تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 30 اولاول ... 16222324252627282930 آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 291

نام تاپيک: معرفی گوشی LG BL40 با صفحه نمایش 4 اینچی و اینترفیس اس کلاس

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

مثلا شما چی میخواستی که نداشته؟...من الان خودمم بعد از آپدیت گوشی موزیک پلیر خراب شده و قفل میکنه ولی این دلیل نمیشه که به خاطر یک عیب نرم افزاری گوشی رو با ضرر بفروشم...از طریق فایل منیجر آهنگامو گوش میدم و صبر میکنم تا آپدیت بعدی بیاد...در مورد اومنیا هم بهت بگم که فقط از لحاظ دوربین و پردازنده بهتر هست که البته با سیستم سنگین ویندوز موبایل که روی اومنیا دو نصب هست ممکنه تفاوت سرعت زیادی حس نکنی....از اف ام ترنسمیتر هم خبری نیست...نرم افزار هاش هم فکر کنم از جاوا کمتر باشه...

فعلا تابحال این تنها گوشی بود که دقت لمسی به این خوبی داشت...فقط بعد از هر حرکت لمسی باید در حد 1 تا 2 ثانیه صبور بود....این قانون لمسی هست چون اگه بخواد بلافاصله عکس العمل نشون بده دیگه فرصت برای حرکت انگشت روی صفحه نمیمونه...بعد حرکات انگشت هم باید دقیق باشه نه با عجله...کسانی که عجله دارند باید از گوشی های غیر لمسی استفاده کنند.
    فعلا که گوشیتو عوض کردی لبخند جون
    خوبه قضاوت راجع به گوشی ها منصفانه باشه، نه اون تعریف های اول خرید و نه ضررهای ناشی از فروش فوری گوشی به قیمتی بسیار پایینتر.
    آخرش هم اون چیزی که هر کسی رو متقاعد به داشتن یه گوشی میکنه تعریف و تمجیدهای جی اس ام آره نا نیست، اونجا فقط برای آشنایی با گوشی ها خوبه و نه اینکه از روی حرفاش نسبت به گوشیها موضع بگیری.

بنظرم بهترین چیز که حتی خودمم درست و حسابی تجربه ش نکردم اینه که همه گوشیهایی که موقع خرید مد نظر داری رو تو فروشگاه، قشنگ در دست بگیری و یه چند دقه باهاش کار کنی (که لازمه ش اینه که فروشنده اجازه بده که همه اینطوری نیستن) ولی تو همون مدت کوتاه، صدای مکالمه و دوربین و کیفیت اسپیکر و کار با اینترفیس گوشی حداقل چیزایی هستن که باید سنجش بشن، حداقل در مورد دو سه تا گوشی ای که انتخاب نهاییت هستن باید همچین کاری بکنی که معمولا هم اکثر افراد قبل از رفتن به مغازه انتخاب نهاییشونو میکنن، شاید این راه هم کاملا درست نباشه و الآن که محصولات از برندهای مختلف، ویژگیهای نزدیک و کارکردهای مشابهی دارن احتمالا بهتره موقع خرید چند گزینه رو در نظر داشت و حمایت یکجانبه از یه مدل رو رها کرد، منم اگه یه روزی به فکر خرید دوباره یه گوشی افتادم سعی می کنم همین کارا رو بکنم و چون حس کردم تو این مقطع انتخاب برام خیلی سخت شده دست نگهداشتم تا دچار شتابزدگی و ضرر نشم.

2. 3 کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز labkhand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

پيش فرض

فعلا که گوشیتو عوض کردی لبخند جون
    خوبه قضاوت راجع به گوشی ها منصفانه باشه، نه اون تعریف های اول خرید و نه ضررهای ناشی از فروش فوری گوشی به قیمتی بسیار پایینتر.
    آخرش هم اون چیزی که هر کسی رو متقاعد به داشتن یه گوشی میکنه تعریف و تمجیدهای جی اس ام آره نا نیست، اونجا فقط برای آشنایی با گوشی ها خوبه و نه اینکه از روی حرفاش نسبت به گوشیها موضع بگیری.

