Nvidia اعلام کرده اگر همچی خوب پیش بره آخر امسال نسل دوم کارتهای Fermi رو هم معرفی میکنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Nvidia اعلام کرده اگر همچی خوب پیش بره آخر امسال نسل دوم کارتهای Fermi رو هم معرفی میکنه:
آخر امسال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا انقدر دیر ؟ هملوک 2 ماه بعد از cypress اومد !
نسل بعدی یعنی معماری جدید، Fermi یک معماری و یک خانوادست نه یک سری مدل. مثلاً همین Hemlock ,Cypress ,Juniper جزو خانواده Evergreen به حساب میان. کلاً منظور نسل بعدی GPUهای Nvidia هست.
فکر نمیکنم اینطوری باشه که شما میگی ؟ سنت که اینجوری نبوده .
چجوری نیست؟!
خوب این چیزیه که Nvidia اعلام کرده حالا خالی بسته یا سنت شکنی کرده یا هرچیزی به من چه ربطی داره.
سلام.
من هم منتظر بودم این کارتها بیاد تا ببینم چجورین؟
ولی اینجور که من شنیدم عرضه کارتهای جدید رو گزاشتن برای چند ماه دیگه بعد از جام جهانی فوتبال
جام جهانی!!! چه ربطی به کارتگرافیک داره؟!
این کارتها هم ماه دیگه یعنی ماه مارچ عرضه میشن.
جام جهانی رو خیلی باحال اومدی ؟ مسئولین nvidia میخوان برن آفریقای جنوبی .
کلاً کارتگرافیک زده شدم این Nvidia کارت بیرون نمیده انگار اصلاً هیچ چیزی یا خبری وجود نداره، واقعاً دیگه داره لفتش میده به نظرم احمقانهترین کار ممکن رو کرد که 6-7 ماه قبل از عرضه اومد این سری رو معرفی کرد واقعاً به چی فکر کرده که ملت بزاره سره کار باید تو همین CES معرفیش میکرد تو مارچم عرضه میکرد این مسخره بازیا چیه دیگه من نمیدونم. با اینکه طرفدار Nvidia هستم و خودمم احتمالاً یه GT300 میخرم با این حال امیدوارم روی این سری GT300 یه ضرر حسابی بکنه و کارتاشم خوب فروش نره تا بفهمه نمیشه همه مردم رو مسخره خودش بکنه.
Last edited by Guts; 01-02-2010 at 22:24.
اولین کارت های GF100 به طور رسمی نامگذاری شدند .
بر خلاف انتظار همه، کارت های جدید GTX 480 و GTX 470 نام خواهند داشت. در حالی که پیش بینی میشد نام کارتهای جدید GTX 380 و GTX 360 باشه. nVidia هنوز علت این نامگذاری رو اعلام نکرده.
منبع :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)