ترینینگ رو بی خیال شو که افتضه برو تو بازی دستت میاد چی به چیه
ترینینگ رو بی خیال شو که افتضه برو تو بازی دستت میاد چی به چیه
اقای فلانیشما مطمئنی که 90 تومنه میشه یه قیمت دقیق از این کارت مه من بدهید لطفا 512 باشه
منsplintercell1بازی کردم . خیلی سخته.
سلام..این قضیه اینکه بازی سه تا پایان متفاوت داره چیه...مثلا من بدون اینکه باعث کشتن اون دختره در مرحله بعد از کشتی بشم باعث انفجار کشتی شدم..ولی در مرحله آخر یه بار با کشتن رئیس NSA بازی بعد از خنثی کردن بمب تمام شد و یه بار هم واشینگتون رو کشتم ولی بازی بعد از خنثی کردن بمب یه مرحله دیگه هم در یک قایق اضافه شد ولی بعد از اون نوشت To be Countue و دیگه تموم شد ...حالا اگه برگردم و باعث مرگ دختره بشم آخر بازی باز هم تغییری میکنه؟
بله شماره 1 و 2 اون یه مقدار سخت بود .اما شماره های 3 و 4 اون بسیار دلچسبه .
سلام.من تازه عضو شدم وچند تا سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید.
کارت گرافیک من ati 9600 با رم 256 ولی ظاهرا" Splinter Cell به خاطر shader model 2 که داره اجرا نمیشه و بازم این رو نمیشه عوض کرد.
سوال اول اینکه هیچ راهی نیست این بازی رو اجرا کنم ظاهرا" بعضی از شرکت ها با کم کردن بعضی از قسمتها رو shader model پایین هم اجراش کردن در ضمن بازی که من گرفتم از شرکت تکین گرفتم.
به نظرم کارت گرافیکم خوبه حالا به نظر شما بهتر نست کارت گرافیکی بگیرم که در آینده مثل این مشکل نداشته باشم؟
اگر بخوام عوض کنم با 150 هزار تومان بهترین کارت گرافیک AGP که میتونم بگیرم چیه خواهشا" فقط یک کارتی بگین که تا چند وقت نخوام عوض کنم چون همین کارت گرافیک فکر کنم تو خرداد بود گرفتم؟
مشخصات سیستم من هم اینه:
main:giga k8ns pro
ram:512 DDR
cpu:AMD 28000+ 64 bit Athlon
مرسی.
Last edited by black_rap_pod; 30-12-2006 at 14:02.
دوست عزیز من هم کارت گرافیک 9600 داشتم که مجبور شدم که برای این بازی اون رو تغییر بدم . برای پیدا کردن کارت گرافیک AGP خیلی دردسر کشیدم . اما بالاخره پیدا کردم .اگه شما هم می خوای پیغام خصوصی بده تا بهت بگم از کجا گرفتم . البته مطمئن نیستم که باز هم داشته باشه .
اما در مورد اینکه بعضی از شرکتها کاری کردن که بازی با شیدر 2 هم اجرا بشه من چیزی نمی دونم اما فکر نکم این طور باشه .
شما اين برنامه رو امتحان كردي؟
اگر برنامه رو نداري ميتوني با يه سرچ تو گوگل پيدا كني.اگر جواب داد به ما هم خبر بده.
در مورد agp هم آخرين مدل Lead tek Win Fast A 7800 GS است كه توليد شده ولي شما ميتوني 6600 يا 6800 در حدود 150 تا 200 هزار تومان بگيري.اما اگر agp نگيري بهتره چون كارتهاي جديد كه اومدن مثل 8800 از pixel shader 4.0 استفاده ميكنن.بنابر اين تا چند وقت ديگه shader 3.0 هم از رده خارج ميشه.
موفق باشي.
Last edited by name; 30-12-2006 at 21:05.
آقا یکی به من بگه 7600 جی اس بهتره یا 7300 جی تی ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)