راستی فیلمهای دایوایکس رو هم پخش میکنه یا باید برنامه روش نصب بشه تا پخش کنه؟
و یه سوال ذیگه آیا با پورت usb هم شارژ میشه؟
راستی فیلمهای دایوایکس رو هم پخش میکنه یا باید برنامه روش نصب بشه تا پخش کنه؟
و یه سوال ذیگه آیا با پورت usb هم شارژ میشه؟
Last edited by hbm_7052; 16-08-2009 at 09:01.
فكر كنم زير 200 تومن باشه. از طبقه هاي بالا بخر. ارزون تر ميدن.درضمن همون موقع برو يه محافظ صفحه هم واسش بخر كه خط نيفته مثل مال من. محافظ گوشي XPERIA X1 سوني اريكسون بهش ميخوره.فقط بگید آخرین قیمتش چنده و از کجای علاالدین بخرم که قیمتش مناسب تر باشه؟
خير. پخش نميكنه.راستی فیلمهای دایوایکس رو هم پخش میکنه یا باید برنامه روش نصب بشه تا پخش کنه؟
اگه منظورت اينه كه با usb شارژ ميشه يا نه،بايد بگم آره شارژ ميشه.و یه سوال ذیگه آیا با پورت usb هم شا�%
Last edited by mohammad_s7201; 16-08-2009 at 09:07.
اقا منم امروزاومدم به جمع Star باز ها قیمت 170 بدون گارانتی خریدم خوب برنامه خوب میشه از کجا گرفت با PC Suite هم نشد گوشی رو آپدیت کنم
آپدیت کنی ؟ یعنی چی ؟
فریم ور منظورته ؟
برای اپدیت باید بدی بیرون تا اونا فایل های آپدیتو تو گوشیت بریزن(البته اگه خودت فایل فلششو گیر بیاری می تونی بریزی که البته خطریه).![]()
راستی 170 بدون گارانتی که گرفتی فارسی شده هست؟
راستی یادم رفت که بگم مبارکه.
نشون نمیده؟ من تا حالا mp4 روش تست نکردم اما 3gp رو فول اسکرین نشون میده.(البته باید خودت گزینه فول اسکرینو انتخاب کنی).
واسه من که نشون میده. مشکلی نداره.
یه mp4 دیگه رو امتحان کن ببین بازم نشون نمیده؟؟
آخه mp4 ها مختلف هستن. واسه منم بعضی mp4 رو اصلا نشون نمیده فقط صداشو پخش میکنه.
راستی یه امتحانی بکن و دیکشنری MIDs روش نصب کن ببین حروف فارسی رو برعکس و جدا از هم نشون میده یا نه.
ممنون
Last edited by mohammad_s7201; 16-08-2009 at 21:01.
مرسی بچه ها اره فارسی شده هست فول اسکرینشم ردیف شد خودش فول میکنه گوشی چاقی هست من بین HTC VIVA و این اومد سراغ این چون دیدم کند هست viva و من هم مدام تو ویندوز ور نمیرم که بخام ÷اکت بگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)