یگن اگه گوشی رو upکنی مشکل دار میشه من شخصا واسه n97 و5800 n79 دیدمکه مشکل پیدا کردن در حال حاضر گوشی من هیچ ایرادی نداره یه ساله دستمه یکی دو بار بیشتر هنگ نکرده به نظرتون up کنم؟ورژن گوشیم022.007
یگن اگه گوشی رو upکنی مشکل دار میشه من شخصا واسه n97 و5800 n79 دیدمکه مشکل پیدا کردن در حال حاضر گوشی من هیچ ایرادی نداره یه ساله دستمه یکی دو بار بیشتر هنگ نکرده به نظرتون up کنم؟ورژن گوشیم022.007
اگه اینطوریه که میگن آپ نکن !
اما من و چندین ملیون یوزر سراسر دنیا آپ میکنن مشکلی پیش نمیاد
بعضا البته یه ریزه کاری هایی تغییر میکنه که ممکنه اذیت کننده باشه
بهتره changelog ها و نظرات کاربران مختلف رو بخونید تا مطمئن بشید.
سلام
من دیروز صبح گوشیمو خاموش کردم. شب که برگشتم و روشن کردم دیدم فونت ها بشدن ریز شدن. طوری که اصلا قابل خوندن نیست.
تنظیماتی که برای فونت داره هم هیچ تاثیری نداره.
فاکتوری ریست هم کردم اما با فرقی نکرد.
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم بگم که برنامه خاصی نصب نکردم. کلا از این گوشی زیاد استفاده نمیکردم. همش خونه بود.
شما
بکنید 100 درصد مشکل حل میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته همچی میپره
دوستان راهی نیست که بشه زبان نوشتاری رو سریع عوض کرد؟مخصوصاً وقتی داری تو کانتکت میگیردی اذیت می کنه.مسیج رو فارسی میدم ولی کانتکت انگلیسی دارم.باید کلی درد سر بکشم تا زبان رو عوض کنم
کلی درد سر ؟؟
دکمه shift + sym رو فقط باید بزنی دیگه .
FW نسخه 80.003 هم آمد
البته changelog خاصی ازش ندیدم
مثل این که بروزر و ایمیل آپدیت شدن.
دوستان من محافظ lcd رو عوض کردم
این مارک رو گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما دقیق ساخته نشده و اون قسمت بالاش رو کامل نمیگیره و فیت هم نیست زیر اون قسمت اسپیکر...خواستم ببینم کسی مارک درست حسابی سراغ داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یکی از دوستام E72 داره، بعد وقتی گوشی رو به PC وصل میکنه (PcSuite)، گوشی شروع به شارژ شدن میکنه، حالا برای جلوگیری کردن از اینکه وقتی گوشی رو به PC وصل میکنیم شارژ نشه باید دقیقا چیکار کنیم؟؟
ممنون
نبود؟!؟!؟!؟!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)