اینجا جای این نیست که پست ها رو بالا ببرید تعدادشو به ما ربطی نداره کی نگاه میکنه کی نگاه نمیکنه باید راحب سریال و موضوعش و کیفیتش بحث کرد
اینجا جای این نیست که پست ها رو بالا ببرید تعدادشو به ما ربطی نداره کی نگاه میکنه کی نگاه نمیکنه باید راحب سریال و موضوعش و کیفیتش بحث کرد
یه نمونه افت کرده... دلیلشم اینه که سریع وارد اصل ماجرا تمیشه و به حاشیه زیاد وارد میشه. این اتفاق از زمانی رخ داد که فرید جریان فضایی بودنو فهمید. شخصیت فرخ هم هنوز درست تعریف نشده. نقش ستاره هم همینطور. ضمنا شقایق دهقان هم زیاد به این نقش نمیاد. دو تا از کاراشون رو اعصابه منه! یکی زمان ارتباطشون با کنفدراسیون که با دستاشون به نوعی یه ادای احترام عجیب می کنن که واقعا مسخرس! یکی هم حرکت انگشتای بهرام (که همش در حال تکرار است) در پایان هر قسمت در هنگام ارسال پیام به کنفدراسیون هم زیاد جالب نیست. ولی با این حال هنوز ارزش نگاه کردنو داره.
یاعلی
هرچه این سریال جلوتر میره قشنگتر و قشنگتر میشه البته اینم بگم که اوایل داستان من زیاد نگاه نمیکردماما این فرخ بعضی جاها یه اداهایی در میاره که واقعا از خنده میترکم
![]()
اون اول فیلم که فرید غشی بازی در میاورد خیلی باحال بود![]()
اون اول فیلم که فرید غشی بازی در میاورد خیلی باحال بود![]()
من انقد خندیدم پای اون قسمتش مردم
خیلی باحال بازی کرد اون قسمتشو..
ولی حس میکنم یکم بی محتوا شده...یعنی خیلی زود تموم میشه بدون اینکه به نتیجه ی خاصی برسیم
ولی بازم فکر کنم ارزش دیدن رو داره![]()
Last edited by RoYaYeEe_NiIiLi; 05-08-2009 at 20:40.
چه باحال بود این قسمتش
چه باحال پول در میارن
فکر کنم دیگه نمیتونن پول دربیارن...مجبورن برن کار کنن...چه باحال میشه
بعضی قسمتاش واقعا باحاله![]()
آره
هر روز که پخش میشه اینا یه رفتارشون شبیه آدم ها میشه
من نمیدونم بدن سیمی چجوری غذا میخوره میره دستشویی
خیلی سریال باحالی شده ،این راه پول در اوردنشون که بی نهایت جالب و خنده داره و به نظر من حالا که سیستم شهاب قاطی کرده و دیگه نمیتونند پول در بیارن باید دنبال کار بگردند که اونم کلی ماجراها خواهد داشت....... .
آره خوب شد گفتی حتما دیگه همسایه ها باهاشون بد میشن اون دیگه پسرشو به اون دختره نمیده.
ولی این غلامه خیلی باحاله ها ... بزور بری خونه ی مردم بگی من غلام می خوام
ولی کلا قشنگ کار شده ... بیچاره 61 ... راستی این 61 ها چنده ما هم یدونه بخریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)