بابا يكي بياد اين سريال نامبرشو بده.فيفا منيجر10 رو ميگم.من كرك رو تو دي وي ديم دارم.سريال رو ميخوامممممم
تورو خدا
بابا يكي بياد اين سريال نامبرشو بده.فيفا منيجر10 رو ميگم.من كرك رو تو دي وي ديم دارم.سريال رو ميخوامممممم
تورو خدا
عزیزم شمامشکلت تو صفحات قبلی اگه بگردی حل میشه.صفحات 14اینا باید باشه تقریبا که دوستمون danial حسابی راجع به مشکلات نوشته
راستی mophid جان این پچ ها که تو این سایت هست چه تقیراتی تو بازی ایجاد میکنه؟.مثلا همین پچ داورای اسپانیایی خوب پس چرا عکس داورارو وقتی میرم تو بازی نمیزنه آخه از اسمشونم که نمیشه فهمید واقعین یا نه؟فقط عکس داورا ومربیان انگلیسی خودشونه.راستی فایلینداره که بشه پس زمینه بازی روهم تغییر داد مثلا؟
Last edited by lampard_1368; 17-12-2009 at 15:52.
شما باید بعد از کپی کردن فایل Country45 و تکست Lg45 باید یک بار EdManager10 رو باز کنی و گزینه write current رو بزنی تا اطلاعات سیو بشه و ضمنا به این نکه هم توجه داشته باش که باید بازی رو از اول شروع بکنی .(لازم به ذکره که با انجام این کار اطلاعات کادر تمام تیمها و تمام داورهای لیگ واقعی میشه)
Last edited by M.Z.KAKA; 17-12-2009 at 17:24. دليل: تصحیح پاسخ به سوال
دوستان کسی می تونه کمک کنه این بازی رو انلاین ریجستر کرد من هرچی کرک نصب میکنم جواب نمی ده
راستی دوستان با ویندوز ویستا کار میکنه یا نه ؟
چرا فقط مربیای لیگ اسپانیا درست شدن؟بقیه لیگها چی؟
عزیزم برای این که اون پچ مال لیگ اسپانیا هست...این که خیلی واضحه....شما بدون این که بشناسی دانلود میکنی؟..................
منظورت از فایل exe دقیقن چیه؟manager10.exe؟یا منظورت مرحله نصب بازیه؟از اون طرف میگی بازی اجرا نمیشه از طرف دیگه میگی سریال میخواد که فقط قسمت آنلاین این مشکل رو داره!!
به نظر من مشکل از پچ و کرک نیست salary باشگاه فقط برای staff نیست تو باید اون پول رو برای حقوق بازیکنانت تا آخر فصل کنار بزاری.من یه باشگاه در پیت گرفتم تو انگلستان دقیقن همین مشکل رو داشتم ولی فصل دوم مشکل مالی حل شد دیگه استخدام میکرد.اگه باشگاهت معروفه دیگه به عقل من قد نمیده!!
اینم سریال نامبر:
اگه نتونستی دانلود کنی اینم سریال نامبر : WHH9RSLPVUJJJ4GZ7D3Nکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mophid خیلی کارت درسته که لینکهای فیفا منیجر رو میزاری!دمت قیژ!!
کی پچی خود فیفا رو که mophid گذاشت نصب کرده؟هرکی کرده بگه!من نصب کردم بازی رو خراب کرد!
در ویندوز ویستا هم اجرا میشه...البته به سیستم شما بستگی داره چون سرعت انجام بازی با هر سیستمی متفاوته...
با تشکر از لطف danial86.....این که من میگردم این پچ ها رو گیر میارم در حالیه که هنوز بازی رو نصب نکردم...
در ضمن قبلا خودم هم مطلب شما رو گفته بودم اما کسی جواب نداده بود...جناب aghaferi2006 نوشته بود که هر دو آپدیت رو نصب کرده...
جناب danial86 اگه امکان داره مشکل دوستمون جناب saeidhidari رو حل کنید...ممنون.
ITALIA MEGAPATCH 2010حالا میخوام یه حال اساسی به طرفداران لیگ ایتالیا-کالچیوئی ها- بدم و امیدوارم که استفاده کنن مخصوصا جناب M.Z.KAKA....این آدرس صفحه ای هست که در اونجا کل لیگ ایتالیا به تفکیک موضوع قرار داره، میخواستم به همون صورت قبلی که پچ میذاشتم این پست رو بذارم اما چون تعدادش زیاده اونم با توضیحات دیدم خیلی وقت گیره لینکش رو قرار میدم خودتون دانلود کنید. در اون صفحه که میرید لینکاش مستقیمه پس مشکلی نیست...
تشکر هم از مد افتادهGood Luck
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mophid; 18-12-2009 at 13:32.
آخه من پچ پرتغال رو هم دانلود کردم اما مربیای اونا درست نشدن.راستی بقیه پچ ها مربوط به چی هستن تو اون سایت.خوب خیلیاشون واضحن که برای چی هستن اما میخوام بدونم مثلا همین پچ لوگو که اینجا هم گذاشتین مربوط به لوگوهای چه تیماییه؟و کلا چه تغییراتی ایجاد میشه چون من فقط تغییرات اسپانیا که مربی و داوراش اضافه شدنو فهمیدم.یا لیگ آرژانتین چیا رو اضافه کرده.فقط اسم بازیکنا با باشگاههای اون کشور رو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)