter Cell به خاطر shader model 2 که داره اجرا نمیشه و بازم این رو نمیشه عوض کرد.

مشخصات سیستم من هم اینه:
    مرسی.
    شما اين برنامه رو امتحان كردي؟
    با سلام به همه دوستان.
    شما 3D Analyzer رو امتحان کردید؟ یادمه که میتونست ورژن پیکسل شیدر بازیها رو تغییر بده یا حذف کنه. البته من تستش نکردم و برنامه قدیمیه. نمیدونم ورژن جدیدش اومده یا نه.
    اگر برنامه رو نداري ميتوني با يه سرچ تو گوگل پيدا كني.اگر جواب داد به ما هم خبر بده.
    در مورد agp هم آخرين مدل Lead tek Win Fast A 7800 GS است كه توليد شده ولي شما ميتوني 6600 يا 6800 در حدود 150 تا 200 هزار تومان بگيري.اما اگر agp نگيري بهتره چون كارتهاي جديد كه اومدن مثل 8800 از pixel shader 4.0 استفاده ميكنن.بنابر اين تا چند وقت ديگه shader 3.0 هم از رده خارج ميشه.
    موفق باشي.
    Last edited by name; 30-12-2006 at 21:05.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا یکی به من بگه 7600 جی اس بهتره یا 7300 جی تی ؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •