راستی fire جان واسه a3000 هنوز رام انگلیسی نیومده ها .یعنی اگه a3000 باز بیاد توی ایران فعلا مجبوری با زبان چینی باهاش کار کنی. اینو میدونی که؟ اما a3100 اورجینال انگلیسی هست . حالا بازم خود دانی اگه میخوای صبر کنی.
راستی fire جان واسه a3000 هنوز رام انگلیسی نیومده ها .یعنی اگه a3000 باز بیاد توی ایران فعلا مجبوری با زبان چینی باهاش کار کنی. اینو میدونی که؟ اما a3100 اورجینال انگلیسی هست . حالا بازم خود دانی اگه میخوای صبر کنی.
آقا من ميخوام وي8 بخرم !!!!
شنيدم حدود 200 ميشه پيدا كرد، هم قيمت ئي8 شده ... سيستم عامله دوتا هم كه يكيه (ليمو فونداسيون) ؛ بياييد نظر بديد ... يالااااااااااااااااااااا !!! :-)
آقا ما خیلی چاکریم ها!
حالا به نظر خودتون کدوم بیشتر می ارزه. توضیح اینکه موزیک و بازی و فیلم برام اصلا مهم نیست چون یک دیوایس دیگه دارم برا اون کار. نظرتون خیلی مهمه برام. ممنون میشم پیشنهاد بدید
خیلی خیلی هم لطف میکنید اگه آدرس بدید. من واقعا هیچ جا پیدا نمیکنم![]()
ما بیشتر!
ببینین v9 و v8 هردو مد میشن(منظور تغییر فیرمویر و یا حالا ویرایش سیستم عامل به یه زبان دیگه)
همونطور که گفتم v9 الان توی بازار خیلی قیمتش بالاس( گوشی شاپ بالای 300 میده) اما این آدرسی که دادم میتونه از جایی با این قیمت خوب بگیره. چون موزیک و بازی و فیلم رو میگین واستون مهم نیست به نظر من v9 بهتره چون سیستم عاملی که داره باعث شده سرعتش بره بالا (جاوا یا synergy به زبان دیگه) و دوربینش هم درسته 2مگاپیکسله اما خیلی خوبه (عکساشو گذاشتم توی تاپیک عکس های zn5 میتونین ببینین) اما سیستم عامل های بر پایه ی لینوکس مثل v8 یکمی سنگینو کندن که شما چون بازی و برنامه نمیخواین به نظر من v8 نمی ارزه. مشکل مموری هم که واسه v8 هست. آدرسو هم واستون توی پروفایلتون گذاشتم حالا دوستان دیگه که با تجربه تر هستن هم میان نظر میدن عجله نکنین واسه تصمیم گیری اما نظر خودم 100 درصد v9!!!
دوست خوبم جای این بحث ها این جا نیست چرا بحثو منحرف میکنین ؟ هان؟ به تاپیک مشاوره خرید گوشی مراجعه کنیناز شما بعیده
مبارکه ان شاالله.![]()
جاني الان گوشيه خودت چيه ؟
و گفتي كه رو z8 لينوكس نصب كنم مگه ميشه ؟ آخه اين كه سيمبينه ؟
و a3000 يعني فونته انگليسي نميشه روش نصب كرد ؟
من الان v3x,zn5,u9 .اون e8 هم که به رضا گفتم منظورم واسه فروش بود. شوخی کردم fire جان گفتم z8 که خوبه فقط یه لینوکس روش نصب کن (چون سیمبین خوب نیست گفتم)
واسه zn5 ,ve66 هم که سپردی باید صبر کنی تا cliq و milestone چند روزه دیگه بیان شاید کسایی که بخوان بخرن اینو عوض کنن. بتونی پیدا کنی.
نه واسه a3000 نه . حتی اینم که چندتایی فروخته با زبان چینی بوده . گفت به خاطر ظاهر گوشی خریدن. rom اورجینال a3000 چینیه و انگلیسی هم واسش نیومده . حتی یه نفر رو دیدم که a3100 ش رو بعد از تغییر رام چینی شده بود دیگه نتونست انگلیسی کنه.
ok اما بالاخره كه فونت انگليسيش مياد
حالا
ببينيم آخر يه ve66 يا zn5 تر و تميز واسه من پيدا ميكني يا بيام گوشي خودتو بردارم
بابا يكم هوايه منه دانشجو رو داشته باش . تازه هم شهري هم كه هستيم![]()
خیلی ممنونم بازم بابت همه چی
والا من یک z6 داشتم که لینوکس-بیسد هست و به تظرم بد نمی اومد از نظر سرعت واینا. یک v3x هم داشتم که خیلی حرکت زدم روش! کلا به نظرم گوشی حرکت خوری بود!
والا دوربین هم برام مهم نیستش زیاد. چون الآن 6220 دارم میدونم دوربین گوشی چیز مالی نیست به هر حال.
خلاصه خیلی ممنون واقعا استفاده کردیم![]()
منم با v9 - v8 خيلي حال ميكنم
كلا " سري razr موتورولا محشره . اگه v11 بياد تو بازار حرف نداره با دوربين 5
می گم من وقت نمی کنم زیاد سر بزنم اینجا
اگه اسپمی چیزی میدید خودتون بگید آکوا رو بفرستم . (شوخی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)