-فكر نميكنم اين قابليت رو داشته باشه
-فكر نميكنم اين قابليت رو داشته باشه
سلام دوستان میخام یه تلویزیون بخرم ترجیحا46اینچ اگه بخام ledبگیرم خیلی گرون درمیاداگه واقعا فرق زیادی بین ledوlcdنیست همون lcdبگیرم نظرخودم روی ex500سونیه کسی قیمت 46اینچشوداره؟ ازلحاظ کیفیت رنگ ووضوح تصویر درمقابل ال ئی دی های سامسونگ کم نمیاره؟اینکه میگن بزرگترشدن سایزپنل کیفیت تصویرروپایین میار ه چقدردرسته؟اخه خیلیا به همین دلیل میگن 40اینچ بگیردرضمن بعضی ازفروشنده هابهم گفتندسونی هایی که واردایران میشه چینیه یه عده دیگه میگن ساخت شرکت شهاب درایرانه اینهاچقدردرسته؟لطف کنین راهنمائی کنید معذرت میخام اگه زیادسوال پرسیدم
کسی نمیخادماروتحویل بگیره وجواب سوالات منوبده؟
دوست من led سامسونگ هم پر فروش بوده و خوب تونسته مشتري جذب كنه.برتري بيشتر سوني مال همون تكنولوژي rgb.ولي من اگه خودم به شخصه جاي شما بودم neo pdp پاناسونيك مي گرفتم و ديگه نگران كيفيت تصوير و كم شدن وضوح تو سايزهاي بالاتر نمي شدم!![]()
دوست عزیز الان دیگه زیاد مطرح نیست که یه وسیله ای کجا مونتاز میشه. اینهمه قطعه کامپیوتر - گوشی موبایل - لپ تاپ و ... روش زده ساخت چین همه هم برند های معتبر هستن و تحت لیسانس ساخته شدن و شاید خود شما هم از این وسیله ها خریده باشی آیا با چینی بودن اونها مشکلی داشتی؟
در مورد سایز همینطوره هر چه بزرگتر بشه کیفیت میاد پایین ولی باید 2 نکته رو در نظر بگیری:
1. فاصله شما از تی وی. اندازه تی وی رو باید بر اساس محل زندگیتون انتخاب کنید اگر فاصله شما زیاد نباشه و سایز بزرگ هم انتخاب کنید اینطوری بگم که شاید کیفیت تصویر تو ذوقتون بخوره.
2.کیفیت اون چیزی که پخش میشه. مثلا" اگه شما فیلمهای اچ دی رو ببینی هر چقدر هم که نزدیک تی وی بشی باز کیفیت بالایی رو مشاهده میکنی تا اینکه شما شبکه های ایران رو ببینی.
البته نکات دیگه ای هم هست که حتما" دوستان دیگر که استاد هستن خواهند گفت.
32 kdv توی بازار یا بانه هست
من که منظور شما رو نفهمیدم![]()
سلام
قیمت ال ای دیسونی براویا ایکس 450 رو میخواستم
توی بانه چقدر با تهران قیمت ها چقدر تفاوت دارن ؟؟؟
یکی از ال ای دی های سونی که هم از نظر تصویر و کیفت بالا هست رو معرفی کنید ممنون میشم همچنین قیمت
متشکرم
-مدل گران قيمتي هست مخصوصا در اينچ هاي بالاي 40 كه led rgb هستند و كار ژاپن
-بايد ببينيد كدام نمايندگي داره قيمت ها هم 3به بالا در اينچ هاي متفاوت
-در مورد تفاوت قيمت خوب هر چه اينچ بالاتر تفاوت ها در قيمت بيشتر
-بستگي به بودجتون داره هم سري هاي nx و هم سري ex700 ال اي دي هاي موجود بازار هستند
كه در موردشون تاپيك هم هست ميتونيد مطالعه كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)