بنظرم بهترین چیز که حتی خودمم درست و حسابی تجربه ش نکردم اینه که همه گوشیهایی که موقع خرید مد نظر داری رو تو فروشگاه، قشنگ در دست بگیری و یه چند دقه باهاش کار کنی (که لازمه ش اینه که فروشنده اجازه بده که همه اینطوری نیستن) ولی تو همون مدت کوتاه، صدای مکالمه و دوربین و کیفیت اسپیکر و کار با اینترفیس گوشی حداقل چیزایی هستن که باید سنجش بشن، حداقل در مورد دو سه تا گوشی ای که انتخاب نهاییت هستن باید همچین کاری بکنی که معمولا هم اکثر افراد قبل از رفتن به مغازه انتخاب نهاییشونو میکنن، شاید این راه هم کاملا درست نباشه و الآن که محصولات از برندهای مختلف، ویژگیهای نزدیک و کارکردهای مشابهی دارن احتمالا بهتره موقع خرید چند گزینه رو در نظر داشت و حمایت یکجانبه از یه مدل رو رها کرد، منم اگه یه روزی به فکر خرید دوباره یه گوشی افتادم سعی می کنم همین کارا رو بکنم و چون حس کردم تو این مقطع انتخاب برام خیلی سخت شده دست نگهداشتم تا دچار شتابزدگی و ضرر نشم.
    بله....دوست گلم درست میگه ولی همه ی مغازه دار ها نمیذارن که چند تا گوشی رو تست کنی...جای تست گوشی ها در نمایشگاه ها هست که در نمایشگاه های مشهد هنوز من چنین چیزی ندیدم!!!....بله...متاسفانه من مجبور به فروش این گوشی شدم...آخه نرم افزارش خیلی سست بود و سریع از هم می پاشید...این اواخر هیچ عکس و فیلم و آهنگی رو نشون نمیداد و حتی تصویر پس زمینه نیز سیاه شده بود...خلاصه قاط زده بود اساسی...این مشکلات شاید در آپدیت های بعدی درست بشه....ولی اوضاع گوشی من طوری شده بود که نمیتونستم دیگه تا موقع آپدیت بعدی صبر کنم.

4. 3 کاربر از labkhand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lofboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شکلاتم از دستم افتاد رو زمین کشویش جا باز کرده وقتی رولمسش میزنم مثه قبلانیست و تکون میخوره البته bl20 رومیگم
    درست بشونیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ای بابا!
    این گوشی که انقدر محبوب بود یهویی تو 2 صفحه چرا نابود شد؟
    یعنی انقدر وضعش خرابه؟؟

7. 2 کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

پيش فرض

شکلاتم از دستم افتاد رو زمین کشویش جا باز کرده وقتی رولمسش میزنم مثه قبلانیست و تکون میخوره البته bl20 رومیگم
    درست بشونیست؟
    اگه گارانتی داره ببر نمایندگی پارس کامتل

9. 2 کاربر از labkhand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lofboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگه گارانتی داره ببر نمایندگی پارس کامتل
    آره گارانتی داره ولی خورده زمین فکر نکنم قبول کنن .به نظرت قبول میکنن ؟
    راستی این موبایل تمی چیزی سراغ داری براش ؟

11. این کاربر از lofboys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

پيش فرض

آره گارانتی داره ولی خورده زمین فکر نکنم قبول کنن .به نظرت قبول میکنن ؟
    راستی این موبایل تمی چیزی سراغ داری براش ؟
    ال جی رو من هنوز تم استاندارد براش ندیدم...قبول میکنن ولی باید هزینه ی تعمیرش رو بپردازی.

13. 2 کاربر از labkhand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

ویرایش طلایی این گوشی تو کشور موجوده؟ بنظرتون ایکس 6 بخریم بهتر نیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

سلام امروز کامتلش 425 بود بنظرتون بگیرم؟بلاخره چجوریه خوبه یا نه؟گیج شدم

16. این کاربر از apolixx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگه این گوشی سیستم عامل داشت واقعا بی رقیب بود ولی حیف؟شاید به خاطر پردازنده ش باشه ولی اگه سیستم عامل دار بود می تونست فروش بالایی از اینی که داره داشته باشه.

18. این کاربر از godaze بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •